Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 5
almy spune:
Cate minuni au mai aparut!!! Felicitari Iulia, Cellena, Angiuta, Mena!!! Sanatate si voua si bebeilor![
ANA, bun venit!
BIOANA, si pe mine m-a durut operatia vreo 3 saptamani de data asta. Incet-incet trece. De cicatrizare nu stiu.
BUBULE, sunt pe-aici, vezi ca aveai ceva e-mailuri de la mine, nu cred ca ai avut timp sa verifici, la ce aveti pe cap cu colicile astea nesuferite. sa treaca, offfff
Noi mai nou facem un fel de greva sugarului la sanul stang, nu de fiecare data insa. El curge cu jet mai puternic decat dreptul si s-a inecat de cateva ori, iar acum plange mititica de ti se rupe inima la sanul ala. Plange cu el in gura, iar il apuca, iar il lasa, tot asa pana adoarme...Dar doar seara cand e f obosita si vrea sa adoarma.
Vreau si eu sa va intreb: voi de ce ii tineti pe burtica la baie? Sau n-am inteles eu bine? Eu ca s-o spal pe spate o ridic aproape la verticala, o spal bine si apoi iar o pun in cadita, dar tot timpul o tin cu o mana. Deci eu la baie am doar o mana libera, cineva trebuie sa-mi toarne sapunelul, ca asta welleda nu are tzaf de curgere.
Programul meu e la fel de haotic: serbari, zile de nastere, teme, inot, karate, gimnastica...what else? Printre toate astea intra of course si bebe, care vedeti si voi cat timp ocupa. De vineri intra copiii in vacanta 2 saptamani! Iar de pe 22 ianuarie imi reiau cu mandrie si locul la cratitza! Vai de derrier-ul meu mare si gras! Apropos de el, pt botez mi-am luat o rochie XXL, bun, nu? De la masura M cat purtam eu.
bioana spune:
LOGAM bine ai venit acasa.Tudor sa continue tot asa,sa pape laptic la greu ca sa creasca mare si sanatos. multa sanatate la Sorina.
pitica mea mananca si doarme...... e asa de cuminte ca nu imi vine sa cred. ma tot uit la ea sa vad daca respira, daca e bine...
angelique_19 spune:
Profit ca doarme tati cu puiul sa mai intru si eu un pic.Am incercat si eu sa dorm cu ei ca sunt foarte obosita zici ca m-a calcat trenul insa nu se prinde somnul de mine deloc
Azi am fost si noi la pediatra si ne-a cantarit si avem doar 4 kg in 3 saptamani,a zis ca trebuia sa puna mai mult,el este in grafic la limita insa.Mi-a spus sa nu imi fac griji,sa ii dau san la cerere dar sa nu depasim 3 ori intre mese,sa tin cont si sa il trezesc pentru papa.El ziua doarme si 4 ore continuu.La inceputul lui ianuarie mergem iar desi trebuia sa mergem cand face 2 luni.Acum stau cu frica ca nu e laptele meu destul de consistentIn rest suntem bine din toate punctele de vedere.
Bioana ma bucur ca sunteti bine si crestetiDe operatie nu stiu ce sa zic,intreaba dr. cu care ai nascut ce se intampla
Ana bine ai venit la noiMa bucur ca ti-a raspuns Mica
Tnicoleta imi pare rsu ca ai inceput ziua asa.
angelique_19 spune:
Logam bine ai venit acasa,acomodare placuta si mult laptic
Almy exact asa spal si eu printul,trebuie musai sa fie cineva sa imi toarne sampon sa il pot spala.Ma gandeam cu groaza ca incepe tati serviciu si nu are cine sa ne ajute insa tati s-a mutat si lucreaza numai de zi.La tine nu e cazul ca ai deja 2 ajutoare de nadejde
mena1906 spune:
Imi e geu sa tin pasul cu voi. Tot in spital. Gabriel e bine. Am lapte cat pt 2 dar puturoselul nu trage. Il mufez inainte de fiecare masa apoi ma mulg si ii dau sa pape. Stau pana joi vineri cu el. Are un plans cand il schimbam sau ii e foame de il aude toata baneasa. Face caca dupa fiecare masa iar asta ma face sa stau linistita ca papa bine. E un pui tare mic. Cel mai mic din curtea scolii. Cat despre mine... Grea si urata mai e operatia. Branula nu ma supara dar taietura ma doare de mor.. Poate si din cauza constipatiei.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel
Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)
bioana spune:
ALMY ai un program nu gluma...ai timp sa te odihnesti¿
ANGELIQUE si eu o trezesc pe irina la 3 ore.....doarme dusa.....ii schimb scutecul,mananca si doarme la loc... dr meu zice ca o sa se cicatrizeze in timp...pitica mea a inceput sa ia in greutate de cand ii dau lapte artificial. sa puna si puiul tau in greutate.
azi dimineata, nu ma simteam deloc bine si mi-am luat temperatura37.4.ma durea sanul drept cumplit.imi era greu si sa ma intorc in pat.am luat un paracetamol si un ibuprofen si la 7 dimineata deja nu mai aveam temperatura,doar o stare de rau...cumplita. nu ma doare nimic...ca sa nu ii dau la fiica mea vreu microb-in cazul in care e raceala-mi-am luat masca de pus pe gura...abia respir...pitica meu doarme de 2 ore....mai il las inca una si o trezesc.
la toti bebelusii cu colici. sa treaca cat mai repede.
adriana15 spune:
am reusit si noi azi sa dormim cat de cat. acum doarme dar o mai las jumatate de ora si o trezesc la papa/
Almyyyy nu ne dati noua sanul ala cu prea mult laptic? sanul meu fara lapte e pe post de suzeta, cand vrea sa adoarma vrea sa stea cu tatza in gura dar sa nu-i mai curga lapte ca se enerveaza, asa ca molfaie la pielea aia care nu produce lapte deloc. asa amarata sunt ca e lapte doar intr-unul. zau ca nu inteleg ca furia laptelui am facut pe amandoi, am bagat pompa, am pus fata dar degeaba.
