Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna, burtici!

Cum sunteti? Sper ca in forma si cu chefde petrecere ca doar vine revelionul in curand.
Eu sunt in mare forma....pacat ca nu fac nimic deosebit de revelion. Parca nu imi vine sa cred...nu-mi aduc aminte sa fi stat acasa vreodata de revelion. Si parca imi pare rau acum ca nu m-am organizat sa plecam pe undeva ca la anul sigur nu plecam nicaieri cu bebe de 6 luni pe timp de iarna.

Madd, sa stii ca nici la mine nici urma de burtica...doar ce era de la bun inceput. Incepe sa ma ingrijoreze deja fenomenul...ca doar am facut 15 saptamani azi.
Madd, tu esti inalta? Intreb pentru ca doctora mea mi-a spus ca in general la femeile mai inalte apare burta ma tarziu pentru ca cica are bebe loc mai mult timp fiind trunchiul mai inalt la mamica...eu una cred ca sunt destul de inalta ( am 1,76)...
In fineeee...oricum suntem in trimestrul 2, nu?!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ziua buna dragelor!!

noi suntem bine dar si mai bine ghiftuiti de toate cele bune
am mancat zilele astea cam multicel nu m-am simtit deloc rau dar deja simt cum imi atarna kg pe ici pe colo
la sala dau cam rar ca doar am musafiri si nu pot lipsi ca inainte asa ca sper sa recuperez dupa, toate orele pierdute.
azi mergem la piscinuta poate reusim sa dam 100 de gr jos

bebe meu a inceput in forta tumbele in burtica mea si din ce am observat e ca ii place sa fie activ noaptea
exact la fel imi facea si fetita in burtica si ma tinut treaza dupa nastere, muuulte luni, de nu stiam incotro sa fug in lume

de acum ne pregatim de balaceala asa ca va pup!!
sa aveti o zi frumoasa !

si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, eu am cam 1,70..nu sunt chiar scunda..eu am acum pe burtica ce am pus in primele doua luni..cand mancam fara oprire din cauza senzatiei de foame acuta..acum nu mai sunt asa..la mine a fost si lasatul de fumat..m-am lasat brusc in momentul in care am aflat de sarcina..si ma gandesc ca si de acolo pofta de mancare..
Chiar ma uitam in oglinda..nici dezbracata nu se vede nimic..doar sunculitele de rigoare:) mai rau ma supara treaba asta..as prefera sa nu am suncu si sa am doar burtica..
Oricum..nu ma crede nimeni ca sunt in luna a patra:) mai e putin si o implinim..trecem in 5:)
Astazi merg la piscina si la spa..ma rasfat putin..sper sa fie ok pentru bebe..
Mycya, apropo de trezit bebe noaptea..la mine e inca mic..dar pot sa jur ca azi noapte mi se parea a dansa in burta:) doar ca dormeam si nu realizam daca chiar misca el sau visez eu:)
Teoretic de acum ar trebui sa incep sa il simt ceva mai tare..aba astept..
Va pup!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna fetele,

Ce faceti?Eu sunt acasa, nu am inceput munca, merg abia pe 03,pana atunci ma mai odihnesc si eu. Sotul a trebuit sa mearga la serviciu azi,din pacate.
In rest suntem bine, burtica creste, nu e foarte mare, dar incerc sa nu ma ingrijorez pe tema asta.
Cred ca tine si de constitutie, si eu sunt inalta am 1.74 si desi sunt la a doua sarcina si am 17 saptamani si 2 zile nu prea observa lumea ca sunt gravida, daca nu spun.
Asa ca fetelor, nu va faceti griji, o sa creasca ea.
De simtit,il simt si eu pe bebe,dar nu f tare si nu f des.Sper ca de acum in colo sa fie lovituri mai "serioase".
De cantarit, nu m-am mai cantarit,ultima data aveam +3. Ma cantaresc la anu'

Nici noi nu plecam de Revelion pe nicaieri.
Mycya ce activa esti si ce chef de balaceala mi-ai facut.
Ma bate si pe mine gandul sa fac ceva gimnastica de gravide poate ma mai lasa durerile astea de mijloc pe care le am. Stiu ca miscarea ajuta.Voi faceti gimnastica?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

hehe, incepe sa fie activitate pe aici. Eu sunt in concediu pana pe 2. Sunt cu Maya acasa, asa ca ne facem de lucru, mergem in vizite :).
Azi mergem la morfo II.

