Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 10
NovDec2012 spune:
Mesaj de la Aryana (Ary_v):
"Astazi la 6:40 s-a nascut Sofia noastra mult asteptata! O fetita frumoasa si rozalie de 3800g."
Felicitari Ary!!! Bine ai venit Sofia!
(Deny)
Bubulina42 spune:
!!!
FELICITARI, Ary!!! BUN VENIT, Sofi!
Multa sanatate pentru amandoua si refacere rapida pentru mami!
Bravoo,inca o galuscutza in familia noastra!
camys_2000 spune:
Multa sanatate Ary si bebelina mancacioasa!
Le multumesc fetelor ptr urarile de welcome !
Eu am o dilema.Daca nasc sambata pe 29 astfel incat pe 31 sa-mi dea drumul acasa, tinand cont ca pe 31 este liber la bugetari, mie cine si cand imi da certificatul de nastere? Tin minte ca parca nu poti iesi din spital cu bebe fara certificat de nastere? S-a mai schimbat regula? Ca doar nu o sa stau in spital pana pe 3 ianuarie....doamne fereste!Oare exista vreun orar special ptr eliberare certif de nastere???
Ma uit cu mare drag la pozele bebeilor vostri si imi amintesc si de ciufulita mea, cand era asa mica...
Abia astept sa-l vad si pe flacau...m-am gandit eu ca acum va trebui a semene cu mine...
Burtica ma tot doare, in partea de jos, trebuie mereu sa stau intinsa. Oare asta e un semn sa mai merg la doctor , pana pe 29??
Va pup si bebei cuminti!
Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
logam spune:
Buna mamici si burtici!
Bebelinul meu papa si doarme, cu zi, cu noapte, nu avem ace in patut, multumesc lui Dumnezeu pentru asa un bebe cuminte. Sper sa nu se schimbe. Doar la baita face urat dar ne vom obisnui noi si cu apa.
Camys asa stiam si eu de acum 5 ani cand am mai nascut. Aici la Bistrita iti da drumul cand ai nr de zile de spitalizare si cand intri in posesia certificatului de nastere duci o copie la spital la nou nascuti. Mai ales ca certificatul nu se elibereaza pe loc. Eu am fost joi la certificate si mi l-au eliberat marti, adica ieri si luni venisem acasa.
Felicitari, Ary!
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
39+ cu Tudor
adriana15 spune:
Felicitari ARY !!!! Sofi sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata!!!
Noi suntem in trend, adica avem colici, in special noaptea de vreo 3 zile incoace dar si ziua, plange si se screme, scaun are sa zic ok, de maixm 3 ori pe zi dar durerile de burtica nu ne lasa in pace. doamne cum geme sracuta in somn, la maxim 10 minute se chirceste si mi-e mila rau de ea, se face rosie rosie la fata si plange, offfffff
greu de tot sa-i vezi cum sufera asa micuti.
Bubu noi plangem cu lacrimute deja.
Mica deci inca o zi de emotii. hai ca trece repede.
Andie pup gogosica mica si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Mami imi pare rau ca te chinuie hemoroizii aia nesuferiti, din proprie experienta stiu ce inseamna, norocul meu ca de data asta nu am mai avut probleme de la nastere. incearca sa intrebi la plafar, trebuie sa existe vreun preparat permis in alaptare.
la noi s-a topit zapada si e o vreme oribila, cu balti, mohorat, cand si cand ceata, nici nu zici ca vine Craciunul. poate avem noroc si mai ninge si la noi desi se anunta temperaturi de pana la 8 grade de Craciun.
pup si fug ca s-a trezit puiutzul meu