Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 7
Bubulina42 spune:
Iuliaaaaaa, care va sa zica si matalutza ai o data de nastere noua de sarbatorit!
Sa ne traiascaaaaaaaaaaa, doar noi toate suntem mamici pentru toti bebelusii, asa, prin alianta..prieteneasca!
Foarte frumos numele David! Alexandru mi-a placut intotdeauna, doar am vreo 6 in familie, tuturor de place!
Iti doresc din inima bebelus sanatos si necolicos, ca tare e important (spune o mamica ce are nopti albe si pui amarat si colicos si mami asta are inima asa, cam rupta si cusuta mereu si mereu..)
ARY! maine!! Doamne-ajuta!! ne sa fiti foarte bine si sa va intalniti fericiti!
Onutz, un mare pup de la noi pentru Luci si o imbratisare calda pentru tine, cu pupicii de rigoare atasati
Almy, zau ca nu am avut timp de mail:(, atata am jelit ochisorul ala lipt, plus toate nebuniile de dureri colicoas..si cica sunt puternica, dar ce inseamna asta atunci cand iti vezi bebele suferind si nu il poti ajuta decat cu picatura??
E atat de frumoasa Rebecca!
Mica, Ary, Nicoleta, haindeeti mamicilor, haideti si voi, ca scumpa de MENA v-a luat:), draga de ea, o sa il aiba pe Gabriel acasa de sarbatori, ce fericire pe ei!!ce minune!
noi suntem tot cu ochisorul amarat, imaginati-va ca am cautat la 7 farmacii ser fiziologic si abia la una am reusit sa comandam, pentru maine:toata lumea se grabeste sa ne recomande toate prostiile posibile, chiar si daca aud ca e vb de un bebe..Am preparat si eu ser, am gasit reteta pe net, data de un medic:la 1 l apa fiert 20 min cu 1 lingurita rasa de sare fina de bucatarie,dar parca l-as vrea pe ala din farmacie..asa ca astept.
Am inceput sa fac si masajul ala pt canalele lacrimale si am avut surpriza sa constat ca i se prelinge o lacrima din ochisorul cu secretii albicioase-galbui..daca dupa ce fac in seara asta si masaj si tot ochiul e la fel, maine sun la cabinetul dr pediatru, desi noi avem programare pe 3 ianuarie!:(, pt decembrie era plin..Vom vedea, v-am zis ca aici e nenorocire cu medicii de orice fel.
Ana, nastere usoara si cu bine si sananate!
Silviad, LML! (- adica "la multe lunite inainte Mariei, azi a facut doua luni, nu??
Are mama fata mareee si scumpa! mai treci pe la noi, ne e dor de tine!
(LML- cum m-a invatat o prietena draga )
Nicholas al nostru avea azi, la cantareala saptamanala,4.710 kg, deci cun toata nebuneala, colicareala, nedormeala-el merge inainte, dragul mamei buflicel cuminte!
Bioana, relax, asa si cu Irina..sa vezi cand o nu o sa mai opreasca din luat grame/zeci si sute!
Angelique, Gina..ce rau imi pare si de voi si de bebelusi si ce mult sufera gagalicii..of, of of..tare greu e..
fetele mele..
mena1906 spune:
A dat furia laptelui peste mine. Pun cald sa desfund toate canalele, ma mulg, il hranesc, pun prosopel rece.Gabriel papa bine dar nu la san, ma mulg si ii dau asa. El are 2 kg, sanul tot asa. Il cred. E greu. Si nici mamelonul nu e format bine si el e puturosel, il pun si asteapta sa curga si se enerveaza si tipa de il aude tot spitalul de imi intra cate 2-3 asistente in camera o data and incepe. Ne facem noi baieti mari. Sper sa dea de gust la tzitzi ca sa nu se mai chinuie mami asa.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
mena1906 spune:
Multumesc fete dragi pt cuvinte frumoase. Din pacate nu am apucat sa citesc tot. Multumesc Mihaelalafat! Azi e a treia zi dupa operatie. Imi doresc enorm sa nu mai am durere. Sper sa imi treaca sa ma pot ocupa de puiul meu atat de mic.
mena1906 spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit puilor nou nascuti. pupa delfinasul pe toata lumea.
tnicoleta spune:
Neata fetele
Eu am avut iar o noapte alba, abia pe la 5 am atipit putin.
Mica, Ary Doamne ajuta sa nasteti cu bine si bbi sanatosi
Uite si niste motate
Mena, hai ca invata Gabriel sa pape si san, stai numa sa prinda puteri.
Cellena Ma bucur ca a venit lapticul. Pofta buna micutei.
Bubu Farmacistii sunt comercianti, interesul lor e sa vanda ce au mai scump. Asa e si la noi, iti ofera 10 variante, toate scumpe si stramba din nas cand il iei pe cel mai iftin. pe ochisor.
Aschiutza toate nasterile sunt diferite. Nici eu n-am avut o experienta placuta la peima. Da, am uitat dupa ce am nascut prin ce am trecut, dar uite ca acum imi aduc aminte cum a fost, doctorita stresata, moase acre si travalui interminabil.
