Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Moni, la mine ridica de bluza..pentru ca nu ma cred cand le zic ca nu se vede deloc, deloc..:))
Ieri, la birou, a mai venit si un coleg care a fost liber cam o saptamana..si imi zice.."tot n-ai burta?":)) Iar o colega imi zice ca daca vin fara burta dupa sarbatori, ea isi baga unghia-n gat, ca ea la 4 luni si un pic zicea lumea ca mai are putin si naste:))
Am inceput sa ma simt norocoasa..:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

FELICITARI BURTICILOR CU BAETEII !

VIO, DRAGA MEA, SA-TI TRAISCA FECIORUL! SA TE BUCURI DE EL SI DE TOTI CEI DRAGI!

ASTAZI AM AVUT SERBAREA LA BALET, UNDE A VENIT SI MOSUL!
DE DIMI., AM DERETICAT PRIN CASA. DE CAND AM TRECUT DE 3 LUNI, AM O ENERGIE..
MAINE VOM MERGE LA OPERA, LA MATINALUL "SPARGATORUL DE NUCI'. D.NA BIANCAI DE BALET, NE-A OFERIT 2 INVITATII! O DRAGUTZA!!

VA PUP SI VA DORESC O DUMINICA PLACUTA!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Kris multumesc mult !
Sper ca Bia balerina a primit de la mosul de la serbare ceva frumos ,chiar a meritat ! Pupam o fata frumoasa !
Vizionare placuta la opera !
O duminica placuta !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna dimineata, am iesit la cafeluta.
La Multi Ani, Vio, pentru Dragos si pentru Ana si pentru 20 saptamani!
Madd, asa am simtit si eu prima data, foaarte slab, nu imi venea sa cred, dar mi-am zis ca daca se repeta, e bebe. Acum deja il simt zilnic, mai mult dimineata si seara, cand stau in pat, dar si pe strada; i-am zis sotului ieri: ni s-a trezit bebelusul! Asta ma ajuta sa nu o iau razna, stiu ca e viu si isi face de lucru pe-acolo.
Amortesc foarte repede in ultima vreme, chiar si noaptea, sau ziua cand mai tin un picior aiurea pe canapea, ma intreb daca e deficit de magneziu, sau circulatie proasta. Oricum, ma voi drege cu nuci in cozonac.
Kris, asa imi place de voi! Ai si de ce sa fii mandra.
Imi fac curaj sa ma apuc de gatiti si curatenie. Azi va fi ciorbita, si poate ceva desert, plus curat cat se poate(/vede ). Maine, sarmale si negociem cozonacii. Pe seara ar trebui sa fac bradul, sa vedem cum reactioneaza pisicile, ca una din ele, motanelul, nu a mai vazut la viata lui.
Sa cante colindele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!!

Vio La multi Ani pentru Dragos!!! sa creasca mare , sanatos si voios!!
ati petrecut ieri?

eu sunt treaza de la 6..de fapt m-a trezit soferul care a adus pachetul de la ai mei
nu-mi venea sa cred ca mi-l aduce la ore de'astea
am gustat cate putin din fiecare iar acum sunt fericita , mai trebuie sa ajunga fratiorul diseara tarziu si gata

astazi e zi de odihna, noi nu facem treaba si nici mancare Duminica, nu stiu cum e la voi dar la noi e pacat asa ca incercam cat se poate sa facem treaba in alte zile. ieri am facut curat in casa iar maine ne punem pe prajiturit si facut ceva de papica, nu multe ca mai sunt zile in care putem face sa fie mai proaspat si plus ca nu se pot manca atatea mancaruri intr-un timp atat de scurt si decat sa le aruncam mai bine ne facem poftele pe rand

am inceput si eu sa simt pe bebe zilnic
acum 3 zile a pus si sotul urechea pe burtica, cica sa asculte ce ii spune bb si numai bine ca dupa 2 secunde i-a dat una in cap de a sarit in sus sotul de uimire
i-am spus ca nu ia placut ca ma apasat un pic pe burtica si el a ripostat
am observat ca si noaptea de ma urc pe perna mea cu piciorul si cumva presez mai tare la burtica incepe sa se agite. asa tare imi place acum ca stiu ce il deranjeaza si ce nu
frumoasa tare e perioada asta

si 19+

Mergi la inceput

Mycya si Carmen multumesc de urari !
Am petrecut asa mai linistit ca fratele meu si cumnata care stau langa noi tineau post.Lor le-am pregatit ceva de post si un dulce tot de post.Noi ceilalti am avut un tortulet de data asta l-am comandat ca nu am avut timp sa-l fac eu.Am avut alte chestii de facut in casa ,am zis sa fac un pic de curatenie ca totusi vine Craciunul.Pregatirile la mine incep maine cand am sa fac o friptura la cuptor si cozonaci .Pentru maine atat, restul mai fac si pe 26 ,ca sa avem proaspete si oricum nu are cine sa manance atata mancare pe 25 cand nu suntem acasa.
Mycya ce ma bucur ca ai primit pachetul de la ai tai !Sa-ti fie de bine !Ai dreptate cu pregatirile ,trebuie sa le facem pe rand.

si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Azi am fost la control,E BAIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Azi am fost la control,E BAIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

18+

Felicitari!!!

Raluca

S 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mycya, nu spal, nu cos, nu fac sarmale, cozonaci azi, dar nu mai am nimic de mancare asa ca am sa fac o ciorba. Curat si bradut nu mai am timp maine. Daca tot le fac singura pe toate de obicei, anul trecut am terminat totul pe la 12 noaptea, pe 24dec, eram franta, si faceam bradul pe la 12 noaptea, n-as vrea sa repet, acum mi s-a promis ajutor.

Mergi la inceput

Duduta felicitari !
Sa fie sanatos !

si acum20+

Mergi la inceput