Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi! sa salut in ultima zi din an .nu am apucat sa citesc ce ati scris.sunt in concediu si profit de timp pt a sta cu sotul si cu burtik :)
ANUNT : AVEM BAIETEL :))))
suntem in culmea fericirii ca bebe e bine.
VA URAM SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA, UN AN NPU PLIN DE REALIZARI SI BUCURII
AVETI GRIJA CU
VA POOOOP

17+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Neata, fetele! Am intrat si eu sa raportez. Suntem bine ,crestem.
Despre gatit o sa fac doar cateva oua umplute si o friptura de porc cu cartofi ( nu stiu exact cum ii prepar inca).
Aveti grija de voi, nu va stresati prea mult cu gatitul si profitati de zilele libere sa va odihniti.

Va pup, va spun la multi ani, dar poate ne mai "auzim" astazi.
Crina, felicitari pentru baietel!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Crina, felicitari! Inca un baietel pe lista

Spor la treaba, burtici si distractie placuta in ultima zi din an! Ne asteapta un 2013 plin de noutati, am trecut cu bine de 21 decembrie

14+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor!
In primul rand, felicitari si multa admiratie tuturor gospodinelor. Nu mai nominalizez pentru ca toate vad ca sunteti niste adevarate albinute in bucatarie. Eu anul asta sunt doar ajutor de bucatar sef pentru ca sunt acasa la ai mei si dupa cum ma asteptam nu sunt lasata sa fac nimic...in afara de chestii elementare: mai bat o maioneza, mai o salata beouf, mai infasor niste sarmale. Acum a venit si sora mea cu iubitul ei ( si sora mea si mami sunt niste adevarate experte in dulciuri...mami chiar e cofetar de meserie), deci eu m-am retras din scena...dar nu ma plang.

Felicitari si noilor posesoare de carucioare albastre. Am impresia ca nu prea mai e loc sa "invinga" carucioarele roz. Dar ce conteaza?! Sunt ai nostri si nu trebuie decat sa ne fie sanatosi tun, si sugaciosi ( vorba lui Vio).

Fetelor, am visat aseara ca nascusem si nu aveam absolut nimic pentru bebe....nici macar prosoape....bbbrrrrr...scarryyyyy. Dupa sarbatori ma apuc de cumparat cate una alta....un prosop, o paturica etc etc.

Voi cum v-ati gandit cu camera copilului? Eu as vrea ca macar la inceput cand e miiic miiicsa stea cu noi in camera ( cel putin acum asa vreau) si apoi sa facem mutarea in camera lui/ei. Iar camera ma gandisem initial sa o mobilez direct cu mobila de copil (adica sa poata fi folosita pana pe la 7-8ani asa)...dar m-a convins sotulache ca nu prea e indicat sa investim de acum in camera completa pentru ca, citez " tu, la cum te stiu, in 7 ani vei vrea sa schimbi mobila aia de 7*7 ori..." Si cum si eu ma stiu, inclinsa cred ca are dreptate. Asa ca ne vom rezuma la o camera simpla de bebe cu patut, dulap ( mai mare) si comoda de infasat...in sensul asta deja am in minte o camera de la ikea (de bebe).

Dragutelor, va doresc sa ne citim cu bine in 2013 si sa avem cei mai veseli, sanatosi si zgubilitici bebelusi!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Hellie, sotul tau are dreptate... cumpara mai intai pentru bebe/copil mic si apoi vei lua ceva pentru un copil mai mare; intre timp creste si el si se va exprima catre una sau alta.

Fetelor... si eu tot cu salata de vinete! Am facut inainte de Craciun dar mai vreau o portie. Si simp nevoia de legume pe langa atata carne. In rest, pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si sos alb (asta e specialitatea sotului).
Eu sunt la serviciu asa ca nu voi apuca sa fac prea multe. Dar nici nu trebuie pentru ca vom fi doar noi... acasa; primul revelion in casa noastra. Noi nu suntem cu sampania dar un vin alb, merge...
La multi ani!

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KRY81 spune:

Buna burtici, felicitari pt bebei vostri. am intrat repede repede sa va uram un an nou plin de fericire, impliniri si multa multa sanatate voua si familiilor voastre. petrecere frumoasa de revelion va poopam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, va doresc un an bun si imbelsugat, mult noroc si fericire!
Sa avem cu toate bebei sanatosi si la termen, spor in casa, intelegere si sanatate!

La multi ani 2013!!!

Vicky, Printzesone and BB (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va doresc un An Nou Fericit, plin de bucurii. Un An Nou mai bun decat cel ce trece, succes, sa va aduca numai realizari si impliniri. Sarcini usoara in continuare si la termen, cu bebei sanatosi.
La Multi Ani!

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Intru si eu in ceas de seara sa va urez "Distractie placuta" in noaptea asta celor ce merg la petreceri, iar celorlalte ce stau la casele lor, la "Vila Plapumioara" sa aibe o seara linistita si relaxanta!
Va doresc tot ce imi doresc si mie pentru noul an: sa avem sanatate - cu mic, cu mare; prosperitate; noroc in toate; sa avem nasteri usoare cu bebelusi sanatosi, mancaciosi si frumosi!

Fie ca anul ce vine sa fie unul mai bun!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Burtici, am revenit si eu printre voi!
De Craciun nu am apucat,, dar acum am intrat sa va urez si eu un An Nou fericit, cu sarcini la termen si bebei sanatosi tun si fericiti!
In ziua in care va spuneam ca merg la piscina, sa fac putina miscare, ne-am hotarat sa plecam si la Viena pentru 3 zile:) asa ca numai bine ca ne-am intors seara sa facem bagaje, am asteptat un prieten sa vina de la Bucuresti(acum suntem in Gorj) si am plecat la drum. A fost ff frumos, chiar daca drumul m-a obosit destul de tare..am dormit mult sa recuperez..
Burtica e bine, nu se resimte..sotul asculta miscarile bebelui..imi spune cand doarme si cand e treaz..de simtit nu l-am mai simtit..am fost atenta la cu totul altceva..iar el nu e inca atat de mare incat sa ma faca atenta..
Vio, si eu ma balonez de la orice..si inainte eram la fel..asa ca nu ma mir ca pe sarcina s-a amplificat..asa ca am inceput sa ma bucur ca doar asa se vede un pic de burtica..mai am cateva zile si fac 16 saptamani..mai rau se vede ca m-am ingrasat de la mancarea grea de sarbatori..cum fac de fiecare data iarna, cand sunt la socrii si parinti..:) Am zis ca trec la regim dupa sarbatori..sa mananc mai multe salate, legume..poate imi mai revin si cu stomacul..nu ma mai balonez..
Kris, felicitari pentru baietel!! Eu abia astept sa vina controlul..il fac dupa sarbatori, acum nu am cum nici daca as vrea..asa ca ma programez probabil dupa 10 ianuarie..o sa se vada bine-bine..o sa am 17s atunci..sunt tare curioasa..mai ales ca familia toata pariaza pe baietel:))
Vicky, spre rusinea mea, nu pot renunta la cola..:( imi e tare ciuda..mai ales ca inainte nu puneam gura pe ea..acum incerc sa nu o vad pe langa mine..ca sa nu beau:)
Sunt sigura ca am mai uitat persoane, asa ca va felicit pe toate pentru vestile bune! Si pentru ca aveti energia si rabdarea sa faceti atatea pregatiri..Va pup si inca o data LA MULTI ANI!!

13+

Mergi la inceput