Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Gata fetele am venit si noi cu vesti suntem bine sanatosi in parametri normali traslucenta nucala la bb1=1.70si bb2=1.90 nu am vazut ce avem ca se miscau asa de tare de abia ia putut masura
Maine fac cerclaj ul voi ramane o noapte in spital imi e putin frica dar trece ea si asta

amalia tsakoniati
12+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am revenit si noi.

Valoarea translucentei este 1,3 .
Din cate am citit este normala. Pe bebe eu nu prea l-am vazut ca la eco de la spitale, are doar medicul monitorul ala in fata.
Peste 3 saptamani tre sa fac triplu test, sarind peste DT.
Masuratorile de data asta eu iesit exact : 12 saptamani si 4 zile.

Analizele sunt toate bune. Deci ii dam inainte. Durerile de cap trebuiau sa dispara, dar mi-a zis sa mai am rabdare. Cica sunt doar in primul trimestru. Doamne ajuta!

Diana felicitari pt fetita!!!
Mie mi-a zis clar dr ca e prea devreme si se poate transforma din fetita in baietel , vizual vorbind. Ai faciut eco 4D de ti-a zis sexul?

Amalia bafta cu cerclajul. Toate trec, nu iti fa griji. Conteaza produsul finit.

Referitor la frica si durere , cred ca nu exista cineva mai fricos ca mine. Dar mereu imi zic, ca drumul mi l-am ales singura..asa ca tac si-nghit.

Elena & Denisa
12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va multumesc pt urari! Doamne ajuta si sa avem sarcini usoare si cat mai aproape de termen si copilasi sanatosi!

Sper sa ajung si eu maine la dr sau sambata sa vad cum ma poate rezolva cineva sa ma bage printre alte programari, stiu ca e urat din partea mea dar este plin deja la dr si se pare ca doar asa pot rezolva :) si am deja 12 sapt si 2 zile, sa vedem daca va putea printre altele sa se vada si sexul desi ma indoiesc in sensul ca as vrea sa fie sigur dr si nu sa imi zica una si data viitoare sa se schimbe sexul :) dar daca nu va fi sigur nu imi va spune.

Legat de gingii inflamate si care sangereaza si sange care curge din nas eu am avut la prima sarcina si dupa primul trimestru au incetat, asta pentru ca vasele de sange din zonele astea se inflameaza, sunt mult mai sensibile si se sparg dar este ceva normal in sarcina, iar ca si remediu imi clateam gura cu ceai de cimbrisor. Cum ziceam e ceva normal atata timp cat nu ai dureri de alta natura cum ar fi carii sau alte probleme.

Stefania 12+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Paula, exact de aceea am ales ca si prima data sa nasc la privat, nu ma vad cu plicul in mana, sa merg pe la asistente sa le bag ceva in buzunar ca sa imi acorde atentie si nu suport nesimtirea unora, asa ca ma rog sa fie copilul sanatos, sa nu fie probleme si sa trec de 36 de sapt, ca la prima sarcina am avut ceva emotii pt ca am nascut la 36 de sapt si 3 zile dar a fost ,,mare" copilul si nu a fost nevoie de oxigen, s-a terminat cu bine, chiar f bine.

Mergi la inceput

Va felicit pe cele care ati fost azi la dr si ati venit cu vesti bune, ma bucur pt voi, tot asa in continuare.

Exact cum zicea cineva, nu neglijati durerile de burta, cu tratament se poate sutine sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Felicitari fetele pt bebei !!!
Ele asa e este . Ecografia a fost 4D (asa scria pe biletul de care mi la dat Dr sa platesc la receptie) am platit 250 pe ecografie cand de obicei placeam 100 pe tot consultul si am si primit si poza cu el 4 d.
Si eu stiam ca nu ar trebui sa imi fac prea multe sperante dar era asa de sigur pe el medicul... mi s-a parut ca din punctul lui de vedere nici nu se pune problema sa se schimbe pe parcurs si mi-a facut poza si cu funduletul si mi-a aratat unde se vede clar pentru el ca nu mai creste nimic acolo.

12+

Mergi la inceput

Diana felicitari pt fetita
Elena o sa aflam si noi in curand ce ascundem in burtica

amalia tsakoniati
12+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetele,
Ma alatur voua la acest subiect.
Sunt o burtica de august 2012 si chiar mi-am regasit o veche cunostinta aici, Amalia, pe care o pupacesc.
Eu sunt pe injectii cu Prontogest deocamdata, pana le primesc pe cele de Lentogest, deoarece am progesteronul mic.

5+

Mergi la inceput

Stefana bine ai venitsarcina usoara sifara peripeti

amalia tsakoniati
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stefania bine ai venit si sarcina usoara !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput