Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 20
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp paula mie imi plac ambii , doar ca Dr Rotar e la privat inclusiv cu nasterea nu lucreaza deloc cu statul , iar celalalt are cabinet privat dar nasterile le face la stat , eu oricum avand probleme cardio , tensiune etc mi-e groaza de complicatii in timpul nasterii si cum oricum cei de la privat urgentele le trimit la stat sincer mi-e greu sa ma decad inca....voi vede mai incolo. XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani |
Si nu ai vorbit cu cardiologul sa vezi ce-ti spune? Si eu am probleme cu inima, dar nu si cu tensiunea, iar al meu mi-a zis ca nu sunt contraindicatii, doar ca prefera un spital mare, cu sectie de cardiologie. Ceea ce n-o sa pot pt. ca ginecologul e la un spital mai micut, renovat si OK, dar fara cardio. Asta e. Cred c-o sa mai merg prin luna a 8-a la control cardio.
happy_ama spune:
multumesc de raspuns, Amalia! O sa ma duc si eu cat de curand la dr meu stomatolog desi cred ca in perioada asta nu are program...Ma enerveaza pt ca eu mi-am reparat tot ce era de reparat prin gura si nu ma asteptam sa ma lovesc de probleme de-astea...
Happy_Ama 11+
olimp spune:
Adde nu am discutat inca , mai astept , dar si eu tind catre sectia mare de ginecologie din Cluj , acolo sunt toate clinicile , neonatologie daca e cazul , etc , oricum eu nu pot naste decat prin cezariana .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
paula_m spune:
Vai, cum am uitat de Stefania!!
La multi ani Stefania!!
Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, multa sanatate si numai bucurii!!
Eu as vrea sa nasc natural, desi pe Raul l-am nascut cu cezariana, dar nu prea l-am vazut pe dr incantat de ideile mele!!. Si clar, vreau privat. Sper doar sa ajung la 36 de saptamani, ca inainte nu ma ia la privat, in rest nu ma duc sa nasc cu gandul ca am putea pati ceva. Eu urasc din tot sufletul meu, ideea de a sta cu plicul intins, sa dau bani la fiecare asistenta care trece prin salon, etc.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
stefania LA MULTI ANI !
paula stiu ce zici , sincer si mie mi-e groaza de purtat de plicuri si de buzunare largite la halate de aceea nu sunt decisa , eu nu prea am de ales in privirea cezarianei , am operatie la ambii ochi , tensiune , probleme cardio , o miomectomie clasica ... deci ma cam obliga la cezariana.
ma mai gandesc , bine ca mai am timp ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
bubulina2401 spune:
Buna Paula!Probabil ti se pare ciudata data probabila a nasterii. DPN-ul pe care l-am dat este cel ecografic. Dupa ultima menstruatie ar fi 9.07.2012.
diana_popa27 spune:
La multi STEFANIA!
Eu vin cu vesti de la Dr . Am fost pt ecografie si pt calcularea riscului la DT. Totul e perfect a iesit Low risc si cu ocazia asta am aflat si sexul copilului. Stiu ca nu e f sigur dar DR. era sa de sigur pe el ca nu ma indoiesc ca are dreptate.
Happy_ama m-am inselat ....dar poate tu presimti bine ..eu ce-i drept am visat ca o sa am fetita dar nu am vruit sa cred .... eram asa de sigura ca e baiat .....eu impotriva tuturor , pana si impotriva propriilor vise :))). O sa am o FETITA dar nu sunt dezamagita de loc din contra ! e asa de minunat ! Se foia incontinuu nu reusea nicicum sa o masoare Dr. isi sugea degetelul mare se impingea si se intorcea pe toate partile ... am stat f mult timp in cabinet sa reusesca sa o masoare. Mie nu imi venea sa cred ce activitate e acolo si eu nu simt nimic.
12+
olimp spune:
diana felicitari ! sa-ti creasaca mare si sanatoasa fetita !
asa am spus si eu cand am vazut ce sportiv am in burtica si nu stiu inca sa il simt , importane e sa fie sanatosi !
happy_ama spune:
La multi ani, Stefania!!! Sa ti se implineasca tot ceea ce iti doresti!!
Diana, din cate inteleg eu nu te-ai inselat! Si este minunat orice ar fi! Felicitari!
Si eu de-abia astept sa vad ca este totul bine si poate am noroc sa aflu si eu ce e bebe ... La mine si in saptamana 10 cand am fost la eco ultima data se catara cu picioarele pe pereti si se invartea ...
uff!!! de-abia astept sa mai vad puiutul. mai am aproape 2 saptamani de asteptat
va pupici
Happy_Ama 11+
diana_popa27 spune:
happy_ama sigur complicatiile astea cu dantura sunt de la sarcina nu cred ca trbuie sa iti faci multe griji ca probabil ai dintii sensibilizati nu neaparat ca au probleme. Incerca sa folosesti o pasta de dinti gen sensodyne in prima faza poate te mai lasa durerea. Asa de rau imi pare ca trebuie sa treci prin asta..eu sunt f rea la durere si mai ales la cea de dinti sunt in stare sa mi scot singura cu clanta de la usa. Sunt dentisti care lucreaza si intre sarbatori si au sistem de urgenta.
12+