Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 6
Ana178081 spune:
In sfarsit m-am facut "vazuta"
Mica sa ai nastere usoara...si mie mi-a zis dr sa facem cezariana(bebelina o luase inainte cu kg,acum e ok),am zis ca nu fac,vreau sa nasc normal.Poate se nimereste ziua de 21/29 k dr e de garda atunci.
Eu ar trebui sa nasc pe 30.12.
Ma bucur ca nu am luat mult on greutate,doar 8kg...pana la sf se fac 9kg.Fetitza avea acum 6zile 2900g.
A nascut cineva la Sp Judetean din Buc?
fetele cu bebeii acasa sa aveti liniste noaptea
in 38sapt Evelina
Mihaelafalt spune:
Buna iubitelor.
Iulia felicitari pentru febletea voastra mult asteptata, refacere usoara, mult laptic si crestere usoara.
Mica iti doresc sa zboare mai repede clipele pana la operatie ca sanu mai simti emotiile si sa dea Domnul sa fie totul bine sa iti tii bebelina in brate ca abia atunci o sa fii pe deplin implinita.Nastere usoara iti tin pumnii si sunt cu gandul alaturi de tine.
Mena felicitari pentru delfinas, am trait emotii multe aici pe forum alaturi de tine, tot timpul citeam sa vad cum mai esti, ma bucur ca s-a finalizat cu bine si ca a venit Gabriel care va umple inimile de bucurie
Fetelor va pup pe toate, gravidute, mamici, bebelasi colicosi si necolicosi si va doresc tot binele din lume.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
ary_v spune:
Fetelor eu maine dimineata ma internez. Incerc sa nu ma gandesc la nimic, Doamne ajuta sa trecem cu bine si sa ne intoarcem sanatoase acasa.
Mica, Nicoleta si mamicile care au ramas, nastere usoara va doresc si sa ne auzim cu bine si sanatoase si noi si bebeii!
Daca mai este cineva prin zona, poate imi trimite un nr de tf pe privat ca sa dau de veste,m eu nu am net pe tf.
Mica26 spune:
Ana, eu din sapt 28 am inceput sa retin f multa apa...pana atunci luasem 7kg,iar acum am ajuns sa am in plus 20kg. Asa ca proportii eu nu ma vad mare...in schimb sunt f umflata..maini,picioare,fata...sper sa-mi revin dupa ce nasc. Iar cu mancarea nu prea m-am omorat...am mancat normal. Bebelinei se pare ca ii prieste in burtica de asta cred ca a luat asa mai mult in greutate si nici nu vrea sa iasa.
Mihaela, multumesc de sustinere...sper sa fie bine. Te pup si iti doresc numai bine!
Pupici la toate!!!
Mica 39+ cu o minune de
Mica26 spune:
Ary, iti tin pumnii sa fie bine! Stiu ce simti...miercuri te urmez si eu!!! Doamne ajuta sa fie bine!
Iti dau nr meu intr-un PM, insa maine nu promit ca reusesc sa intru prea devreme. Dar anunt eu cumva. Te pup si Doamne ajuta!
Mica 39+ cu o minune de
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana FELICITARI IULIA,DANNNAH,MENA,ANGIUTZ!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE,RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!! MICA sa nu iti fie frica!! oricum cand iti pune bebele la piept uiti de toate. BUBU mangaiatul pe sprancene ca sa doarma functioneaza si la noi...se lupta sa isi tina ochii deschise, dar in final pierde batalia... nu pot sa o las sa planga,ca mi se rupe sufletul...daca nu o iau eu, o ia taicasu...e prea mica.are nevoie de noi sa se simta in siguranta. ii lacrimeaza ochiul drept...aveti vreun leac¿trebuie sa ii comentez pediatrei vineri. mamica de fetita-Irina Andreea 30.11.12 |
posibil sa aiba canal lacrimal infundat.eu stam de masaj labvaza ochiului
Cellena spune:
Fetelor, incurajarile voastre au dat roade. De azi dimineata am laptic cat pentru mai multi copii... Imi curge pe mine. Problema e alta acum... Ca Mitza noastra mananca mai putin decat produc eu, asa ca trebuie sa ma mulg. Doar ca, azi dupa aproape o ora de dat la pompa manuala, stransesem 30 ml, dar sanul nu era complet golit. Inainte de asta lasasem si copila la supt si terminase un san si mancase si putin din al doilea. Cat ar trebui sa dureze o sesiune de muls? E pompa mea gresita? Fac eu ceva aiurea? E normal sa dureze atat pt doar 30ml?
aschiutza spune:
Cellena, ai nevoie de laptele muls? Ca altfel iti tot vei stimula lactatia in loc sa o lasi sa se potriveasca la cit are nevoie bebele tau.
Ana, eu as putea sa iti povestesc cum a fost nasterea primului copil, dar nu cred ca ti-ar folosii. Desi nu a fost nimica rau, eu nu fac parte dintre mamicile care au uitat experienta si nici dintre acelea care pot privi pozitiv durerea numai din cauza rezultatului. Asa ca ma abtin sa povestesc cuiva care trebuie sa nasca . Lasa ca de ajuns imi e mie frica, nu mai vreau sa speriisi pe altele .
andie_n spune:
Cellena, ce bine ca a venit lapticul!
Ana, bine ai venit, sa ai o na#537;tere u#537;oar#259;, asa cum î#539;i dore#537;ti! Nu am r#259;spuns pana acum pentru ca eu am n#259;scut prin cezariana si la o clinica privat#259;, asa ca nu aveam informa#539;iile pe care le-ai cerut.
Bubu, . Sper ca Nicholas sa aib#259; o noapte mai buna. Si sa va odihniti cat de cat amândoi.
Noi nu am dormit de la 23:30 panaacum, sper ca acum dupa ce m#259;nânc#259; sa adoarma.
Menics, 6 saptamâni e bine, e maximul necesar dupa na#537;tere. Eu am fost la hematolog si mi- zis ca la mine ajung 4 saptamâni, asa ca am sc#259;pat de injectii de 1 s#259;pt#259;mâna jumate.
Somn u#537;or tuturor!