Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50
Raspunsuri - Pagina 9
aschiutza spune:
Cellena, aici e o zicere: de 9 ori pe zi pina la o data la 9 zile, totul e posibil la un bebelus alaptat (a propos de treaba mare ). Poate ca bebele tau valorifica f bine lapticul baut si nu mai are ce sa iasa .
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Cellena, aici e o zicere: de 9 ori pe zi pina la o data la 9 zile, totul e posibil la un bebelus alaptat (a propos de treaba mare ). Poate ca bebele tau valorifica f bine lapticul baut si nu mai are ce sa iasa . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Asa am citit si eu, ori fac chiar si de 10 ori pe zi, ori chiar odata pe saptamana. de asta nici nu mi-am facut probleme in privinta asta. cand face, face multisor oricum. adica e razboi la funduletul ei si stiu dinainte ca o sa faca pt ca isi ia o mutrita f concentrata si se uita fix intr-un punct. nu face greu si scaunul e moale, deci nu e nici constipata.
e adevarat inca ca se poate si mai bine cu greutatea si de asta o sa merg la un alt pediatru, in care am mare incredere, macar sa ma linistesc, desi mie instinctul imi spune ca fetita nu are nici o problema si asta e felul ei. la cum a fost cu prima care nu manca mai nimic, acum e parfum.
Mami_de2 spune:
Hey girls'
AM cumparat si eu apa termala Avene pt bebe pt cosuletele de pe obraz..sper sa ii treaca;...daca nu, mi-a mai zis cineva sa ii dau cu crema pt fundulet cu Zinc..dar parca nu ma incumet...vedem...
aseara i-am facut si eu poze nud;
le-am pus pe picasa:
http://dl.transfer.ro/logan_marius-transfer_ro-18dec-8694d6.rar
al meu a inceput sa nu mai faca caca noaptea...ci numai ziua de cateva zile....Doamneee abia astept sa se trezeasca mai rar noaptea..ca acum tot la maximmmmm2 ore se trezeste....
fetelor eu dupa nastere experimentez altceva naspa rau: hemoroizii, nu am avut niciodata probleme ca acum!!! nu-s constipata insa ma rup hemoroizii,usturimi, dureri, cu sangerari de fiecare data.. si eu cum alaptez..nu stiu efectiv cu ce crema sa ma dau sa nu treaca in lapte... uoffff.
ps:Menics, si eu fac cexane dupa sarcina 6 sapt. mai am cateva zile si gata!!! . eu am fost la control la 4 sapt la hematolog..mi s-au facut analizele de coagulare, totul e bine.
Mica26 spune:
Hei,dragele mele!
Azi am umblat toata ziua...analize,o mie de ganduri la ziua de maine si tot asa...iar spre seara m-a sunat doamna dr ca a intervenit ceva maine la ea si ma roaga sa amanam totul pe joi. Asa ca mai am o zi de emotii si asteptare. De acu tot atat e..important e sa fie bine!
Va las acum ca nu sunt intr-o dispozitie prea buna...tocmai ce am condus-o pe mama la autocar...a plecat acasa la ea la buzau ca anunta astia coduri galbene,portocalii,in dungi si taica-miu se teme sa nu ramana singur si izolat de craciun. Asta e! Si asa nu avea ce sa-mi faca in spital...vine ea dupa!
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Bun venit noii burticute! Parca asa retin!
Mica 39+ cu o minune de
mena1906 spune:
Revin cu vesti noi. Azi am supt tzitzi multa. Chiar si la 1 ora la un moment dat mi-a cerut. Se pare ca cu protectia de silicon suntem fericiti si ne place mult de titi. Ma mulg mult de tot ii dau si lui si incerc sa scap de febra laptelui. M-am mobilizat un pic mai bine si am facut si plimbari azi prin maternitate. Am stat exagerat de mult in fund la alaptat/muls si cand m-am ridicat am inebunit de durere. Ib seara asta l-am lasat la neonato dar de maine trebuie sa il tin cu mine. Ne-a promis dr ca daca suntem in continuare asa de cuminti si papaciosi ne da drumu de joi.
Mami de baietel perfect- Gabriel
aschiutza spune:
Mami de 2, intreaba la farmacie daca au supozitoare cu hamamelis http://en.wikipedia.org/wiki/Witch-hazel . Eu imi aduc aminte f slab ca am luat in perioada de alaptare (ca doar am alaptat 11 luni si problemele mele tot dupa nastere au fost), dar mai intreaba farmacistul sau doctorul daca e ok (in prospect scrie ca nu sunt studii pt gravide si femei care alapteaza, ma rog, textul pe care il gasesti la toate medicamentele)... Exista si crema, dar nu e asa de puternica precum supozitoarele. Si nu folosii hirtia igienica ci numai servetele umede neparfumate sau din alea cosmetice care nu se rup asa usor (la DM exista la noi unele) inmuiate in apa.
andie_n spune:
Hello! Azi a fost foarte somnoroasa gogosica mea, si acuma doarme, poate si pentru ca azi am scos- o la plimbare. Am fost sa repetam ecografiile la inimioara si la cap, nu s- au rezolvat problemele descoperite la na#537;tere, dar nici nu au semnificatie ( la inimioara are 2 cānd canale deschise, care sunt deschise intrauterin, iar dupa na#537;tere in mod normal se īnchid, dar la ea nu s-au īnchis īnc#259;, numai ca se mai īntāmpla chestia asta, se īnchid in primul an de via#539;a; la cap are o u#537;oar#259; asimetrie īntre ventriculi, nu e nici asta grav, dar mai trebuie urm#259;rit#259;). Am fost azi la medicover, la clinica de Pediatrie, mi s- a p#259;rut mult mai liber si civilizat decāt la medlife la spitalul de Pediatrie. Apropo, Mena, multumesc mult de tot pentru recomandarea dr. Baranga, e super draguta.
Mena, ma bucur mult ca ai reusit sa īl faci pe Gabriel sa suga. sa te refaci repede.
Nu #537;tiu cum am avut eu asanoroc, dar eu m- am ref#259;cut super bine, cānd am ajuns acasa dupa o s#259;pt#259;māna aproape nu ma mai dureaz#259;, si nu am. Avut probleme sa fac nimic cu copilul, doar nu am Carta- o cu scaunul de masina sau cu landoul pana de curānd.
O noapte buna cu somn u#537;or tuturor!
Bubulina42 spune:
fetele mele,de la cate saptamani au bebeii lacrimi?parerile sunt asa de impartite,diferite...Mamicilor,cum e?
pup
tnicoleta spune:
Bubu Bia a plans de la inceput cu lacrimi de crocodil. Isi uda bluzita de la lacrimi. Dar copii sunt diferiti.
Nicoleta 34+ Corina