Ce ati face daca...
...ati fi a treia instanta?
Ia cititi aici si rezolvati problema:
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/a-mers-intr-o-calatorie-de-afaceri-cu-un-coleg-si-a-facut-dragoste-cu-el-ce-a-urmat-apoi-e-uluitor.html
Rufus, Tora si iadele
Raspunsuri
corap spune:
n-am inteles ce relevanta avea ce facea cand i-a picat lampa? daca era in timpul serviciului, e accident de munca. (acu' eu habar n-am care-s legile in australia sau de pe unde era ea si daca deplasarile in interesul serviciului sunt considerate "timp de serviciu" integral), dar nu mi se pare nimic asa extraordinar cat de-o stire in ziar. uluitor unei femei i-a cazut pe figura o lampa desprinsa din tavan si acu vrea ca cineva sa plateasca pentru asta. absolut uluitor, nemaipomenit, nemaivazut.
ancadragoman spune:
accident de munca,diurna lua?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
corap spune:
prezumtia era ca se adresase firmei de asigurari, nu statului. daca erai avocatul statului, nu-ti cerea nimeni parerea.
pe de alta parte, eram invitati sa ne dam cu parerea daca am fi "a treia instanta", nu avocatul cuiva.
adica "how much" nu "if"
Ilinca_M. spune:
Ce tampenie de stire. "A mers cu un coleg si au facut dragoste"- ete fleoshc, o fi mers tipa si exact asa o fi declarat. Cred ca e foarte nasol sa se desprinda ceva din tavan si sa-ti pice pe moaca ranindu-te, indiferent ca dezlegai cuvinte incrucisate, te pensai, dormeai sau te sexai cu Mosh Craciun si renii lui. Ce nu inteleg io e de ce sunt de vina angajatorii femeii, eu as fi cerut daune hotelului, ce naiba, se presupune ca esti in siguranta intr-un hotel, nu?
Victoria_mami spune:
Stiu ca nu asta e intrebarea, DAR ea ar fi fost mai castigata sa dea in judecata hotelul, si nu compania de asigurari.
Rufus spune:
Ma tot gandesc ce stiri cititi voi de va minunati asa (unii...) de asta.
Este o stire. Un obect cade din tavan si raneste o tipa. N-a mutilat-o pe viata, dar i-a creat o depresie, drept pentru care s-a hotarat sa ceara bani. O instanta a refuzat-o, alta i-a dat dreptate.
E drept, nu stim ce probe s-au administrat, poate tipa arunca cu papucii in sus de fericire in momentele de extaz, motiv pentru care a cazut becul cu tot cu suport.
Chiar nu vedeti morala? Daca va duceti in delegatie cu un coleg/colega cu care impartiti patul, macar purtati casca. Nu se stie ce iese...
Deci: voi i-ati da sau nu bani ca s-a stresat asa tare?
Rufus, Tora si iadele
ramiris spune:
Ce importanta are ce facea?
Era in calatorie de afaceri, avea asigurare de calatorie care acoperea eventuale riscuri, rana intra in categoria riscurilor acoperite de asigurare.
Ca facea in timpul ala e absolut irelevant. Doar daca asigurarea nu avea o clauza care sa anuleze despagubirile in cazul in care apar probleme conexe de moralitate.
Asta daca exista intr-adevar o problema de moralitate pentur ca se poate oamenii chiar aveau o relatie de dragoste sincera si atata vreme cat nu erau in timpul orelor de program ci in timpul liber ... nu vad unde e stirea.
Rezulta de undeva ca era o relatie "interzisa"? Si chiar daca ar rezulta nu cred ca are vreo legatura cu acordarea despagubirilor.
Cat despre cine anume plateste efectiv despagubirea din cate stiu eu e asa: asiguratul recupereaza de la firma asiguratoare iar compania de asigurari se intoarce impotriva vinovatului, in cazul nostru hotelul.
violetan spune:
Eu i-as da, cum sa nu? Pai adica pleci- vorba aia- pe banii firmei in delegatie, faci sex- vorba aia- in timpul programului, iti cade lampa-n plina figura- deh, Instanta Suprema! - cum Doamne iarta-ma sa nu te deprimi? Ar trebui in acest caz deosebit de serios sa plateasca urmatorii:
- firma, pentru ca nu se dezvata de obiceiul spritz building-urilor care cica intaresc spiritul de echipa; vezi daca s-au strans relatiile intre angajati unde se ajunge?
- hotelul ca n-a asiguat plafoniera dubla si n-avea sistem de declansare automata a dusului din tavan in caz de sex ilicit
- statul- ca direct raspunzator fiind ca nu asigura educatia civica tovaraseasca pe probleme de morala in munca si relatii sociale
Eu asa zic si sper ca departamentul de Training & dezvoltare profesionala le-a organizat si platit la intoarcerea in firma un seminar cu tema:"Stresul organizational si imbunatatirea relatiilor socio-umane si profesionale la locul de munca. Sexul intre angajati- placere sau obligatie?"
Nota bene: putem inlocui "firma" cu "societate pe actiuni", "firma de stat", "institutie a statului" sau, dupa caz, "societate cu raspundere limitata". Pai nu-i mai bine sa lucrezi pe pfa?