Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata

Va invit la o cana de ceai de mere cu scortisoara, eu acum m-am trezit, dupa cat am alergat ieri, am ajuns franta, am dormit neintoarsa, dar acum trebuie sa ma apuc de gatit, sotul a promis ca se apuca de curatenie, pentru inceput o sa fac pentru azi o supa de rosii cu taietei, vreau ceva asa usor inainte sa dam navala pe toate grasimile, aseara am facut si piftiile de curcan azi cred ca o sa fac turta dulce si ceva fursecuri iar maine sarmalele cozonacii si un bouche de noel si niste tartine cu diverse pentru aperitive. Asta in teorie, pana una alta trebuie sa ma mobilizez sa ma dau jos din pat

Duduta felicitari pentru baietel

O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna mamici!

Duduta, felicitari pentru baietel!

Eu m-am trezit de abia la 10.30-11 ... pentru ca a sunat cineva la interfon. Am fost destul de harnicuta ieri. Am facut ceva curatenie, am spalat vase de mi-or iesit pe ochi, am facut cumparaturi, am facut salamul de biscuiti si pana la urma am impodobit si bradul, mai trebuie sa punem doar instalatiile de luminite pe el (la ultimele 3 chestii m-a ajutat si al meu, ca jumate zi a fost si el plecat cu treburi prin oras). Azi mai este o tura de vase de spalat, de care o sa se ocupe barbatumiu, ca eu nu mai am nervi, ceva ordine de facut prin casa si de terminat de gatit.
Incercam sa le facem pe toate azi, pentru ca urmatoarele 3 zile suntem cu vzitele pe la neamuri (care Doamne ajuta sunt in acelasi oras) si nu vrea sa imi incarc prea mult ziua. In plus, vrea maine, inainte sa plec la ai mei la masa, sa apuc sa ma aranjez, sa ma fac frumoasa, ca doar e Sarbatoare, e Craciunul, si inainte de a fi gospodina si viitoare mamimica, sunt femeie si ma respect

Dragele mele, va doresc spor la treaba, celor care mai au de facut pregatiri, odihna placut celor care iau o puaza, si in cazul in care nu mai apuc sa intru pe forum pana maine sau poimaine (ceea ce ma indoiesc, pentru ca nu o sa pot sa ma aptin ) Craciun Fericit tuturor alaturi de cei dragi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Multumesc fetelor de urari,e asa de bine cand iti da Dumnezeu ce-ti doresti!!!!
Oare noi ii dam lui ce ar trebui?Am trecut azi pe la biserica,dar nu am avut rabdare sa stau mai mult,ca abia asteptam sa-i dau vestea sotului ca vom avea un fratior pentru Andreea!
Va doresc spor la treburi si multe visuri implinite de Craciun!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Fetelor, imi lacrimeaza ochiul drept si e mai umed ca cel stang si simt o usoara durere in coltul interior al ochiului .
Ce sa fac?

Raluca

S 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Raluca, eu incerc cu o solutie de lavaj ocular intai, de la farmacie. Daca e ochiul rosu sau vezi ciudat mergi direct la camera de garda. Poate faci vreo conjunctivita, sau te-a tras curentul, sau ai curatat ceapa si a sarit in ochi.

Mergi la inceput

Carmen, nu e ochiul rosu, tocmai, si nici nu vad ciudat, e ca si cum as lacrima doar cu un ochi.

Ma gandeam sa vad cum evolueaza pana maine dimineata, e adevarat ca aseara am mers prin frig si apoi am stat intr-un restaurant unde era fum.

Raluca

S 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca1109

Fetelor, imi lacrimeaza ochiul drept si e mai umed ca cel stang si simt o usoara durere in coltul interior al ochiului .
Ce sa fac?

Raluca

S 21+

Poti sa inceri sa il cureti cu infuzie de musetel. E recomandata pentru iritatii, inclusiv la ochi, si n-are ce sa dauneze. Daca nu vezi nici o imbunatatire, mergi la doctor. Sper sa-ti treaca repede!

13+

Mergi la inceput

Mersi!

Raluca

S 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Duduta, felicitari pt baiat!
Raluca, si eu mai patesc asa la ochi, eu am o sensibilitate.
Sarcina trecuta mi s-a inrosit tare si ma si durea, zici ca aveam nisip. Dar a trecut de la sine. Doar ca nu m-am mai machiat vreo 2 zile. Eu folosesc creion de ochi si cred ca ma mai ustura/lacrimeaza si de la el.
Poate e un urcior si musetelul cred ca te va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata !
Kris multumesc mult !
Sper ca Bia balerina a primit de la mosul de la serbare ceva frumos ,chiar a meritat ! Pupam o fata frumoasa !
Vizionare placuta la opera !
O duminica placuta !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Vio, iti multumesc din suflet!
La opera a fost minunat! Ne-am simtit extraordinar! D.na Biancai de balet a si participat la spectacol..a fost o surpriza pentru noi!
Mosul de acasa va veni cu ce-si doreste Bianca cel mai mult!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput