Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Dupa ce va fi moderat o sa pun si capitolul nou.

stefana0909 Sa ne dai datele - data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)
- ultima menstruatie
- data probabila a nasterii
- daca mai ai copii - numele si data nasterii

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Datele mele:
Stefana0909, UM 16.11.2012, DPN 23.08.2013
Trebuie sa mai scriu ceva?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Adde, si mie mi se pare ca nu avem voie prea multe... Eu una nu zic ca e sau nu asa, insa am uitat sa intreb dr si prefer sa evit daca nu e efortul asa mare...

Este f frustrant sa stii ca nu ai voie o gramada de chestii. Eu una nu am anticorpi pt toxoplasmoza si sunt paranoia, recunosc. ieri mi-am luat un capuccino din oras si am intrebat-o pe aia care mi l-a facut daca laptele e pasteurizat s-a uitat saraca la mine ca la o nebuna Desi care erau sansele ca laptele ala sa vina de la tata vacii direct la mine in pahar?!

Eu peste mananc. in special somon. sunt un mare fan peste de felul meu. imi pare rau ca nu mai pot manca somon afumat, care imi placea maxim in salata...

Happy_Ama 11+

Hai ca esti amuzanta cu capuccino :))))

Dar care e problema cu laptele natural? Tot toxoplasmoza? Mie imi place un lapte de la automat, scrie pe el lapte proaspat si termenul de valabilitate e mic, 2-3 zile. Imi place gustul si poate fi fiert, nu? Asta vara il beam direct din sticla, acum fiind iarna si mai greu de deplasat nu am mai ajuns la automat. Am luat UHT, la cutie. Dar parca ala nu e lapte... e cam apos, nu vi se pare?

Iaurt iau "La Colline", va recomand si voua, din cate am testat mi se pare cel mai bun. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Datele mele:
Stefana0909, UM 16.11.2012, DPN 23.08.2013
Trebuie sa mai scriu ceva?

5+

Data nasterii 09.09
Nu mai am copii

5+

Mergi la inceput