Ce ati face daca...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

"Din cauza acestui accident, femeia a suferit o depresie si nu a mai fost capabila sa continue sa lucreze pentru stat, asa ca a cerut daune din partea companiei la care avea asigurare.

Compania a refuzat insa sa faca acest lucru, pe motiv ca s-a ranit in timpul ei liber si nu in timpul serviciului, asa ca australianca a hotarat sa o dea in judecata."

compania la care avea asigurare nu-i aceeasi cu cea la care era angajata ("sa continue sa lucreze pt stat")

asa ca totul depinde de contractul ei de asigurare-nu scrie nicaieri ca e asigurare de calatorie, de viata, cu clauze de accident etc.

asta as fi facut eu - as fi citit contractul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

I-as acorda banii. Lampa aia putea sa-i cada in cap si daca statea pe spate fara capac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Era in delegatie, deci in timpul serviciului, lucra petru firma si nu in afara ei, e foarte indreptatita sa ceara pagube.

Mai mult, i-as fi cerut si lui daune. Daca pozitia ei (in firma...) ar fi fost superioara lui, nu i-ar mai fi cazut nimic pe fata.

Mergand pe firul aceleasi logici pot spune ca ar avea motive, tot datorita pozitiei ei inferioare, sa mearga la un tribunal civil pentru a cere sefului ei daune pentru discriminare.

Oh, am uitat de hotel. Si el trebuie sa plateasca si sa ofere scuze publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu as da in judecata totusi firma ca nu i-a dat echipament adecvat de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

I-as acorda banii. Lampa aia putea sa-i cada in cap si daca statea pe spate fara capac .

In love with life.

Mergi la inceput