Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Miche spune:
Craciun fericit, dragele mele, alaturi de familii si bebelusi din burtica ! Sper ca n-ati uitat sa puneti sub brad un mic cadou si pentru bebele din burtica !
Edit: Bebelina mea topaie in momentul asta , deci , salutari si de la "Maria Sa"
Sper sa ia o pauza mica , ca ma simt ca un extraterestru
Miche 18+ si
Darius (26.11.2004)
Elyana spune:
Hola fetele,
Am intrat sa va urez Craciun Fericit si multa, multa sanatate burticutelor, bebelusilor si copiilor!
Mor de somn si nu se mai sparge petrecerea sa plecam acasa
Aveti grija cu mancarica, eu mi-am facut incalzirea pe 24 nu am mai rezistat sarmalelor, m-a certat stomacul noaptea si azi era deja obisnuit Maine sper sa dorm pana tarziu, ca de cateva zile mi-am revenit la programul normal de somn (nu mai adorm inainte de 21:30-22:00 si ma trezesc pe la 6:30 maxim... sunt in concediu )
Pe 27 am intalnire cu doctorita pentru prima oara la spital, bitestul a iesit bine, risc combinat 1/18500 si 1/20000. Sper sa apuc sa facem si o eco micuta sa ma lamureasca cu placenta daca e doar una la share sau doua
Iris1211 spune:
Craciun fericit, dragelor!
Acum am gasit si eu o portita printre vizite, musafiri, mancaruri fel de fel sa va citesc si sa va scriu.
Ma bucur ca a venit si la voi Mosul si sper ca v-a adus ceea ce ati dorit. Si la noi a venit, destul de bogat chiar - inseamna ca am meritat fiecare cadou.
Acum lenevim in pat si mai tarziu vor veni niste prieteni in vizita, iar maine mergem noi in vizita la verisorii din Bucuresti.
Si eu am cam exagerat cu mancarea (in a o savura) si m-a apucat si pe mine pofta de cola, chiar si acum cand va scriu.
Felicitari tuturor pentru ultimele vesti bune si va doresc sa aveti parte de tot ce-i mai bun in lume!
Va pupacesc.
19+ cu
Hellie spune:
Buna burtici
Raportez: eu am fost cuminte se pare, devreme ce am primit destule de la Mosul.
Cu mancarea e destul de ok...chiar nu ma asteptam avand in vedere ca e vorba de multa carne iar mienu prea imi prieste.
Va imbratisez!
13+
VIOIKA76 spune:
Buna burtici !
Am reusit si eu sa scriu cateva randuri .Ieri am fost la socrii si nu am putut sa mananc decat 2 sarmale si o felie de cozonac de la mine si m-am umflat in burta de numai puteam sa respir ,abia m-am potolit cand m-am bagat in pat si am adormit fortat.Astazi am lasat-o usor cu mancarea si am luat portii mici si tot m-a umflu.Cred ca digestia mea merge fff lent ,cand ajung la medic o sa-i cer ceva de balonare ca e deranjant rau.
Maine vom avea in casa 12 copii si vreo 6 adulti.Nici nu stiu unde vom intra toti desi camera noastra e incapatoare.Sunt colegii Anei pe care i-a invitat ea ,si fini si nasii si cand am auzit cati sunt m-am luat cu mainele de cap.De mancare am pregatit astazi salata boeuf ,salata de vinete cu maioneza,piftie de curcan ce-a mai ramas si o sa fac o friptura de pulpa de porc la cuptor.Pentru copii avem pitza(dorinta Anei) si tort.Mai fac 2 cozonaci in seara asta si gata ma linistesc.
Va pup !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+
VIOIKA76 spune:
Flafi stiu ca este tarziu dar spre rusinea mea acum mi-am adus aminte ca e ziua ta de Craciun ,deci La multi ani !
