Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Multumesc Mica26 de raspuns.La sumele astea ma asteptam si eu.Stai calma ca la mine DPN>30.12.2012
In rest se pare ca nu m-a mai observat nimeni pe aici
La aspirante atmosfera e mai primitoare,dar ma rog......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

FELICITARI IULIA,DANNNAH,MENA,ANGIUTZ!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE,RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!

MICA sa nu iti fie frica!! oricum cand iti pune bebele la piept uiti de toate.

BUBU mangaiatul pe sprancene ca sa doarma functioneaza si la noi...se lupta sa isi tina ochii deschise, dar in final pierde batalia...

nu pot sa o las sa planga,ca mi se rupe sufletul...daca nu o iau eu, o ia taicasu...e prea mica.are nevoie de noi sa se simta in siguranta.
ii lacrimeaza ochiul drept...aveti vreun leac¿trebuie sa ii comentez pediatrei vineri.

fata mamei a crescut!! ma intrebati daca o cantareste zilnic.normal, nu. dar joi am fost prima data la pediatru si cadn a vazut ca a pierdut in greutate,ne-a dat lapte artificial si ne-a chemat si vineri sa vada cum merge.s-a nascut cu 3.330 kg,la iesirea din spital avea 3039 si joi cantarea 2.960.vineri 20930...asa ca azi am mers din noi. irina are 3.300!! s-a ingrasat draga de ea. eu imi scot lapte si completare ii dau si artificial.important e sa creasca in greutate.doarme in patul ei toata noaptea. o trezesc eu la 1,4 si 7 dimineata sa manance si sa-i schimb scutecul.in timpul zilei se poarta foarte bine. nu ne chinuie burtica. era agitata inainte pentru ca ii era foame.acum m-am lamurit.

ARY,MICA,NICOLETA va doresc sa aveti parte de nasteri usoare!!mai e asa de putin..

Mergi la inceput

FELICITARI IULIA,DANNNAH,MENA,ANGIUTZ!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE,RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!

MICA sa nu iti fie frica!! oricum cand iti pune bebele la piept uiti de toate.

BUBU mangaiatul pe sprancene ca sa doarma functioneaza si la noi...se lupta sa isi tina ochii deschise, dar in final pierde batalia...

nu pot sa o las sa planga,ca mi se rupe sufletul...daca nu o iau eu, o ia taicasu...e prea mica.are nevoie de noi sa se simta in siguranta.
ii lacrimeaza ochiul drept...aveti vreun leac¿trebuie sa ii comentez pediatrei vineri.

fata mamei a crescut!! ma intrebati daca o cantareste zilnic.normal, nu. dar joi am fost prima data la pediatru si cadn a vazut ca a pierdut in greutate,ne-a dat lapte artificial si ne-a chemat si vineri sa vada cum merge.s-a nascut cu 3.330 kg,la iesirea din spital avea 3039 si joi cantarea 2.960.vineri 20930...asa ca azi am mers din noi. irina are 3.300!! s-a ingrasat draga de ea. eu imi scot lapte si completare ii dau si artificial.important e sa creasca in greutate.doarme in patul ei toata noaptea. o trezesc eu la 1,4 si 7 dimineata sa manance si sa-i schimb scutecul.in timpul zilei se poarta foarte bine. nu ne chinuie burtica. era agitata inainte pentru ca ii era foame.acum m-am lamurit.

ARY,MICA,NICOLETA va doresc sa aveti parte de nasteri usoare!!mai e asa de putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Ana Bine ai venit printre noi! Sarcina usoara incontinuate si bb sanatos.

Iulia Felicitari! Refacere rapida si mult laptic. Sa va traiasca minunea mica.

Adriana E bine ca vine soacra si te ajuta. Poate asa reusesti si tu sa te odihnesti si sa capeti puteri.

Bubu, Angelic, Gina pe burticile colicoase.

Ary Cei din urma vor fi cei dintai.

Bioana Bine ca si-a revenit Irina.

