Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 3
Bubulina42 spune:
Nicoleta, hai ca mai e un pic mic de tot, acu te vad ca ne faci si tu surprize, ca zau, ultimele zile au fost super tari, cu surle si trambite au venit bebelinii, cu totii!
Mena, Angiuta, Cellena!! wow wow wow!!!
Ary, Mica, Nico, fruntea sus, va dati seama cat de extrem de putin mai e??Minunile voastre probabil s-au vorbit deja cand sa va faca surpriza!:)
Micaaaa, fii ZEN, ai uitat sloganul Odiseii? Fii puternica, pozitiva, optimista si increzatoare, uite ca toate fetele sunt bine, cu toate ca multe au trecut prin clipe foarte foarte grele.
Deci: cu bucurie si optimism inainte daaaa?
eu nu am dormit, bebe a dormit cate 30 minute, asa, de rupt ce era, dar nu pot spune ca s-a hotarat sa doarma cu adevarat..Sper sper sper, fiindca e efectiv frant!
Of, si iar vine dimineata si iar vin colicii...Andie, Angelique..fetellor..vai de funduletul gagalicielor noasre..adica vai de burticutele lor..
si nu avem ce le facesa fie efectiv cu folos! eu am vazut ca pus la piept, piele pe piele, se linisteste mult mai mult decat cu alte masaje si nebunii...
va doresc o saptamana buna si mie/noua si celor cu colicei timp mai usor pentru bebelusi..
Almy, Doura,pe unde sunteti, ce va fac dodoloatzele?
pup
angelique_19 spune:
A nascut Iulia
Mesaj de la ea:
Azi dimineata ,la 2:20, a venit pe lume ce-a de-a doua noastra minune:David Alexandru,asa ca acum, cand ne imbratisam cu totii formam cu adevarat un cerc,adica o familiuta completa!Mi s-a rupt membranele acasa, dupa o zi cu niscaiva nervi.Deci cezariana la cald,la 40 sapt fix,fix.Am ajuns la spital si am facut sindromul help (tensiune 19 cu 10).Am avut anestezie totala,dar acum suntem bine amandoi!Pup
Sa cresti mare David Alexandru sa o bucuri pe mami tau in fiecare zi si sa fiti o familie fericita
Spre rusinea mea Iulia mi-a dat msj la 8:00 dar nu l-am auzit sunt zombii dupa o noapte de colici si plans.Imi cer scuze din nou fata de Iulia
angelique_19 spune:
Bubu sper ca faceti nani la ora asta.Asa e mi-e asa mila de pui cand vad cum sufera,sunt si ei de-abia veniti pe lume si au durerile astea urateCe ii fac ochisorii lui Nicholas?
menics spune:
buna dimineata si felicitari proaspetelor mamici.
felor cele cu mutatii voi cat mai faceti clexane dupa nastere?
eu am facut inca 6 saptamini si am intrerupt dar nici la specialiast nu am mai ajuns
epopeasca spune:
FELICITARI IULIA, MENA, MYA, DANNAH, CELLENA, ANGIUTA
Noi am tot avut probleme cu netul, iar Andreea se tot uita pe laptop ba la Mickey Mouse, ba Veronica, ba alte desene exact cand am si eu pauza de la Sofi si termin treburile, asa ca nu am ajuns sa citesc aproape nimic.
Mena nici Sofi a mea nu stia ce sa faca cu tzitzi, dar am insistat si pana la urma s-a prins cum merge treaba si m-a ajutat si la stimularea lactatiei. Asa ca nu te stresa, papa bine, bea multe lichide, odihneste-te si nu renunta
Si noi suntem colicioase. Luam Jarro Dophilus (probiotice) ca altfel suntem cam constipate si Sab Simplex. La noi colicile au un orar al lor: dimineata (azi ca prin minune am scapat), seara in jur de 7 si apoi la 10 (mai ca iti poti fixa ceasul dupa ele) si tin doar jumate de ora, maxim 1 ora (depinde de cat de repede isi face efectul sab-ul). In rest avem doua reprize mari de somn de cateva ore timp in care si papam asa adormite.
In prima luna noi am pus 1300 gr si 6 cm (Praslea am poreclit-o)
Cu Andreea ma necajesc ca nu prea vrea sa pape si de azi-noapte are muci si mai tuseste putin uneori. Maine mergem la medic.
