Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 4
ana_maria500 spune:
Dnapotecuta ... hematomul este coriodecidual ... depistat la 7 saptamani si 6 zile ... are aproximativ 23mm / 13 mm (acum 1 saptamana)... fac tratament cu arefam de 200 mg de 4 ori pe zi ... de doua ori oral si de doua ori intravaginal ... luat oral este crima si pedeapsa ... betie curata ... mai ales daca amestec cu mancare ... dar asta este ... suportam totul pentru bebe ...
Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
9+
ana_maria500 spune:
mai mentionez ca sangerari nu am avut nici inainte de tratament si nici acum cu tratament ... bine ca l-am descoperit ... ca puteam sa avortez si nici nu stiam ca sunt in pericolul sa se intample asta ...
9+
dnapotecuta spune:
Pfff... o sa treaca cu siguranta... cu sangerarile cum esti, Ana?
Eu pap Duphaston si No-Spa... pana mai acum cateva zile doza a fost de 2 Duphaston si 1 No-Spa la 8 ore. De vineri mi-a scazut doza de la duphaston la jumatate. Am luat-o ca pe un semn bun. In plus, la inceput am stat vreo 4 zile in spital in care am facut 2 perfuzii pe zi... cocktail de hemostatice si alte cele.
Alina 11+
happy_ama spune:
Fetelor, mie mi-a zis dr pe la 3 sapt jumate ca am un hematom. In prezent s-a redus la o dungulita miiiica. Dar nu mi-a specificat dc e decidual sau altfel... Exista mai multe feluri?
Happy_Ama 9+
ana_maria500 spune:
Teoretic sunt mai multe feluri de hematoame in sarcina... asta "decidual" survine datorita unei traume fizice mai mici sau mai mari care are ca rezultat desprinderea tesutului placentei de uter si formarea unui cheag de sange... Personal acest hematom nu mi-a dat simptome ... poate mici dureri pe care nu le-am bagat asa de mult in seama ... sangerari nu am avut nici inainte sa mi se depisteze hematomul si nici acum sub tratament... nici macar o picatura .... si treaba asta ma enerveaza la culme .... pentru ca eu nu stiu daca a scazut sau crescut decat la eco ... chiar nu stiu cum se poate resorbi daca sangele ala nu se duce in afara .... Eu am cam avut probleme in zona genitala dupa nasterea primului copil ... acum vreo doi ani mi s-a depistat un chist hematic pe unul din ovare drept pentru care am ramas fara acel ovar .... dar minunea s-a intamplat si am ramas gravi chiar si cu unul ... sper sa fie bine pana la sfarsit pentru toate burticile ... pentru ca daca vrei cu adevarat ceva se poate...
9+
bubulina2401 spune:
Buna burticilor de iulie-august! Ma alatur si eu grupului
UM: 02.10.2012
DPN: 22.07.2013.
Va doresc sarcina usoara! :)
Ele spune:
Buna dimineata!
Bubulina gospodina bine ai venit printre noi! si sarcina usoara!
De dimineata am fost sa imi fac Torch-ul.
Sunt intoarsa pe dos astazi, ori ca nu nu am baut cafeaua, ori ca mi-au luat sange.
In rest astept vineri,sa termin cu munca pe 2012.
Sunt obosita...
Elena & Denisa
11 saptamani
Ele spune:
Am uitat sa va intreb daca stiti cumva : crema Glycon antirid e ok in sarcina?
Elena & Denisa
11 saptamani
paula_m spune:
Neata
Bubulina, ceva nu-mi iese bine la datele pe care mi le-ai dat!! Mai verifica inca o data, te rog. Si bine si venit si sarcina usoara
Anca, tu cum mai esti? Sper ca nu ai facut varicela!!
Elena, nu stiu!! Dar nu cred sa nu fie ok...Eu ma dau cu aceeasi crema cu care ma dadeam si inainte
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
dnapotecuta spune:
Neata!
Ana, te inteleg cum e cu asteptarea asta. Eu am facut eco in fiecare saptamana la inceput pentru ca sarcina era atat de mica incat nu se vedea nici macar embrionul in saculet d-apai inimioara sau mai stiu eu ce altceva. Asa ca singura varianta era sa verific daca a crescut sau nu. Si stateam cu inima cat dovleacul timp de cate o saptamana. Asa ca te inteleg perfect.
Bubulina, bine ai venit alaturi de noi!
Elena, nu cred ca o crema de fata influenteaza cursul lucrurilor in vreun fel. Eu am un set de ingrijire pentru fata de la Anew cu care m-am inteles ok. Partea proasta este ca sunt parfumate si nu ma mai pot atinge de ele. Dupa ce ma spal pe fata ma dau mai nou cu crema de ochi pe toata fata intrucat asta este inodora. E o crema bicomponenta antirid deci probabil ca treburile stau cam tot pe-acolo.
Cateodata nu-mi vine sa cred cat de all natural am ajuns. N-am mai pus un machiaj pe mutra de o gramada de vreme si eu ma tencuiam zilnic de la baza de machiaj si pana la corector. Sa nu mai zic de ziua si oja de unghii si masti, lotiuni si alte cate si mai cate creme si cremute pentru te miri ce. Am ramas la un sapun, un sampon, un ulei de bebe si o crema. Mai nou mi-am luat manusi de menaj ca sa nu bag mainile in diverse pentru ca astfel se ususca si trebuie sa le dau cu crema care miroaseee...uof... Ce sa mai zic de par care arata execrabil. La mine hormonii au un efect devastator. Eu am avut intotdeauna un par usor ondulat... cum e mai bine... se aranja singurel fara prea mari interventii si daca il doream cret pur si simplu nu ma pieptanam si se facea tot o sarmaluta. Dupa sarcina cu Vladi s-a lins tot in jurul capului. Maica-mea radea de mine si zicea ca poatela sarcina asta se increteste la loc. A mai patit cineva asa ceva?
Alina 11+