Azi am inceput ziua ca dracu. Aseara n-am putut sa dorm asa ca dim eram cazuta in freza de somn. Scoala plodul sa il imbraci, care incepe sa vocifereze sa ii e cald la scoala cu dres, colanti si nadragi, cum am vrut ea sa se imbrace, si i-am spus ori renunta la colanti si isi pune pantalonii, ori isi ia sarafanul. Deci apa la soareci. Al meu dimineata isi vede de tabieturile lui, deci sendvisurile in aparat uitate, plodul urala ca il trag de par si intr-un final gata, dar cu stranbaturi din nas ale cumanatamii, ca iar au intarziat, dar fisa tot n-avea ghizdanul facu.
Deci, de nervi, am certat-o pe Bia, care nici n-a vrut sa ma pupe la plecare, si m-am pus pe plans. M-am umflat zdravan de nu ma mai opream. Intr-un final am plecat la anazile si control.
Bb e bine, colul usor moale dar lung, angajata pe pozitie si are lichid suficient incat sa mai poata face miscari in voie.
Acu alta problema, ca daca ia prea mult in greutate s-ar putea sa nu mai aibe loc sa iasa. Mai, ori sunt eu dusa, ori e prea stresata dna doctor?

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

TNICOLETA .esti mai bine¿ stresul asta e de vina...

ANA nastere usoara.te-am observat,dar nu am raspuns la nici una din intrebarile tale-nu am nascut in romania si nici natural...

Mergi la inceput

fetelor,operatia mea e urata tare......am avut 10 capse...si intr-o parte nu e prinsa...matroana a zis sa dau cu ulei si se va lipi...dar nu prea imi vine sa cred. ieri m-a si durut ca naiba...sa fi fost de la vreme? si eu care credeam ca ramane doar o linie...si inca e umflata...bine, ca nu ma stresez tare,ca a meritat...dar ma intrebam si eu asa daca mai sunt sanse sa se prinda frumos...nu prea, asa-i¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Poate se inchide frumos pana la urma. Important e sa o mentii curata sa nu se infecteze. Incearca sa nu faci efort mult si sa stai intinsa sa aibe timp sa se prinda.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ana, la odiseea noastra sunt f multe cezariene, fetele care au nascut natural sunt ori in spitale ori in primele zile acasa cu bebelusii
Bioana, bravo pt vestile bune!
nu stiu ce sa zic despre operatie, poate te ajuta o crema naturista de genul cremei cu galbenele. Mie mi-a recomandat doctorul un gel cu silicon care se numeste stratamed si ajuta la cicatrizare. Poti sa o intrebi pe matroana daca vrei
Bubu, il pupam pe Nicholas pe burtica sa treaca nesuferitii de colici
Popi, voi cu ce va mai laudati?

Haideti fetele gravidutele!!!!

Mergi la inceput

ONUTZ dau la greu cu ulei de rosa mosqueta.matoana a zis ca e cicatrizant foarte bun... un la lucian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Salutari, fetele!
Mena, parca ne moseai pe toate, si acum te-ai facut harnica! Felicitari si sa fiti sanatosi!
Felicitari proaspetelor mamici!
Azi am sosit acasa de la spital/ Ne-a tinut mai mult ca nu se fac externari sambata si duminica. Puiul meu se numeste Tudor Gabriel, de corectat in listuta , a avut apgar 10, papa laptic din mami la greu, dupa ce a scazut in primele zile a inceput sa creasca asa ca azi la externare avea iarasi greutatea de la nastere.

Am nascut natural, a desfacut ata de la col si au si plesnit membranele, in 2 ore eram gata. Colul meu s-a rupt, e cusut iarasi, la fel si"duamna" , ca a jucat doctorul x si 0 cu acul si ata sa o repare, asa ca abia misc. Plus ca de la scremut mi-a plesnit o vinisoara la ochiul drept.
Siii... placinta... Sorina e racitaaaa... Avea serbare ieri la ora 13, le-a zis doamna sa vina de la 12 jumate, dar tata cica a inteles ora 11, asa ca au stat in frig pana s-au strans restul

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
39+ cu Tudor

Mergi la inceput