Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp imi pare rau de pierderile tale! Lasa ca acum o sa fie bine.
Betty tu mai ai doi copii acasa?? ce parere au de un bb mic acasa?

Mama mea mi-a trimis lucruri de bebe din Italia. Ma uitam cu sotul la ele si am zis..pfuu...ce o fi fost in capul nostru??!!!

In alta ordine de idei , mi-am recuperat copila din tabare. A zis ca: Mami a fost SUPPPERRR! O dor picioarele de urcat sania la deal, e rupta de oboseala si cade de somn.

Asta e sanie ca pe 2 ian plecam la ski. Alt sport intens pt ea, ca rezista cate 4-5 ore pe skiuri. Noi avem voie macar sauna? Stiam ca nu, dar tare iubesc sauna.

Elena & Denisa
12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele ma rog la DD ca de data asta sa fie bine pana la capat !

sauna ...cat de tentant suna dar interzis pentru noi , oricum iti doresc vacanta placuta si incarcare de bateri !!!

imi aduc si eu aminte de tabere era SUPERRR !!!!

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp si la Nicorici am fost si tot asa mi-a spus ca Avram ca nu necesit Clexane, doar aspenterul sa-l iau pt ca am luat inca preconceptional (mi-a indicat ginecologul) si sa merg dupa sarbatori sa fac analizele.

Ele da, am doi copii mari de 20 si 15 ani dar inca nu le-am spus, astept sa vad ca totu-i in ordine.

10+

Mergi la inceput

betty sa-ti traiasca copii ! si continua cu aspenterul , e mai bine si succes la control

o sa fie bine , posibil dr considera ca avand 2 sarcini duse la termen sa nu fie necesar clexanele .

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara la toata lumea
Bobitza si Olimp bine ati venit si sarcina usoara in continuare. Va trec eu in listuta azi, sau maine, cel tarziu.
Eu sunt terminata. Ieri am facut curatenie toata ziua, azi cumparaturi si mancare. Nu am deloc atractie spre bucatarie, dar deloc si totusi m-a mancat in fund si m-am apucat de sarmale, salate de boef, supa aferenta si prajitura. Efectiv ma dor toate si nu imi doresc decat sa stau in pat, dar Raul nu prea e de acord cu mine...mai rezist eu o ora.
Am citit tot ce ati scris, dar nu am retinut absolut nimic, doar ca totul e bine.
Ma duc sa-mi continui treaba. Va pup

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Bobitza bine ai venit printre noi. Scrie repede 10 mesaje sa nu mai fi moderata,sa te vedem in timp real.

Olimp bine ai venit. Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea probleme,iti doresc sarcina usoara si la termen

11+

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

paula le-am trecut in listuta. Eu tot spun ca ma apuc de prajituri,dar inca n-am reusit,am un chef de leneveala extraordinar.

11+

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty parca mi-ai mai zis odata de copii tai, dar am uitat.
Inca o data felicitari pt familia voastra mare si frumoasa. Totul o sa fie bine, eu zic ca tre sa ii anunti. Le aduce Moshul un cadou frumos.
Paula dar ai bucatarit nu gluma. Eu fac de mancare dar praji nu prea.
Eu am lasat sarmalele pt maine ca oscilez inca daca fac ori nu. Probabil fac dar azi deja s-au adunat prea multe si durerea de burta aferenta. Am bagat un no-spa.

Elena & Denisa
12 saptamani

Mergi la inceput

paula , moni multumesc de primire ,eu sunt privilegiata sa zic asa , de curatenie s-a ocupat sotul , eu am ramas doar cu mancarea , dar incetuc pe randut ca e mai usor , nu am terminat dar si maine mai e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Olimp, draga mea,

Iti multumesc din suflet pt incurajari! Auzind din toate partile pareri optimiste am devenit mult mai increzatoare:D Trebuie sa fim bine!
Iti doresc muuulta sanatate tie si bebelului tau si sa ne auzim cu bine!

gravi [5-6]

Mergi la inceput