Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

La multi ani !!! Un An Nou fericit tuturor !

Mami de Bianca 07.05.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, ca sa te linistesc, eu am baut cu Maya cola, asa cu moderatie, adr am baut si nu vad ca se resimte la ea :)). Tu esti gorjanca?

Vicky, Printzesone and BB (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Da, Vicky, sunt gorjanca si eu si sotul:) si ne-am cunoscut in Bucuresti:)
Ma gandesc ca orice e consumat cu moderatie e in regula in sarcina..doar ca din pacate nu imi face bine..si o simpla gura de cola si ma umflu de parca imi baga cineva aer cu pompa..de asta incerc sa ma retin..
Am inceput sa ma dau cu crema..cu Elancyl pentru gravide..nu pe burta, inca nu se simte nimic..cat pe sani..au luat iar avant:))
Va pup!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Fetelor cucuietelor, si burtici si pitici, va doresc un An Nou cu bucurii, impliniri si bebei sanatosi, si mancaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Fetelor, vreau sa va urez si eu un an cu sanatate la trup, la minte si la suflet. Pentru voi si familiile vostre!Si sa avem cu toatele copii sanatosi si frumosi!

Distractie placuta!!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Abia acum stau si eu.
Am bifat deja pentru bebe un dulap inalt doar rafturi, cu 2 usi, care asteapta hainute, si niste prosoape mari, dar nu speciale de bebe. Restul dupa ce se mai mareste burtica, deocamdata fac liste si planuri.
Irinuka, ai fost tare, eu ma cazez la vila Plapumioara!
Cu atatea bunatati sub nasuc, vom avea mai intai ceva treaba, insa.
Dupa care am sa stau ceva treaza sa-mi revin. Reteta mea de tiramisu e cu cafea tare, asa ca sa vezi petrecere!
La Multi Ani! Sa ne aduca DD in noul an bebelusi doar la termen si gata sugaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

La multi ani fetelor,sa va dea Domnul un bebe sanatos,norocos si voi sa aveti numa bucurii pe langa el!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

LA MULTI ANI DRAGI BURTICI!!!
Fie ca noul an sa fie unul mai bun, sa avem parte de sanatate, bucurii, realizari, de clipe minunate petrecute alaturi de cei dragi. Sa fie un an plin cu vesti bune, sarcini la termen si bebei sanatosi.
La Multi Ani!!!

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineta burtici, va invit la un ceai sau o cafea cum va e pofta, La Multi Ani, sa va aduca anul tot ce va doriti, cum ati petrecut? Eu mai mult pe la bucatarie, dar se pare ca a fost bine ca invitatii au plecat de abia la 6 dimineata, acum nu stiu cum o sa ma repar am o durere de spate teribila si de abia mai pot calca asa ce ma dor talpile, dar gandim pozitiv facem antrenament pentru bebe.

o zi relaxanta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Lapte cald si tiramisu cu cafea, azi.
La Multi Ani! Sa fie un an plin de bucurii!
Am petrecut: am luat un NoSpa pentru niste dureri scurte, dupa ce am stat in picioare aproape toata ziua si am culminat cu caratul aspiratorului prin toata casa.
M-am uitat la altii cum danseaza, la TV desigur, ca mi-era teama sa nu ma apuce durerile.
Am ciocnit cu pepsi.
Am plans la trecerea dintre ani, sac de hormoni ce sunt!
Am adormit pe canapea, nu stiu cand.
Dar e o sarbatoare mai lnistita si mai fericita decat multe altele. Am atatea sperante pentru anul asta!

Mergi la inceput