Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
crina27 spune:
Felicitati criulica pt miscarile bebelusului si doinei pt sex. aveti grija la raceli,incercati sa stati cat mai mult la caldurik.
Eu si sotul am stat numai in casa azi caci e fff mare polei si am profitat de vreme ca sa ne odihnim.am vizionat un film,am papat paste si acum fiecare cu calculatorul lui :d
Eu simt de 2 zile miscarile bebe-uluil mult mai intense, mai ferme.aseara spalam vasele si m-am apasat mai mult cu burtik de chiuveta.cred k nu i-a placut ca am simtit un sut....a fost tare placut..mi se taiase respiratia.si azi a avut o activitate tare intensa.abia ast sa il vad sapt asta si poate aflam si noi ce este.sunt tare curioasa acum cand va citesc pe voi, care deja aflati ce aveti in "cutiutza'
va pooop si va urez o seara linistita
15+
"Nu te-am #355;inut în bra#355;e, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
ankylya spune:
buna seara fetelor
Vio ma bucur ca esti mai bine
Raluca in ziua cand mi-am facut eco mama mia zis ca a visat ca am fetita si mai pe seara cand m-am dus la eco mi-a zis ca este baietel eu una nu cred in vise ca eu stiu ca de multe ori daca ma gandesc la ceva seara visez.
Noi astazi am fost la zapada la munte a fost foarte frumos ca batea si soarele, eu am stat cumintica si m-am uitat la sot cum skia mi-a fost frica sa ma dau si cu sania sa nu cad sa lovesc pe bebe dar m-am bucurat ca am stat la aer curat in zapaba cu finuta.
va pup
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 14+
duduta190578 spune:
Buna dimineata fetelor,va invit ca o cafeluta mare cu lapte si cate o felie de tort de la fii-mea.
Am reusit sa o punem pe picioare,dar in ultima instanta am apelat la suspensia de Ampicilina,pentru ca aveam vreo 4 zile de cand o tineam cu Norofen pana cand nu a mai mers.Nasa fetei e asistenta si mi-a spus ca incep tratamentul ca altfel se agraveaza,avea rosu in gat intr-o parte.Acum e bine!
Ieri am fost la nasii fetei si am sarbatorit 2 anisori,am facut un gratarel si am papat tort.
In rest la mine,toate bune,bebe parca misca dar deasupra buricului simt eu,mai multe aflu maine cand merg la control.Sper sa aflu si eu ce ,asa ca sa ne luam de-o grija.
Va doresc o zi buna si o saptamana numai cu vesti din cele mai bune!
17
paulinio spune:
Buna dimineata, dragelor!
Am castigat la licitatia desprecopii... Wrap Enjoy your baby, 60 lei
Acum parca mi-e si rusina ca am licitat prea putin. Cred ca am fost singura de am castigat cu pretul asta... Sa vad, poate dau totusi mai mult pentru copii.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+
ankylya spune:
buna dimineata
duduta LA MULTI ANI PENTRU FETITA TA SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SANATOASA
paulinio felicitari pentru castig
v-am pupat
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 14+
Iris1211 spune:
'Neata!
Ce faceti fetelor? Eu incerc sa ma mobilizez cu munca, deoarece chiar ii spuneam sotului dimineata ca parca am din ce in ce mai putin chef sa vin la servici acum ca se apropie sarbatorile.
Si noi(parintii+sotul) in weekend am taiat porcul, iar ieri am facut carnatii, am papat pomana porcului si am baut o ceasca de vin fiert(de vin fiert chiar mi-era pofta).
Felicitari Doina pt aflarea sexului bebelusului, iar tie Criulica pentru bebe miscator.
Duduta sa-ti traiasca fetita, sa va aduca numai bucurii si sa stii ca mi-ai facut o pofta de tort...abia astept sa fac si eu de Craciun.
Cocutza2011 si Vioika cum va mai este cu raceala? Sper ca mai bine ca sa avem un capitol far' de "probleme".
