Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele

Bobitza_85 bine ai venit felicitari pt bebe si eu am avut dezlipire de placenta si cu utrogestan si repaos total in 3saptamani sa rezolvat pt dureri poti lua nospa 1x3 zi relaxeaza uterul si amelioreaza durerile mie medicul mi a zis sa nu stau cu dureri

amalia tsakoniati
11+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor!

Bobita bine-ai venit la noi, eu n-am experienta cu hematoamele dar asa cum ti-a spus amalia sunt foarte frecvente si majoritatea se termina cu bine.

Amalia si celelalte fete care aveti mutatii trombo voi luati Clexane?

Eu am Pai 1 heterozigot si MTHFR 1281 heterozigot si doi medici hematologi au zis ca nu-i cazul de Clexane ca-s fara importanta mutatiile respective.

De ieri am inceput sa ma ingrijorez putin ca ma simt foarte bine, ingrijorator de bine, parca si astenia aia nasoala de inceput a disparut, burta nu ma doare, nu mai sunt deloc balonata, totul e prea bine.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

betty200 si eu am PAI si stiu de la altefete care au acceas mutatie casi tine ca fac clexane de 0.4si eu la felnu stiu ce sa zic poate ar trebui sa vezi si alt hematolog

amalia tsakoniati
11+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

buna ziua mamicilor,

Va multumesc pt raspunsuri! Dupa ce am studiat pana la 03:00 a.m. postarile vostre m-a mai linistit. Am vazut ca problema mea nu este unica si ca se poate rezolva cu putin noroc si muuulta odihna. Asa ca profit de perioada aceasta de concediu pt a-l ajuta pe bebe sa se "prina" bine in burtica si pt a ma familiariza cu acest forum. :)
Cine este draguta si ma ajuta si pe mine sa apar in lista mamicilor ce vor naste o steluta in August?

Va pup!

gravi intre [5-6]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

betty si eu fac clexane , initial am inceput cu 0,4 si de o saptamana fac 0,6 , eu cred ca ar trebui sa faci , mie mi-au recomandat si dr hematolog si ginecolog.

cat despre senzatii nu te panica , balonarea dispare dupa 10-11 saptamani si senzatiile de oboseala.

multa sanatate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

imi cer scuze ca am dat buzna asa de-o data , va citesc de multa vreme dar nu am avut curajul sa intru sa scriu sau sa ma bucur indeajuns dupa toata istoria pe care o port dupa mine....

si eu sunt graviduta
UCM 28 septembrie 2012
DPN 5.07 2013

sunt in 12+ saptamani acum si vineri am fost la eco si vom avea o putulica , e baietel.

va doresc multa sanatate si ma rog la DD sa fie bine in continiuare pentru toate

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp bine ai venit!!!
Ce tare esti ca ti-a zis la 12 sapt sexul.
Eu merg pe 27 la medic dar nu trag sperante sa imi zica.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

ele succes la eco , depinde mult de tipul de ecograf cat e de nou si de pozitia bebelusului , el meu facea gimnastica , dadaea din maini si din picioare si le cracana si le aduna si am putut sa vedem bine putulica ...

oricum imoprtanat este sa fie bine indiferent ca e fetita sau baietel

eu sunt cu tratament dupa 2 sarcini pierdute si operatii , acum iau femibion , acid folic , clexane 0,6 din saptamana aceasta (pana acum luam doar 0,4, dar mi-a crescut doza pentru ca luam in greutate si clexanele se da dupa kg/corp) , magne B6 , utorgestan 200 si dopegyt- petru tensiune caci am facut tensiune indusa de sarcina dar acum totul e sub control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

M-ati pus pe ganduri din nou fetelor cu Clexanul asta, deci 2 hematologi, medicul genetician (cel mai bun din Cluj) si ginecologul mi-au spus ca nu trebuie sa iau, poate e important si ce mutatii ai ca ele se asociaza, mie mi-au spus ca PAI 1 heterozigot are 40% din populatie iar cealalta e fara valoare de risc, in plus eu am doi copii cu sarcina dusa la termen fara probleme, fara avorturi etc, un singur avort menstrual f f precoce pe care l-am depistat pt ca am monitorizat f bine ovulatia in luna respectiva si am facut test de sarcina f devreme, ciclul a intarziat doar 6 zile in rest alte simptome deloc.

Unul din hematologi mi-a zis ca doar daca sunt antecedente de avorturi repetate are rost sa se ia Clexane ca altfel riscul de a-l lua nu depaseste beneficiul ... habar n-am ce sa mai zic, am discutat cu cei mai buni 2 hematologi din Cluj Avram si Nicorici, la Uscatescu i-am trimis email dar inca n-am primit raspuns. Am ceva emotii dar ma gandesc ca sunt medici si ar trebui sa stie sa-si faca meseria responsabil. In 7 ian merg sa fac ceva analize si Avram mi-a zis ca poate imi scoate si aspenterul ... de asemenbea trebuie monitorizate presiunea pe arterele uterine DDmerii si inca ceva chestii.

Acum sunt destul de panicata iar ca ma simt prea bine efectiv, parca si burta imi este mai mica ...

10+

Mergi la inceput

bobitza si eu am avut un hematon pe la 6 saptamani , am luat si iau utogestran , mi-a spus sa nu fac efort si s-a resorbit , de atunci nu mi-a mai spus ca ar fi un hematon acolo , multa odihna si sa auzim de bine.

betty
si mie Dr Avram nu a vrut sa-mi dea nici aspenter macar , dar ginecoloaga a zis ca trebuie sa iau preconceptional aspenter si ulterior clexane , la Nicorici am fost si eu si i-a mi-a dat clexanele 0,4 si acum 0,6 dar eu am 2 sarcini pierdute , si ea mi-a spus ca mutatiile mele nu necesita neaparat clexane dar pt ca am pierdut sarcinile trebuie sa fac .

iti tim pumnii , si nu te mai gandi la rau nu face bine , dr Nicorici e pana in 3 ian in concediu , daca la eco descoperi retard de crestere suna-o cat mai repede, iti dau nr daca doresti.

Mergi la inceput