Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 18
amaliaro spune:
Fetele
Paula LA MULTI ANI!
amalia tsakoniati
11+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Fetele maine facem eco translucenta nucala poateaflu si ce ascund cumnatamea si o prietena auvazut ce au la eco asta
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia si eu maine tot translucenta. Dar nu imi pun mari sperante ca imi zice ce este bebele.
Important e sa fie bine, iar daca ne zice ca e baiat si mai frumos cadoul.
Elena & Denisa
12 saptamani
Adde2510 spune:
Mie la 12 saptamani mi-a spus ca s-ar putea sa fie baietel, dar nu 100% sigur... Mai astept.
yvyana spune:
Mamici, bine v-am gasit!
Sint si eu o burticuta de iulie 2013, am 12s+2 si se pare ca vom avea un baietel!
In afara de greturile obisnuite, niste contractii mai serioase nu mi-au dat pace zilele astea asa ca de cateva zile stau la pat 20h/24h si iau No-Spa, Gynipral si Arefam. Mamici nu neglijati durerile de burtica, mergeti la dr, nu e normal sa aveti zilnic dureri de burta/contractii fie ca sunt ele dureroase sau nedureroase, mai bine sa preveniti decat sa se intample ceva neplacut. Eu n-am apucat sa bucataresc nimic de Craciun, mai aveam si musafiri, dar cand am vazut ca e serioasa treaba, mi-am luat cumintica tratamentul si am lasat totul balta si am zacut la orizontala toate zilele astea!
Va urez sarcini usoare si la termen si fara probleme pe parcurs!!!
happy_ama spune:
La multi ani, Paula!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de o familie fericita!!
Fetelor, stie cineva remediu pt dureri de gingii si dinti in perioada asta? Ma ucid..
Va pup
Happy_Ama 10+
diana_popa27 spune:
In primul rand La multi ani Paula !!!! Sarcina usoara si multa multa fericire !
Se pare ca suntei cel putin 3 care maine avem programare pt eco. Si eu incerc sa nu imi fac prea multe sperante in legatura cu sexul copilului ... dar pe de alta parte ma gandesc ca poate fac parte din categoria celor norocoase... poate isi da maine dr cu parearea si sa se si adevreasca in timp (in capul meu maine dr o sa fie un fel de vraci ...de ghicitor ) pana acum de la toata lumea mi-am auzit numai "E fetita!", din cauza greturilor si eu parca simt ca ar fi baietel (nu vreau neaparat baiat dar parca mi-ar placea sa am dreptate ).
Happy Ama mergi neaparat la dentist ca o sa stie el ce sa iti faca daca ii zici ca esti insarcinata .. nu cred ca e bine sa stai sa faci vreo infectie tocmai acum si mai ales sa stai sa suporti durerile de dinti.
11
diana_popa27 spune:
Mi-a ramas semnatura de sapt trecuta...am trecut de 12 sapt asa ca am simtit nevoia sa modific. Doar ma mandresc ca am ajuns asa departe
12+