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si de bebicul tau !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+
flafi spune:
Dragelor Sarbatori Fericite in continuare! Multumesc Vio si distractie placuta azi . Felicitari Elyana si bafta azi :).
20+ cu
flafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mony_omv Craciun fericit tuturor! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii si familiile voastre! Eu am facut ciorba de perisoare pt sot, ciorba de sfecla pentru mine si bebe si niste sarmalute in foi de vita de vie.O sa mai fac maine-poimaine o friptura si la revedere! Tot ma pregateam sa va intreb cum stati cu nervii? Mie imi sare destul de rapid mustarul si nu sunt prea sociabila. . Azi de exemplu am crezut ca imi omor socrii. Socrul se uita la mine si zice :"te-ai ingrasat!" Zic:"Da? Asa se spune unei femei gravide?", dupa care a incercat sa se scoata dar a dat-o-n bara mai rau ca "nu, ma refeream la fata". Dupa care apare si desteapta de soacra-mea sa imi spuna ca a cautat sa imi cumpere bluza cu burta si nu a gasit, si am trantit-o si pe ea si i-am zis sa o lase balta. Imi vine sa urlu!!!! Am pus in total 5 kg, din care 2.5 in ultima luna, si mi se pare tare incomod. Am mai observat ca mai ales dimineata am degetele si fata mai umflate. La noi obiceiul in ajun era sa mergem la bunica sotului la sarmale cu tot familionul lui, si l-am anuntat ca daca casca vreunul gura ca m-am ingrasat am plecat acasa. Dar spre uimirea mea nu are chef nici el anul asta sa mearga, asa ca poate stam acasa. Oricum, merg sa fac o baitza si sa ma coafez putin cu peria. Am tot uitat sa scriu ca il simt si eu pe bebe de cand a implinit 17 saptamani, e asemanator cu ce ati descris voi. Va pup dragele si ne mai "vedem" zilele astea! 20+ |
20+ cu
ankylya spune:
buna fetelor imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat nu pream am mai stat pe acasa in ultimil timp am umblat numai aiurea am terminat acum de citit din urma asa ca va urez si eu SARBATOTI FERICITE.
Elyana, Carmen, De_ea, duduta190578 felicitari pentru baieteii
Vio La multi ani pentru Dragos cu intarziere imi cer scuze
Noi suntem bine am facut si eu vineri ceva analize trebuie sa ma duc sa imi iau rezultatele dar sa vad cand imi fac timi pana una alta intru azi pe internet sa vad cum au iesit.
A venit si la noi Mos Craciun anul acesta a cam exagerat cu cadourile dar eu sunt foarte fericita.
Noi avem azi musafiri vin cumetri la noi asa ca trebuie sa fug sa ma pregatesc cu cate ceva.
Va pup sa aveti o zi buna
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 14+
Madd11ee spune:
Buna, fetelor! Abia acum am reusit si eu sa intru sa va salut, sa va urez Craciun fericit cu intarziere si sa va felicit pentru baietei:)
Vio, la multi ani Anei, daca nu am uitat, o cheama si Stefania..Sa aveti o zi superba, asa cum va doriti!
Apropo de balonare, eu nu cred ca am putut sa mananc ceva care sa nu ma baloneze..Am mancat si multa salata boeuf(preferata mea), probabil de aici mi se trage..Altfel, sarmale nu am mancat..friptura foarte putina..deci nu vad de unde..e tare deranjant, mai ales ca ma doare burta de cat de balonata sunt..
Maine(ecografic) fac 15 saptamani..nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul..Burtica se lasa asteptata..nu mi se vad decat sunculitele puse de la inceput:)
Nu l-am mai simtit asa bine pe bebe..ce-i drept nici nu am mai stat asa atenta..dar aseara a vrut sa il auda sotul si mi-a zis ca se auzea ceva in apa:)) astazi nu a mai auzit..e tare curios si el..
Va pup si sa aveti o zi superba!
;
13+