Azi are Bia serbarea la scoala si practic ultima zi. Chit ca vacanta inpece de vineri, dar si anul trecut nu am mai trimis-o dupa serbare. Deci scap de trezitul dimineata. Momentan.
Astept sa cu nerabdare sa vina si Corina.
Eu cred ca am inceput sa pierd lichid. Nu mult. Cateva picaturi de 3-4 ori pe zi simt chilorul ud. Da scurgerea e putin albicioasa. Asa trebuie sa fie?
Nicoleta 34+ Corina
dana0000 spune:
Mena,Angiuta si Iulia va doresc din suflet sanatate si sa va bucurati de puii vostrii!
Mica,Ary si Nico va doresc o nastere asa cum vreti voi sa fie,recuperare usoara dupa si bebeii sanatosi si voiosi!!!
Eu va citesc zilnic de pe telefon,nu am net aici unde ne-am mutat decat seara cand vine sotul dar nu ma sincronizez cu bebe.
Cellena citeam ce ai scris dupa cezariana,la fel a fost si la mine,identic...frisonul ala groaznic,branula care m-a scos din minti si monitorul. Eu cu branula nu am fost de acord dar mi-a facut calciu intravenos sa ma dilat si a trebuit pusa.Oribila,cel mai mult m-a deranjat pt ca pana am plecat abia mi-am putut folosi mana,ma durea ingrozitor.
Bebe al meu a fost nebunel aseara,pana acum il culcam in landou langa mine dar am mutat patutul in dormitor si l-am pus acolo...dormea cate 5min si se trezea urland.Apoi sugea sa se calmeze si cand adormea iar il puneam in patut,se trezea si tot asa de vreo 3ori pana l-am luat in pat.Nici aici nu s-a linistit ca nu mai avea ce sa suga,i-am dat 60ml de lapte praf si s-a saturat dar nu a vrut sa doarma si uite asa sunt zombi.Am dormit maxim 2ore azi noapte.De obicei doarme 3ore,se trezeste,papa si apoi adoarme la loc dar nu a mai fost chip azi.
Cum zicea si Onutz eu nu ii fac fata cu laptele,cand zic ca a trecut ziua si nu i-am dat completare,vine noaptea si urla de foame.In continuare beau ceaiuri de lactatie,iau galafor dar nu se simte vreo imbunatatire.
Ieri a facut 2sapt si se vede ca a crescut,e un lungan.I-au aparut pe frunte mici cosuri,dar nu au lichid...sunt albe dar asa in piele.E acneea bebelusului?Eu i-am dat cu apa termala si seara cu lapte de la mine.Nu au trecut
Eu ii dau Colief preventiv,sper sa fie ok ca mi-e tare frica de colici.
Imi cer scuze ca nu nominalizez si vorbesc doar despre mine dar sunt zombi si abia mai tin minte daca am mancat azi sau nu
Va pupacesc dulce
camys_2000 spune:
Buna dragelor.
Intru si eu putin in discutie, va urmaresc experientele si trairile de la inceput, sunt si eu in saptamana 38, asteptam un baietel (mai avem o motata de 8 ani).
Eu nasc la Universitar, sper ca natural, in principiu pe 29 dec.Daca nu ma insel, si Ana178081 tot acolo??
Sunt nerabdatoare, mai ales ca de 2 luni stau mai mult la orizontala si am si pulsul cam mare, nu am forta in general nici sa ma uit la televizor. Pot spune ca sunt o viitoare mamica odihnita, ptr ca dorm foarte mult.
Va pup si sa ne dea Dumnezeu multa sanatate!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
tnicoleta spune:
Camis Bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Si fata mea mai mare are tot 8 ani. Abia asteapta sa se nasca sorasa.
Dana micul fomist. S-ar putea acum sa aibe un puseu de crestere si sa nu ii mai ajunga lapticul de la tine. Dai cat de des poti sa se regleze si productia de lapte dupa nevoile lui.
Nicoleta 34+ Corina
camys_2000 spune:
Nu am mai scris pe forum de atatia ani....nu mai stiu de unde imi schimb semnatura, ssa o actualizam si noi conform noii burtici.
Despre mine, in legatura cu subiectul, povestea pe scurt este ca timp de 8 ani am mai avut 2 sarcini oprite in evolutie iar minunea de acum a aparut fara tratament, a fost un miracol.
Avem bagajul ptr spital gata, conform listelor de pe forum...si in rest, nu mai tin minte nimic despre cum sa cresti un bebe. O s-o luam usor de la capat, cu ajutorul sfaturilor pe care le gasesc aici, sincer.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
tnicoleta spune:
Camys Nici eu nu mai stiu 100% cum e cu unul mic. Dar ne reinvatam cu ei.
Pentru semnatura trebuie sa intri la setarile de profil si gasesti colo loc pentru semnatura.
Nicoleta 34+ Corina