Logam sa-ti traiasca baiatul si sanatate multa la fetita. si a mea a fost racita in prima sapt de viata a bebelusului si i-am pus interdictie de intrat la ea in camera. i-a fost greu ca deh nou venita cu bebe acasa si ea sa nu o mangaie, pupe, dar a trecut.
Mena foarte bine ca isi face prezenta cunoscuta delfinasul tau.
Bioana si noua ne-a lacrimat ochisorul drept dupa nastere circa 2 saptamani, la noi s-a si suprainfectat. cauza este canalul lacrimal blocat. nu e grav stai linistita. eu pt ca era cu secretie i-am dat la sfatul pediatrei cu unguent cu antibiotic si ne-a trecut, slava domnului.
sterge ochisorul cu ser fiziologic pe comprese sterile din coltul interior spre exterior ca sa nu aduci eventualii microbi spre orificiul canalului si sa se suprainfecteze. e o frumoasa Irina ta.
Ana bine ai venit. eu am nascut natural dar nu in tara asa ca nu iti pot raspunde din pacate la intrebare. sarcina usoara in continuare si bebe sanatos la termen.
Onutz Lucian ce mai face?
va pupic. ma duc sa beau un ceai delicios de....chimen fenicul si anason (bleah...), macar in sanul bun sa se mai produca ceva lapte.
pupici si nopti linistite
almy spune:
Citat: |
azi dimineata, nu ma simteam deloc bine si mi-am luat temperatura37.4.ma durea sanul drept cumplit.imi era greu si sa ma intorc in pat.am luat un paracetamol si un ibuprofen si la 7 dimineata deja nu mai aveam temperatura,doar o stare de rau...cumplita. nu ma doare nimic...ca sa nu ii dau la fiica mea vreu microb-in cazul in care e raceala-mi-am luat masca de pus pe gura...abia respir...pitica meu doarme de 2 ore....mai il las inca una si o trezesc. mamica de fetita-Irina Andreea 30.11.12 |
Bioana, vezi sa nu se fi blocat un canal la san. Maseaza locul dureros cat poti, stai mult la dus in apa calda, cauta locul unde doare cel mai tare si maseaza, oricat de tare doare. Si stoarce in acelasi timp
ANGELIQUE, nu-ti fa probleme, fiecare bebe are ritmul lui de crestere. Laptele tau e perfect pt el, ca esti mamica lui, e facut special pt nevoile lui!
Mica26 spune:
Buna seara! Venim si noi cu vesti de la dr.
Se pare ca scumpa mea fetita nu are nici cel mai mic gand sa iasa...col luuuuunnnggg,inchis perfect si tare ca betonu! Dr zice ca mai sta macar o saptamana. Acu asta nu ar fi neaparat o problema,dar are deja 3800 gr si intr-o saptamana trece de 4000gr..asa ca am hotarat ca miercuri 19.12.2012, exact la 40 de sapt, sa facem cezariana. Nu stiu daca e neaparat cea mai buna solutie,dar nici nu mai am rabdare si avand in vedere greutatea ei s-ar putea ca tot acolo sa ajung. Mda...ma simt vinovata ca o scot fortat afara...si iar am un milion de ganduri in cap,dar trebuie sa trecem si peste asta,mai ales ca la urma ne alegem cu bebelina in brate. Cam atat despre noi...emoti cat caaassssaaaaaa!!!!
Ana nu fi supi...acum am ramas putine burtici pe aici, majoritatea fetelor sunt cu bebeii acasuca si s-a rarit activitatea pe aici. Te pupic si te imbratisez cu drag! Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa te ajute Doamne Doamne sa ai o nastere usoara! Salutari la toate aspirantele, sa li se indeplineasca dorinta cea mare!
Va pup pe toate deocamdata!
Mica 39+ cu o minune de
almy spune:
Citat: |
Almyyyy nu ne dati noua sanul ala cu prea mult laptic? sanul meu fara lapte e pe post de suzeta, cand vrea sa adoarma vrea sa stea cu tatza in gura dar sa nu-i mai curga lapte ca se enerveaza, asa ca molfaie la pielea aia care nu produce lapte deloc. asa amarata sunt ca e lapte doar intr-unul. zau ca nu inteleg ca furia laptelui am facut pe amandoi, am bagat pompa, am pus fata dar degeaba. |
Nu inteleg de ce nu si-a revenit sanul ala, sincer. Insa e tare bine ca o pui si o tii mult la el, ca il stimuleaza.
La un moment dat si eu imi faceam probleme ca un san mi se umple mai greu si era mai gol ca celalalt, dar am citit ca abia dupa 6 saptamani se regleaza lactatia cu adevarat, si asa a fost. Ca pana atunci sunt si ei prea mici si nu trag calumea.