Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Nu stiu daca o fi voie vin sau nu ... dar eu in perioada conceptiei (ma rog, a FIVului) am baut in fiecare seara un paharel ... pentru endometru Daca n-a fost interzis atunci, poate n-o fi nici acum.

Eu cu vinul nu am pofte ... in schimb as bea cateva guri de Reeds Cramberies ... nu stiu cum o sa reusesc sa ma abtin

7+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Mai, fetelor, spuneti-mi si mie de la ce apar sangerarile astea in sarcina?? Voi aveti? Ca azi asa m-am trezit :( Am luat un utrogestan si ma duc la farma sa iau si no-spa. Dar de ce se intampla si cat de periculoase sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Paula eu sa stii ca mai fur cate o gura din berea sotului. Iar la icneput de sarcina am baut vin fiert , crezand in conceptia mea idioata ca la fiert se pierde alcoolul. Ulterior am aflat ca in combinatie cu zaharul, cresc gradele alcoolice.

Nu cred ca de la o gura , doua de pofta se intampla ceva.
Eu ma gandesc de fiecare data ca ajunge alcooul in rinichii bebelului.

Adde cred ca ai citit ca sunt multe sarcini duse la final cu sangerari in sarcina. Nu am explicatie de la ce apar, de fapt nu stiu. Dar stii ca de fiecare dr zice sa te duci la el cand ai sangerari. Cel putin mie asa mi-a zis.

Eu m-am apucat de treburile casnice, sa profit cat mai mult ca nu am fata acasa.
Spor va doresc si voua!

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele
Am intrebat la medic de vin si a zis ca pot bea un pahar cu apa minerala la masa de craciun acum aici astia nu stiu de vin fiert dar eu o sa fierbputin sa imi fac pofta astept pachiet din tara cu muraturi carnati vin de tara curat

amalia tsakoniati
11+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Adde eu zic ca ar fi bine sa vorbesti cu doctorul. Si eu am avut,si ereau de la o dezlipire . De atunci iau tratament 3 utrogestan pe zi si n-am voie sa le intrerup pana la urmatoarea consultatie.

Fetele eu nu stiu cum sa trec saptamanile,ca dupa u.m am 11 saptamani si o zi si dupa ecografie as avea 10 saptamani si o zi.

11+

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mi-am intins chicioarele pe ziua de azi.
Am mai aranjat prin acasa, am facut cumparaturi dar mai am si pe maine .
In we asez ce am deranjat cate o saptamana intreaga.
Mony dupa ce mi-au mai trecut din stresuri , am zis la fel ca trec repede saptamanile.

Maine facem 12.
Dupa calculatorul de pe sfatul medicului, pe 24 decembrie intru in trimestru 2.
Ma gandeam astazi ca iesim din iarna cu burtile mari(6 luni).
Deci inca odata, atentie la gheata si zapada.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna seara fetele .
Daa... trebuie sa fim atente cu vremea asta ... eu ieri de dimineata mi-am luat o cazatura de toata frumusetea ... de abia am asteptat sa ajung la eco pt ca aveam programare tot ieri ... bebele este bine ... da din maini si picioare ... are activitate cardiaca normala ... mi s-au recoltat probe pentru bi test iar pe 11 ianuarie o sa ma duc la eco morfofetala... Tocmai cand ma laudam ca mie nu mi-a fost rau in sarcina ... azinoapte am zis ca mor ... doamne ce vartejuri am avut ... mai mai sa lesin ... am si vomitat ... am dat si in deranj ... tot tacamul ... Azi mi-am sunat doctora si mi-a dat ceva pentru greturi ... cred ca de vina este fierea sau oi fi facut toxiinfectie ... in fine ... voi cu ce v-ati descurcat cu starile astea de voma ? ... Eu abia pe seara am iesit din barlog sa mai fac ceva treaba prin casa ... de dimineata plecasem la cumparaturi dar am facut stanga imprejur ca mi se facuse rau...o nebunie zilele astea prin oras ... maine trec la capitolul polonic si o sa mai fac o tentativa de vizita la piata ... sper sa ma descurc ... spor la treaba si voua ... sper sa ne simtim bine zilele ce vor veni ca sa putem simti cu adevarat sarbatoarea...

Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Buna seara! Ieri am fost si noi la prima ecografie si suntem mai linistiti acum ca am aflat ca embrionasul e la locul lui :). Nu mi s-a spus decat ca SG e de 0,95 cm si ca varsta sarcinii e de 4 saptamani si 5 zile. Nu prea imi ies socotelile cu saptamanile astea. Dupa UM, din 4 noiembrie as fi in saptamana 7, dupa ovulatie, care a fost monitorizata si a fost in ziua 22 a ciclului, as fi in 6 saptamani. Oare de ce la masuratori imi arata atat de putine saptamani?
Important e ca mi-a zis ca are activitate cardiaca. Dna doctor mi-a spus sa iau Femibion 1 si Lutinus 1/zi. Ati luat asa ceva? Am inteles ca Lutinus ar fi un progesteron, dar nu am inteles care e diferenta intre acesta si utrogestan, in afara de pret!!

O seara buna!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Adde eu zic sa vb cu medicul tau sa nu stai asa. Nu sunt de neglijat sangerarile in sarcina, poate fi o dezlipire de placenta, un hematom si trebuie sa sti ce sa faci sau sa nu faci.

Dariana nu ai intrebat dr de ce e diferenta intre eco si cat ai real? Oricum femibionul te va ajuta sa recuperezi, iar de lutinus nu am auzit pana acum, poate e ceva mai nou. In orice caz eu as lua orice numai utrogestan nu, organismul meu nu il suporta deloc si vaginal imi da reactii adverse asa ca am trecut pe duphaston. La ce medic mergi la CJ?

Ana Maria pupam burtica sa ii treaca zdruncinatura. Bine ca e bebele bine.

Eu azi am bucatarit jumate de zi. Am terminat cu prajiturile, luni mai fac doar aperitivele si gata cu papa. M-a ajutat si N. la covrigei a fost tare harnica eu simteam ca nu mai termin o data cred ca vreo 3 ore am tot facut covrigei. Ma doare spatele de mor abia asteptam sa stau in pat. Dar s-a meritat. Imi place mirosul de sarmale, cozonac si covrigei de sarbatori. Imi aduc aminte de bunica mea. Desi uneori mi se pare asa de inutil sa gatesc 3 zile ca sa stau sa ma indop de Craciun parca nu pot renunta la obiceiuri, toate mirosurile astea imi trezesc amintiri frumoase si parca fara ele nu e sarbatoare. Si de cele mai multe ori mai ales la dulciuri muncesc de imi sar capacele si eu nu mananc deloc.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Salutare tuturor burticilor si mamicilor,
Sunt o graviduta noua pe acest forum.Sper sa am ocazia sa aflu cat mai multe informatii de la voi, cele mai experimentate.
Eu am fost Vineri la medic si mi-a spus ca sunt insarcinata in 5 sapt. M-am bucurat enorm! E primul copil si ni-l dorim enorm! Numai ca mi-a mai spus dna dr. ca e "usor desprins" , mai exact ca e un mic hematom acolo si mi-a dat utrogestan, 3/zi. Am venit acasa tare necajita, dupa care am incercat sa fiu mai optimista...Voi ce stiti de aceasta problema? Ceea ce ma alarmeaza pe mine e ca din cand in cand mai am dureri ca la ciclu, numai ca sunt de scurta durata si ca de 5-6 ori pe zi...Mai merg la control Joia viitoare. Sper sa fie bine.Ma rog non stop la Dumnezeu!
Va doresc multa sanatate !

U.M. 14.11.2012
D.P.N. 25.o8.2013
D.N. 21.11.1985

Mergi la inceput