Ce ati face daca...
Raspunsuri - Pagina 3
carmencat spune:
Gata, am gasit cine trebuie sa plateasca. Arhitectu' care a vrut becu' ala deasupra patului!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmencat Gata, am gasit cine trebuie sa plateasca. Arhitectu' care a vrut becu' ala deasupra patului! Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. |
Ei hotelul tre' sa plateasca pentru ca indferent daca e moral sau imoral sa faci sex in delegatie este clar credem pentru toata lumea ca trebuie sa fie sigur sa faci sex intr-o camera de hotel.
carmencat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Ei hotelul tre' sa plateasca pentru ca indferent daca e moral sau imoral sa faci sex in delegatie este clar credem pentru toata lumea ca trebuie sa fie sigur sa faci sex intr-o camera de hotel. |
Cu conditia sa nu aiba bec deasupra patului
O sa fiu atenta la acest aspect si o sa refuz orice camera cu bec deasupra patului cand mai plec in delegatie, just in case...
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
violetan spune:
Ramiris, daca era protagnosit, din punctul meu de vedere era si mai dihai pamfletul!
In alta ordine de idei, stateam sa ma gandesc mai devreme, cred ca as fi fost foarte tentata sa actionez hotelul in judecata.
bird70 spune:
Stirea e destul de confuza dar am sa incerc sa lamuresc cateva aspecte:
Asigurarea de la firma: firmele trebuie sa isi asigure angajatii pe perioade de lucru. Asta incepe in momentul cand ai plecat de acasa si pana in momentul in care ai ajuns acasa. Deci, daca mie mi se intampla un accident in drum spre lucru sunt acoperita de asigurarea lor chiar daca nu am inceput inca lucrul sau nu sunt in cladire. Femeia era asigurata de firma pentru ca era in deplasare si asigurarea o acopera de cand a iesit pe usa casei pana a ajuns acasa. Asigurarea asta insa, a acoperit trauma propriu zisa, cheltuielile legate de tratament si a platit perioada in care ea nu a putut munci. De asta nu am nici un dubiu.
Ce vrea ea acum, este sa mulga cat mai mult din incidentul asta . Acum vrea bani pentru depresia suferita ca urmare a incidentului . Femeia se da traumatizata pe viata, cazuta in depresie si probabil incapabila sa lucreze din cauza ca i-a cazut becul pe fata. Nu se specifica in articol daca a ramas cu traume fizice, banuiesc ca nu din moment ce prima instanta i-a respins cererea.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Ei hotelul tre' sa plateasca pentru ca indferent daca e moral sau imoral sa faci sex in delegatie este clar credem pentru toata lumea ca trebuie sa fie sigur sa faci sex intr-o camera de hotel. |
Femeia putea la fel de bine sa stea relax sa se uite la tv sau sa citeasca un raport de servici. Daca citea raport, are drept la daune de la companie, restul, cititul unei carti, tv-ul si sex-ul sunt responsabilitatea hotelului.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmencat
Cu conditia sa nu aiba bec deasupra patului O sa fiu atenta la acest aspect si o sa refuz orice camera cu bec deasupra patului cand mai plec in delegatie, just in case... Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. |
Acum ma mai gandii la ceva: daca becul, totusi, nu era deasupra patului? Sau scrie in articol ca ei faceau sex in pat? {pate faceu pe... birou, pe fotoliu sau pe jos.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Eu i-as da, cum sa nu? Pai adica pleci- vorba aia- pe banii firmei in delegatie, faci sex- vorba aia- in timpul programului, iti cade lampa-n plina figura- deh, Instanta Suprema! - cum Doamne iarta-ma sa nu te deprimi? Ar trebui in acest caz deosebit de serios sa plateasca urmatorii: - firma, pentru ca nu se dezvata de obiceiul spritz building-urilor care cica intaresc spiritul de echipa; vezi daca s-au strans relatiile intre angajati unde se ajunge? - hotelul ca n-a asiguat plafoniera dubla si n-avea sistem de declansare automata a dusului din tavan in caz de sex ilicit - statul- ca direct raspunzator fiind ca nu asigura educatia civica tovaraseasca pe probleme de morala in munca si relatii sociale Eu asa zic si sper ca departamentul de Training & dezvoltare profesionala le-a organizat si platit la intoarcerea in firma un seminar cu tema:"Stresul organizational si imbunatatirea relatiilor socio-umane si profesionale la locul de munca. Sexul intre angajati- placere sau obligatie?" Nota bene: putem inlocui "firma" cu "societate pe actiuni", "firma de stat", "institutie a statului" sau, dupa caz, "societate cu raspundere limitata". Pai nu-i mai bine sa lucrezi pe pfa? |
coracora spune:
Si cum anume s-a demonstrat, dincolo de orice dubiu, ca depresia respectivei a fost cauzata 100% de incidentul cu becul?
Mi se pare trasa tare de par faza asta... De fapt m-am mirat sa citesc ca s-a intamplat in Australia, eu ii stiam pe americani ca fiind campioni la datul in judecata pe te miri ce motive + cerutul de daune de ordinul milioanelor.
mianna spune:
mai in gluma, mai in serios (ca si io-mi petrec mai mult de jumate din business days pe coclauri) - daca delegatu' se imbata si cade pe scarile de la restaurant e tot accident suportat de asigurare? (nu, inca n-am cazut, intreb ashe, just in case )
ce nu s-a precizat e daca actiunea se petrecea in camera ei sau a lui. ca ultima varianta o vad oarecum similara cu picatul pe scarile crasmei in stare oarecum de ebrietate. si stiu ca firmele in general nu accepta pe bonurile de decontare produse alcoolice (noi am scapat de asta, functionam pe baza de diurna, nu de bonuri decontate, asa ca ma priveste daca doar mananc sau mai si beau din suma aia). deci? sunt chiar asa obligatoriu acoperite accidentele astea, indiferent de conditiile in care s-au produs?