Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Azi am schimbat saptamana. Se pare ca am trecut de temutele prime 12 saptamani. Ar trebui cumva marcat evenimentul. Inca nitel si trecem de primul trimestru.... finally. Eu il astept cu intres maxim pe al doilea. imi aduc aminte de la prima sarcina ca am functionat la parametri mai apropiati de normal in perioada aia.
Macar greturile nu ma omoara ca atunci. In schimb am alta buba. Nu pot dormi noaptea. Si cand intr-un final atipesc trebuie sa ma duc la toaleta si asa reincepe ciclul. Evident in jur de 11.30-12 imi pica ochii in gura de somn... bag cca 1.5-2 ore de nani la pranz si dupa aia declansez cercul viios... daca dorm la prnz adio somn seara. Nu trece nici cu mama plimbarilor. Si la ce vant pacatos si ploi au fost pe la noi zilele astea s-au dus pe apa sambetei si aceste plimbari. Ma bucur ca sunt acasa ca nu stiu ce ma faceam la servici cu somnolenta asta innebunitoare.

Alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi
dnapotecuta si eu am insomni dorm pe la ora 12 si in miez de noapte ma trezesc deci la 3 dimineata in fiecare noapte si nu pot dormi nici ziua deloc zici ca sunt zombi

amalia tsakoniati
10+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Voi va plangeti de nesomn, eu de somn.
M-as culca seara de la 8. Ma termina durerea de cap si m-as culca decat sa suport durerea.
Si dorm pana dimineata la 6.30.

Dar e f mare stres in perioada asta la munca si am si motive de oboseala si dureri de cap.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissya spune:

Fetelor...pe bune ca nu ii de glumit cu infectia asta.....deci daca dupa un tratament cu antibiotic la care era sensibil germenul nu a trecut...si ma ustura jos mai tare ca inainte sa il iau....e serioasa treaba.....si am si un dr atat de ocupat....a zis sa il sun peste 2 ore...eu insa vreau urgent sa stiu ce e in neregula...poate ajung pe la spital de sarbatori....ca urocultura niciunde nu o fac pana dupa craciun......of sunt asa descurajata ...cu toate "surprizele" ce apar....sper ca bebe sa fie ok....ca eu...trec peste... dar el saracutul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Bun venit la noile burticute!

Crissya incearca sa mai ceri o parere la alt dr, parca nu e totusi normal sa nu iti treaca dupa o cura de antibiotice. Bea ceai de cirese ca te ajuta sa mai elimini infectia dar maxim 2 cani pe zi, mie mi-a fost ok de la el dar nu am avut chiar asa probleme mari.

Legat de cosmetice eu nu am schimat nimic imi mentin aceleasi ritualuri si acelesi produse. Doar crema de corp am schimbat-o cu Neutrogena pt ca nu are miros si e foarte hidratanta, in rest foloseam La Roche Posay care nu are miros oricum. Oricum mi-e rau, sunt balonata ca naiba si irascibila macar ritualurile mele de infrumusetare ma mai tin pe linia de plutire , asa ca nu prea am renuntat la nimic. De vopsit tocmai m-am vopsit ce-i drept cu nuantator in loc de vopsea pt ca iesim de Revelion si nu vreau sa ma simt ca muma padurii, daca nu as fi avut fire albe era altceva dar asa si in doua culori si fire albe aratam deprimant. Eu incerc sa nu imi schimb prea mult ritualurile zilnice doar sa am grija sa mananc mai sanatos si sa nu ridic prea mult sau sa fac efort.
Maine merg la dr pt DT si vineri la recoltat. De abia astept sa vad mogaldeata din burtica dar asa nu am nici un chef de intepat, oricum nu prea cred eu in testele astea care sunt mai mult statistice dar daca dr a tot insistat am zis sa nu fiu tot gigi contra. Asa ca o alta cheltuiala chiar inainte de sarbatori. Macar sunt mandra ca anul asta m-am mobilizat si am luat toate cadourile din timp. Maine cand e si sotulache acasa mai facem ultimele cumparaturi de papa si gata ca nu am chef sa ma prinda Craciunul in magazine cand lumea se calca in picioare ca in fiecare an de altfel. Si in weekend ma apuc de gatit si apoi relax total de sarbatori.

Betty unde mergi la dr Avram la Cj sau Buc? Si eu trebuie sa imi fac programare la ea la CJ sa ma vada sa vad ce fac cu tratamentul in continuare.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Doamnelor... am asa o neliniste. M-au sunat cei de la lboratorul de analize unde am facut DT-ul sambata si mi-au spus ca Bucurstiul - unde a fost trimis sangele - are nevie de inca o fiola de sange. Are cineva idee de ce ar putea face acets lucru? In plus, daca prima fiola n-a fost ok e cam tarziu sa o vrea pe a doua avand in vdere ca eco e facuta cu o saptamana in urma deci asta cred ca iese din discutie. Am un tsunami de fiori reci pe sira spinarii... nici aia de la cabinet n-a vrut sa zica ce si cum... a zis ca nu i s-a specificat. Pffff...

Alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Crissya refa urocultura. Imposibil sa nu gasesti un cabinet care sa il faca. Si te duci cu rezultatul la urgente la dr de garda.
Eu acum 3 ani am facut asa, nu stiam ce ginecologi sunt in BV.
As vrea sa zic ca exista ceva sa te calmeze dar in afara de bai calde nu am solutii. Si eu ma tras mult cu ele (mi se taiau genunchiid e durere cand ma ridicam de pe wc) si nu am gasit ceva sa ma calmeze cu adevarat.

Alina nu am idee de ce ti-au cerut alta fiolo de sange. Nu poti sa il suni pe dr sa te lamureasca? sa nu te intepe fara relevanta.

Paula in cat timp ti-a venit rezultatul la Torch?

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissya spune:

Fetelor intr-un final am dat de dr... mi-a zis sa refac urcultura ce era de asteptat...am sunat la un laborator si maine dimineata merg cu mostra...ziceau ca pe sambata e gata analiza....pfuu ce usurare...sper sa fie totul ok....da stiu ca in sarcina infectiile urinare sunt ceva la ordinea zilei...vorba aia....dar eu ma temeam sa nu pateasca bebe ceva...acuma m-am mai calmat....m-au linistit si altii...ce sa faci asa e la primu bebe....cea mai mica problemuta te ingrijoreaza...va doresc muuuulta sanatate la toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena,nu mi-am facut TORCH, si nu stiu daca il fac. Unde am intrebat, la 2 laboratoare mi-au zis 10 zile lucratoare( ca se trimite la Bucuresti) si la celalalt in 5 zile.

Alina, poate efectiv au pierdut aia sangele, sau l-au varsat sau s-a intamplat ceva si s-a deteriorat. Stiu ca nu avem cum sa nu ne gandim la ce e mai rau, ca asa suntem noi construite, dar incearca sa gandesti pozitiv, da?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Alina in general chestiile astea cu alta mostra de sange, lichid etc se intampla pt ca li se contamineaza proba dintr-un motiv sau altul: eprubeta a fost atinsa de ceva, au scapat ceva in ea etc... in nici un caz nu-i vb de ceva rezultat rau cand se cere alta mostra pentru ca de fapt ei nici nu apuca sa prelucreze ca n-au ce.

10+

Mergi la inceput