Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 17
Bobitza_85 spune:
Dragele mele, mamici si burtici,
Va doresc un Craciun fericit si linistit, sanatate, bucurii si armonie in familie.Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!
Va pup si sa auzim numai de bine!
5+
paula_m spune:
Nu mai stiu daca v-am urat sarbatori fericite, dar mai bine de 2 ori decat niciodata, nu?
Sa aveti un Craciun fericit si linistit alaturi de familie!! Va pup
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Craciun fericit tuturor!!
Deci ati fost cuminti?? a venit Moshul la toata lumea?
Azi e zi de odihna, de "butonat"cadourile.
Elena & Denisa
12 saptamani
Mony08 spune:
Craciun Fericit! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Adde2510 spune:
Craciun fericit tuturor!
Mie intre timp mi s-au oprit sangerarile, fac tratament cu Utrogestan de 3 ori pe zi. Am fost si la camera de garda pt. mai multa siguranta si e totul in regula. Am facut control + eco, OK, trebuie doar sa urmez tratamentul, sa ma feresc de frig, sa cam stau in pat.
Un Craciun minunat va doresc!
Ele spune:
Buna dimineata!
Adde este bine ca s-au oprit sangerarile. Si fii ascultatoare , tolanita la pat.
Sper sa nu ajung sa imi zica si mie dr de stat la pat ca nu as vrea sa reiau povestea de la prima sarcina.
Burta mi se intareste zilnic, habar nu am daca e normal sau nu.
Ce sa mai zic ca tre sa bag noaptea ceva sub ea, ca imi atarna dureros pe partea stanga. Burta de 3 luni si te deranjeaza la somn.
Toate lucrurile prin care trec acum, le compar cu prima sarcina. Si mi e pare ciudat sa am burta la 3 luni, cand la Denisa nici la 6 nu se vedea.
Maine e zi de medic. M-a chemat la maternitate. Nu stiu de ce, dar vedem maine.
schimband macazul...Paula La multi ani!!!!! sa fii sanatoasa, iubita , sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa te bucuri de ele impreuna cu familia ta.
Elena & Denisa
12 saptamani
paula_m spune:
Buna dimineata
Multumesc mult Elena. La fel iti doresc si tie, tot binele din lume!!
Si sa nu fiu magarita, va servesc ( macar asa , virtual), cu o felie de tort, suc ( ca alcool nu aveti voie), si sarmale, supica, salata de boef, si cam atat...ca mai multe nu am in casa. Dar daca sunteti cuminti, diseara va scot in oras.
Sper ca ati petrecut frumos de Craciun, bucurandu-va de sarbatori si liniste.
Sa-mi spuneti ce cadouri v-a adus Mos Craciun? Eu nu am fost f cuminte, sau Raul m-a intrecut cu mult, ca Mos Craciun s-a concentrat numai pe el. Eu am primit doar o carte.
Elena, maine iti vezi puiutul!!! Ce fain... S-o fi gandit dr sa-ti faca un cadou de Craciun!!
poze
Ele spune:
Paula dupa ce m-am indopat de mic dejun, imi face cu ochiul felia de tort.
Dr zicea ca maine facem translucenta. Sper sa nu uite.
Legat de cadouri, eu am primit 4 carti, alese de mine.
De comun acord cu sotul si sa nu aruncam banii inutil , am zis sa isi aleaga fiecare ce vrea dar sa fie folositor.
Avand in vedere ca plecam la ski, tre sa am si eu o activitate. Adica cititul.
Am citit in copilarie Invitatie la vals de Drumes si mi-a dorit sa o recitesc. Si restul de 3 tot de Drumes sunt.
Elena & Denisa
12 saptamani
paula_m spune:
Elena, una din cartile mele preferate e Scrisoare de dragoste de Drumes. Cred ca am citit si Invitatie la vals, dar nici sa ma tai si nu-mi amintesc subiectul. Oricum, imi place cum scrie Drumes.
Asa am facut si eu cu Cosmin, ne-am ales cadourile, desi sa stii ca mi-ar place si sa fiu luata prin surprindere. Eu am reusit sa-i mai iau lui un cadou, de care nu stia si chiar a fost surprins.
Anul asta, am facut cu fetele de la delfinasi, Secret Santa- adica fiecare am trimis un cadou altei fete, fara sa stim cine ne trimite noua, si sa stii ca am asteptat cu infrigurare cadoul si de fapt am fost atat de curioase toate, cine ce a primit, cine l-a trimis- ca si copilarie cand nu stiam ce primim de Mos Craciun.
poze
mstefania spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI! Paula, sa fii sanatoasa, o sarcina usoara si un bebe sanatos
Sper ca ati avut sarbatori frumoase, vad ca daruri ati primit asa ca, se pare ca totul a decurs perfect :).
Va doresc sa aveti o zi frumoasa astazi, abia astept sa merg si eu la dr saptamana asta, sa vad in ce zi reusesc, ca m-ai am 2 zile de munca anul asta.
Stefania 12+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)