Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
VIOIKA76 spune:
Doina ce-as manca si eu o cioco de casa !
Ai fost harnicuta nu gluma !
Eu nu vreau sa fac mancare multa ,ca se invecheste daca nu se mananca ,de aceea fac cate putin si nici nu am motive sa fac cantitati mari ca noi nu mai plecam nicaieri si nici invitati nu vom avea.Anul asta suntem doar noi 4 ,pardon 5.
Sa stiti ca si eu am baut cola in ultima vreme ca tot am avut la indemana ,de la Craciun incoace ,dar bebe meu se misca tare cand mananc cate o portocala ,credeam ca de la cola o sa zburde ,dar nu se misca prea tare decat la portocale.Eu nu m-am saturat de citrice in general ,ca ma umflu de la ele si cred ca deaia stau mai tot timpul cu gandul la ele.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum21+
simcri spune:
Ziua buna burtici
Am intrat si eu fuga fuguta sa va salut si inapoi printre oale si cratiti, noi am stabilit sa facem revelionul la noi, vom fi vreo 12 persoane din care 3 copii, vor veni si ceilalti cu cate ceva, dar nesimnificativ, majoritatea pregatirilor le fac eu si trebuie sa le fac azi toate pentru ca maine sunt la munca aperitivele le fac de azi iar felul principal il voi face maine seara sa fie cald.
Multa sananate burticutelor si piticilor si spor la treaba
kris spune:
Dragele mele, va multumesc pentru felicitari!
Vio, mereu atenta . Bia mea a si gasit o solutie: " mami dupa ce vine fratiorul pe lume, imi faci si mie o surioara!" Oricum e foarte fericita! Imi pupa burtica mult mai des de cand l-a vazut la echo!
Duduta190578, si multumiri pt cafelutele de dimi!
Elyana, Cu siguranta atat tu cat si dr. tau veti gasi cea mai buna solutie pentru a aduce puiutii pe lume!
Ankylya,
Doina1984,
DenyAnd,
Raluza1109, Succes cu invitatii si pregatirile!
Carmen1985, Sanatate Biancai!
Simcri, draga mea, in locul tau nu m-as fi angajat singura la o asemenea munca, mai ales ca si lucrezi pe 31 dec! Spor la gatit! Cu siguranta va iesi totul cum iti doresti!
In ceea ce privesc pregatirile de revelion, eu cu mama mea s ( deoarece locuiesc cu dansa), am gatit ieri 1/2 de zi, astazi la fel..iar maine putina curatenie si vom pregati pestele si puiul. Noi ne aventuram, la 4-5 feluri de prajituri, piftie, salate: beof, vinete, peste alb, cruditati samd.. De parca suntem un batalion!
si spor la terminat treburile!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 14s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
carmen333 spune:
Mi-ati facut pofta cu salata de vinete si cum am la congelator, am scos sa fac. Mai am comanda de sarmale, friptura si tiramisu.
Jumatate de zi va fi super-plina.
simcri spune:
Kris mai mult sau mai putin nu prea am avut incotro, dar Slava Domnului, am terminat cea mai mare parte, m-a ajutat si sotul, am facut si tortul si rulada de pui si gloantele (mini chiftelute), salata de icre, salata de ciuperci, salata de vinete, am facut si dulceata de ceapa pentru tartinele cu foie gras, maine raman cu chestiile mici salata caprese, niste tartine cu crema de branza, crevetii in foetaj chestii care se fac pe loc.
Spor la treaba si felicitari pentru baietel acum trebuie sa-i faci si fetitei pe plac sa-i faci o surioara
DenyAnd spune:
Cate bucatarese harnice avem
Va invidiez
Eu nu fac mai nimic de revelion, doar o salata beof si atat. Suntem invitati la masa de revelion la sefi, de aceea nu ma bag la bucatareala
Vicky, tort winter
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
flafi spune:
Ce de bunatati se pregatesc! Noi vom merge la vecini , 6 adulti si 2 copii. Comandam aperitivele de la un restaurant libanez, eu fac ciorba de burta si peste in sare la comanda sotului, o vecina tort iar cealalta curatenie dupa ca e la ea acasa :) pt mine si copii am luat sampanie fara alcool.
Va doresc un an nou fericit, plin de bucurii, sa fie sarcina usoara, nasterea si mai usoara, copiii sanatosi si fericiti!
21+ cu
Elyana spune:
Eu am ajuns in Belgia, vom face Revelionul cu ai mei la niste prieteni. Mi-am dorit mult de tot sa scap si sa stau acasa, dar am fost in minoritate :) am fost cu masina, 24h ore de condus cu randul si dormit in reprize, nu prea a fost kusher :)) plus ca m-am constipat. Iar acum in loc sa imi beau linistita cafeaua si sa negociez digestia, stau in pat ca toti dorm. Suntem separati pe etaje, noi cu catel, gazdele cu 4 pisici :))
Macar m-am odihnit si o sa pot vizita centrul vechi din Bruxelles si "pisaciosul" pe care nu l-am mai vazut de ceva timp. Sper sa ajungem in Paris ca e la 2h distanta.
Vreau o cafea, fetele
14+ +
raluca1109 spune:
Neata!
Spor la bucatareala, fetelor!
Sa aveti un an nou minunat!
La multi ani!
Raluca
S 22+
VIOIKA76 spune:
Buna ziua !
Fetele harnice ,ati terminat cu pregatirile ?
Elyana ce frumos ca petreci ultima zi din an in Belgia !
Vicky ce bunatati ai pregatit si tu !
Simcri mi-ar place sa gust si eu din retetele voastre rafinate ,stiu ca francezilor le plac bucatele fine.
Kris zau ca as veni in vizita la tine la cate retete ai pregatit !
Carmen si tiramisu tau suna bine rau de tot !
Nu mai zic de Doina care face numai bunataturi !
Deny sa-mi zici si mie ce servesc nemtii la masa de revelion ,sunt curioasa ! Petrecere frumoasa !
Pentru celelalte fete ,multi pupici !
Eu va spun tuturor petrecere frumoasa in aceasta noapte !
Pentru anul ce vine va doresc sanatate multa alaturi de familiile voastre ,sarcina sa decurga bine in continuare si sa avem toate o nastere usoara si bebeii sa fie sanatosi si sugaciosi !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum21+