Multi pt toate! Merg si eu la treaba
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
adriana15 spune:
Neata si de la noi. deschid si eu odiseea dupa cateva zile si ce-mi vad ochii!!! cate minuni au aparut intre timp.
CELLENA felicitari mamico! IULIA, ANGIUTA SI MENA!!!!!! SA VA TRAIASCA PUII, SANATOSI SI VOUA REFACERE RAPIDA!!!
Mena ai vazut ca a venit delfinasul sanatos si inainte de Craciun ca sa fie cel mai frumos cadou al vostru de pana acum! stai linistita ca invata el sa suga, ai grija de tine si bea lichide multe, pompeaza-te.
Angiuta horror prin ce ai trecut, bine ca s-a terminat totul cu bine.
Mica, Ary, Nicoleta scoatem motatele si pt voi.
Si acum sa scriu putintel si despre noi. nici noi nu mai dormim noaptea bine, la fiecare zece minute se screme, maraie, o leganam cu patutul, adoarme apoi in 10 min iar si iar. mananca la fel de haotic de vreo 3 zile, trage de sanul ala din care alaptez la greu, cateodata mai primeste si formula, caca face de vreo 3 ori pe zi dar parca tot o chinuie burtica. ii dau si eu Bigaia(probiotice) si sab simplex dar nu mereu.
mai nou e f agitata si ziua, a inceput sa nu mai doarma profund decat de maxim 3 ori in 24 ore, adoarme iepureste, cand o mut in patut deschide ochii larg, si noi suntem f obositi...dar ce sa facem, crestem noi.
Eu la ochisori o sterg tot cu comprese sterile cu ser fiziologic dar atentie, trebuie sters din coltul interior spre exterior!
eu sunt putin mai bine, adica obosita dar parca mai putin stresata, inca imi mai aduc aminte de episodul acela, ba ieri - seara am visat ca se intamplase din nou , inca se ineaca inclusiv la san cu pauzele de respirat si buze vinete dar ....incerc sa raman calma.
astazi vine soacra-mea deci ma mai linistesc si eu putintel macar ca va avea timp de Raissa ca saracuta tare buna si cuminte e, si acum cand mami are asa de putin timp pt ea.
Va pup mult de tot pe toate. fug si eu sa strang prin casa ca acum se scoala bebi si incepe un program de papa,caca, plans pt o bucata de timp nedeterminata..
Mica26 spune:
Iulia, felicitari!!!!! Sa fiti sanatosi amandoi!
Ia uite dom'le, cum raman eu ultima de la odiseea noastra!
Nu am crezut nici o clipa ca ajung ziua asta in aceasta formula 2in1. Mergem azi la dr la 3 si vedem ce are de gand bebelina asta,cat ne mai tine in stand by, ca tare greu mai e...
Bubu, am sa incerc sa dau ascultare la ce mi-ai zis...asa trebuie sa fie!!! pentru amandoi!
Ana,bine ai venit pe la noi! Eu din cate am inteles,din ce se practica la noi la judetean in sv, la dr 500de ron, moasa principala 100 ron, moasa secundara 50 ron,iar anestezistul 100-150ron. La neunatolog 100-150 ron. Mie la moase mi se pare cam putin,avand in vedere ca ele se ocupa de noi pana la momentul cand aproape iese copilul.
Sper sa te ajute cat de cat informatiile mele. si nastere usoara!
Pupici la toate si o zi buna! Sper sa vin si eu de acu cu vestea cea mare!
Mica 39+ cu o minune de
ary_v spune:
Ooo, avem inca doua minuni! Felicitari Angiuta si Iulia! Sa va traiasca minunile, multa sanatate si refacere rapida!
Angiuta, bine ca sunteti sanatosi! E aiurea rau cand nu iese placenta, nici la mine nu s-a eliminat singura la nici o nastere, a trebuit decolata manual dupa, asta e, probabil si de data asta va fi la fel. O perioada am fost si eu cam anemica, dar in cateva saptamani te pui pe picioare, stai fara grija, ce a fost mai greu a trecut!
Of, fetelor, grea asteptarea asta...am ramas codase Maine facem 40, daca nu vine pana maine cred ca ma va interna pentru inducere. Saptamana asta sper sa vina si bebelina mea.
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Am o pompa minielectrica Medela noua in garantie pt cele interesate a costat 455 si o dau cu 300.
Sarbatori fericite !