Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefana, bine ai venit! Sarcina usoara! Si La Multi Ani!!

Happy_Ama 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Stefania bine ai venit! sarcina usoara !

12+

Mergi la inceput

Neata, fetele!

Eu ma simt cam rau. Sunt foarte ametita, stomacul imi sta in gat, ma ia cu cald si transpiratie rece si ma incearca o durere in gat. In plus ma dor gingiile in continuare... M-am trezit similar si ieri dar i-am dat cu ceai de lamaie, ciorbita de pui si portocale in speranta ca trece. Probabil ma paste o raceala...toata lumea pe la serviciu este virusata... Voi ati trecut prin asa ceva? ati luat medicamente? Mi-e teama sa nu ajung la antibiotic...pt bebe... O sa il sun pe dr mai tarzior putin...

va pup

Happy_Ama 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

happy spar sa nu fie cazul sa ajungi la medicamente dar poti lua linistita osccilum coccinum e homeopat si chear indicat in sarcina si in imunizarea gravidei , eu am trecut prin acceasi faza ca tine la servici toti raciti si mucosi , mi-am cumparat miere , catina si lamai , ceai de catina si maciese , stat cat mai mult acasa si departe de aglomeratia de afara si de raciti , la mine a functionat , si acum stranut zilnic dar s-a limitat la atat.

cu gingiile tot se umfla si se dezumfla de parca as fi macat nuca si le-as fi razuit cu sare ! , mai rau e dimineata pana ma obijnuiesc cu ele inflamate

Sanastate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Ms, Olimp!

Am vb cu doctorul si mi-a zis sa iau oscillococcinum 2/zi pt 3-4 zile, vit. C si paracetamol. dar parca as evita paracetamolul deocamdata

Mai am nelamurirea cu mierea (si am uitat sa il intreb): unii spun ca e ok sa mananci in sarcina, altii ca nu...Eu stiam ca nu e buna in perioada alaptarii si pana la 1-2 ani la copiluti...

anyway...cred ca imi iau un concediu de urgenta asa...sa stau la caldurica...

Happy_Ama 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy am auzit si eu tot felul de pareri , sincer eu mananc zilnic , in primul rand pentru continutul de vitamine si te ajuta la constipatie ...si pentru ca nu am imunitate la toxoplasmoza cumpar doar miere pasteurizata din comert stiu ca nu se compara cu cea de la tarani dar acum sunt un pic mai precauta , poti consuma linistita nu are ca sa-ti faca rau , sti cum e cu restrictiile astea ...TOT ce e pra mult strica si e valabil oricand fie ca esti insarcinata sau nu.

sa fim seriosi mamele noastre aveau net sa citeasca atatea pareri si uite suntem o genratie bine crescuta !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Si eu mananc miere, e f. buna. Nici nu m-am gandit ca poate sa dauneze. Mai sunt multe care dauneaza?? Eu citisem despre peste... dar med. familie mi-a zis peste de 3 ori pe saptamana!

Mergi la inceput

Adde, si mie mi se pare ca nu avem voie prea multe... Eu una nu zic ca e sau nu asa, insa am uitat sa intreb dr si prefer sa evit daca nu e efortul asa mare...

Este f frustrant sa stii ca nu ai voie o gramada de chestii. Eu una nu am anticorpi pt toxoplasmoza si sunt paranoia, recunosc. ieri mi-am luat un capuccino din oras si am intrebat-o pe aia care mi l-a facut daca laptele e pasteurizat s-a uitat saraca la mine ca la o nebuna Desi care erau sansele ca laptele ala sa vina de la tata vacii direct la mine in pahar?!

Eu peste mananc. in special somon. sunt un mare fan peste de felul meu. imi pare rau ca nu mai pot manca somon afumat, care imi placea maxim in salata...

Happy_Ama 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

La multi ani Stefania

Fetele ma bucur sa aud numai vesti bune despre bebei din burtica.

amalia cu siguranta va fi bine cu cerclajul. Mie la prima sarcina mi l-a facut la cabinet si dupa o ora parca am plecat acasa. Acum nu stiu cand o sa facem cerclajul.

Ele ma bucur sa aud ca sunteti bine. Cat despre sexul copilului acelasi lucru mi-a zis si mie doctorul ,ca la baietel coboara testiculele f tarziu si de cele mai multe ori sunt confundate cu ovarele.

stefana0909 bine ai venit printre noi. Sa ne dai si datele sa te trecem in listuta.

yvyanabine ai venit printre noi. Sa ne dai si datele sa te trecem in listuta.

va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetele,

Multumesc pentru primire!
In legatura cu mierea, nici eu nu mananc pentru ca mi s-a spus ca ar putea provoca reactii alergice din cauza polenului. Eu am ramas setata pe ananas si mananc cam 1 pe zi si nu am probleme cu constipatia. Deocamdata, la mine, nu si-au facut aparitia starile de greata.

5+

Mergi la inceput