Raluca1109 sa stii ca si eu am visat ca voi avea baiat si doctorita mi-a zis ca e fetita. Pana la urma, cum o vrea Dzeu numai sanatos/sanatoasa sa fie. In privinta cremei eu am Me&Mom, Galenic si ulei de migdale si le alternez, fiecare in cate-o seara. Am auzit si de gama Palmers ca e buna, numai ca trebuie sa-ti placa mirosul de cacao.
Azi incep saptamana 18 si eu nu mi-am simtit inca printesa. Doctorita mi-a zis ca pana la Craciun ar trebui sa o simt miscandu-se. Acum astept un semn cu maxime emotii.
Va pup si va doresc o saptamana usoara.
18+ cu
VIOIKA76 spune:
Duduta sa-ti traiasca fetita ,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !Eu am inteles ca pe 18 e ziua ei ,posibil am inteles gresit.
Ankylya sa-ti fie de bine plimbarea la zapada !
Paulinio sa stapanesti sanatoasa noua achizitie !
M-am gasit si eu astazi sa-mi fac programare si medicul meu din oras a zis ca-mi face doar control si pentru eco nu mai are loc. Nu prea as vrea sa ma duc pana la Bucuresti dar totusi as vrea sa stiu cum mai stau si trebuie sa fac si eco sa vedem evolutia chistului ,poate s-a resorbit. Asa pot sa stiu si eu daca ma apuc de treaba acum inainte de Craciun sau stau in banca mea linistita.
Sa aveti o zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
doina_1984 spune:
Buna burtici!
Crina, Iris, multumesc
Duduta, multumim de cafea. La multi ani, fetitei! Sa fie sanatoasa!
Vio, tinem pumnii sa reusesti sa faci eco.
Paulinio, felicitari pt licitatie! Nu stiu ce sa zic legat de pret.
Eu trebuie sa ma mobilizez si sa-mi fac un meniu pt colecist pt ca imediat ce mananc ceva putin mai gras ma apuca durerea :(( doar dupa salata ma simt ok.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+
mcoca spune:
Felicitari Doina pt caruciorul albastru, iar tie Criulica pentru bebe miscator.
Duduta sa-ti traiasca fetita!
Cocutza, Vio cum va mai este cu raceala?
Doina, ai mare grija cu colecistul : hormonii de sarcina il excita, si nu vreau sa te sperii, dar va fi din ce in ce mai rau daca nu ai grija . Nu imi mai amintesc, tu ai pietre, sau e lenes.
Eu am facut numai prostii in wk. Sambata am fost la cumparaturi, sotul cu Maya dupa brad. Ok, vin acasa, iau carnea, las restul in masina sa le ia sotul. Merge el dupa vre-o 3 ore. Ma suna si imi zice : areunca-mi te rog pe geam cheile tale, ca a mea nu mai merge. Ok, caut, caut nu o gasesc. Il sun, nu o gasesc. El : nu o mai cauta, le-au uitat pe masina (masina in parcarea exterioara, nu in garaj).
Ieri, merg la un magazin de jucarii sa fac ultimele cadouri. MAgazinul e la 20 de km de noi. Imi umplu cosul, ajung vesela la casa si imi dau seama ca nu am cu ce plati : card, cec, NIMIC. Sun acasa, vine sotul sa ma scoata din kk.
Vicky si Printzesone
flafi spune:
dragelor felicitari pentru vesti bune!
Multa sanatate celor bolnavioare!
Duduta la multi ani fetitei si multa sanatate!
De joi si eu sunt acasa sub arest la domiciliu. Am racit un pic si sotul s-a panicat si de joi ma tine acasa.
Eu pot lucra foarte bine si de acasa asa ca nu e o problema majora, doar imi este dificil sa ma obisnuiesc cu acest statut de " delicata" . Saptamana trecuta, desi era cald ca de obicei la mine in birou, mi-a fost imposibil sa ma incalzesc, am tremurat de frig in continuu, desi eram infofolita ca niciodata, spre marea mea oripilare chiar am purtat colanti pe sub pantaloni ceea ce nu nu am mai facut pana acum. Maine cred ca voi merge la birou totusi.
Sa avem un capitol plin de vesti bune! la toate :)
19+ cu