Fetelor, lasati burticile in pace, vor creste ele :).

Noi de rev mergem toata gasca la niste prieteni care stau la casa, deci au spatiu sa ne desfasuram si mai ales nu au vecini sa ne chinuie.
In Ajun am fost invitati si a venit si mosul acolo. Am stat pana tarziu in noapte asa ca de Craciun am recuperat.

Hellie, hai sa te oripilez cu plecatul cu bb pe timp de iarna :). Noi am plecat cand avea Maya 5 luni la munte in Elvetia la 2000m, la 300km. Era zapada pana la brau. O scoteam si pe ea cu sania si tare ii placea :). De rev, avea 6 luni, am plecat iarasi la o cabana. Totul e fost ok de fiecare data.
De fapt, noi am plecat cu ea in vacanta cand avea o luna, la munte. Apoi la 2 luni am plecat cu avionul in Romania samd (10 luni mare, 12 luni iar in ro, 13 luni iar la mare).
Mie nu mi se pare greu de plecat cu bb mic. Trebuie sa fii tu relaxat ca parinte, ca bb doarme la fel de bine oriunde. In plus schimbarea de aer e benefica pentru bb.

Vicky, Printzesone and BB (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Mcoca, aceeasi parere o am si eu in legatura cu plecarea cu bebe. La fel am fost si noi de relaxati si cred ca si copilul se adapteaza dupa cum il inveti.
Si noi l-am plimbat prin diverse locuri inca de mic si n-am avut probleme cu el.
Mi se pare super cand este bebelus si este alaptat ca nu ai nicio treba cu mancarea, ai sursa cu tine mereu.

Bafta la eco!

Mergi la inceput

Kabecka, e clar, cand e alaptat numai e the best :). bebele e de fapt foarte adaptabil, parintii il strica cu piticii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

La multi ani Flafi, cu intarziere!

Am pus poza cu burtica mea de 22 saptamani si cu cele 7 kg in plus .

La multi ani celor care poarta numele Stefania/Stefan.

Inca o saptamana si o sa il vad pe bebe

Raluca

S 22+

Mergi la inceput

Gata, am fost la doctor. bebita bine merci, mare si grasuta :). Femurul este la a 75 cea percentila, iar abdomenul la a 81 una. M-am uitat la masuratorile Mayei facute a fix aceeasi varsta si era cu toate sun 50%, numai abdomenul era la 59. Doctorita zisa ca e ok, ca e un bebe care se dezvolta bine :).
Sa speram ca asa e si nu e diabetul care il umfla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vicky, nu ma oripilez deloc. Trebuie sa recunosc ca de fapt nu de bebe imi e teama ca nu se adapteaza si ca ii va fi greu in excursii, ci de mine/noi. Mereu imi aduc aminte de toate concediile noastre in care am vazut parinti cu bebelusi si mi s-a parut un mare chin...aveau oamenii aia la logistica dupa ei, ceva de speriat. Dar probabil cand ai bebele tau altfel privesti lucrurile . Oricum eu sunt genul de persoana care nu zice niciodata "niciodata" ...asa ca pana la anul....cine stie...
Cel mai teama imi e oricum de drumurile din Romania pe timp de iarna. Adica am cosmaruri ca plec la drum si ai nostri drumari in loc sa deszapezeasca decid sa inchida drumul...ca e mai simplu. E un piiiic mai delicat in Romania iarna...am mers pe autostrada bucuresti-constanta, sambata trecuta (la 3 zile dupa ce "mareeeele viscol" deja trecuse si era deja soare afara) iar autostrada ( are saraca vreo 200 de km mari si lati) era curatata doar pe o banda...daaaar, iata au fost zilele astea 10 grade si zapada s-a topit de la sine...aveau dreptate si bietii drumari sa nu curete...iroseau gazul de pomana...

Vicky, felicidades pentru piticuta voinicuta!

15+

Mergi la inceput