Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Felicitari Doina, sa fie sanatos baiatul!
La multi pt fetita ta, Duduta!
Mcoca, si eu fac prostii d-astea. Am uitat intr-o zi cheile de la casa pe afara si am plecat cu copilul in parc. Cand am revenit, am crezut ca lesin cand le-am vazut, nici macar nu mi-am dat seama pana am ajuns la usa...Practic invitasem hotii inauntru...
Flafi, sanatate!
Si pe mine ma cam chinuie o tuse seaca. Sper sa scap repede de ea.

Azi am serbare la baiat la gradi. Am emotii, e prima lui serbare, sa vedem ce-o iesi.

Ma duc la treaba, mai avem doar sapt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, se pare ca si neuronu ala unicu, a plecat la plimbare. sa speram ca in 5 luni se intoarece :).

Imi aduc aminte la sarcina trecuta, ca vobeam cu un tip ceva legat de lucru. Un sfert de ora mi-a explicat si nu am captat nimic. Am zis ca Da, ok, si apoi am mai rumegat si mi-am dat seama ca el vorbea cu totul altceva decat ce credeam eu :)))).

Mi-am tras semnatura noua :).

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dragele mele,

Vio, ma bucur ca esti mai bine! Doamne Ajuta sa-ti iasa asa cum iti doresti!

Flafi, multa sanatate si refacere completa!

Paulina, felicitari pentru castig!

Vicky, imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de situatie neplacuta!

Mada, nu stiu nimic de tine! esti bine?

Dr. mea nu-mi raspunde. O sa insist...

Va doresc o saptamana cat mai reusita si sa reusiti sa va terminati treburile si acasa si la servici!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flafi vezi ca asa a inceput si la mine raceala ,cu frisoane cumplite de nu puteam sa ma incalzesc deloc ,si acum mai trag de pe urma ei dar e mult mai bine. S-a gandit bine sotul tau sa te tina acasa sa te poti ingrijii . sa te refaci cat mai repede !
Kabecka sa ne zici cum se descurca puiul la serbare ! Mult succes din partea mea !
Asta cu uitatul e si la mine problema mare ,eu in fiecare zi imi fac o lista cu ce am important de facut si o lipesc pe frigider cu magneti dar si atunci tot mai uit sa trec cate ceva pe lista si-mi aduc aminte de ele tarziu de tot .
Am o promisiune de la medicul din Buc sa o sun dupa ora 14 sa vedem cand ma programeaza ,a zis ca o sa facem 4 d-ul. Abia astept sa vad ce zice !
Kris iti tin pumnii sa reusesti si tu o programare !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Apropos de treburi : mai fetelor, mie mi se pare ca faceti intr-una treburi prin casa.
Noi sambata am mancat in oras la prazn, ieri am tot mancat chiftele din carnea de carnati care trebuia gustata :))). Nu ne-am prea dat peste capt. Sambata seara am facut o tarta.
La noi e usor ca mancam numai seara acasa.

M-am uitat pe site-ul RM, la poze :). E f fain spitalul la interior, f luxos. M-am distrat. M-am uitat si eu la clinica la care nasc, si nu sunt poze, adica nu e galerie de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vicky eu trebuie sa fac ca, de ceva vreme stau pe acasa si daca la curatenie nu ma bag macar la gatit trebuie .Nu zic ca, imi si place sa gatesc si noi nu prea mancam in oras ,sotul vine la pranz acasa ,lui nu-i place deloc sa manance fast food sau in oras .El e mai clasic asa ,cand e vorba de mancare ,e si sensibil rau cu stomacul si se cam teme sa manace din alte parti. Voi sunte-ti mai toti plecati de acasa si din cauza asta gatesti mai putin.
Oricum pana in Craciun nu cred ca fac mare scofala ca sotul e super ocupat ,asa ca las de pe 26 sa fac carnati si caltabosi ca atunci ma ajuta sotul ,nu vreau sa risc nimic in sarcina. De Craciun mergem la soacra si face ea sarmale si ce-o mai poate .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Eu de Craciun deocamdata am caltabosi si carnati (ma rog, ii umplem deseara). In rest nu stiu. Sotul desi ffffff mare mancau, zice ca ce rost are sa petrecem ore in sir in bucatarie . Mie imi place, si de sarbatori ma dau peste cap. In restul anului fac putin, si numai in wk. In saptamana, ceva rapid seara : salata, tarta, taietei cu lapte, resturile din wk :).

Wk viitor musai sa ma apuc de patiserie cu Maya, ca m-a inebunit wk asta. I-am explicat ca in wk asta facem carnati, brad, nimic domne "mi-ai promis ca in wk facem patiserie", Da, dar nu wk asta. Giiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Da... si baietelul meu ma innebuneste cu patiserie... DE 2-3 saptamani ma tot intreaba daca avem aluat sa facem biscuiti; ii place mult sa se joace cu formele... Si eu trebuie sa ma mobilizez in weekendul asta. Sa curga faina!

Weekendul asta am fost cusatoreasa si brodareasa; ii confectionez costum de calusar oltenesc... Inca nu l-am terminat... dar trebuie sa fie gata pana vineri cand e serbarea.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor!
Ce faceti? Astazi nu ati fost asa harnicute, nu s-au umplut pagini, ca de obicei..se simte ca vin sarbatorile..Eu in weekend am fost plecata pe la niste prieteni, a fost tare dragut..Au doi copii ei, baiat si fata, dar eu stateam numai cu a mica in brate, pentru ca are 6 luni si nu imi puteam scoate din cap ca la fel va fi si al meu la anul:) si mi-era asa drag..
Va aud cu pregatiri de sarbatori..Norocul meu ca nu trebuie sa fac multe..Plec si la parinti si la socrii in vacanta..asa ca o sa fiu o rasfatata..
Kris, sunt bine, doar ca nu am apucat sa mai intru..Astazi am programare la dr, o sa vad ce zice de dublu test..si de ce mi-a iesit crescut la biochimic, daca e cazul sa fac ceva sau nu, tinand cont ca cel combinat e foarte scazut..
Va pup si sa aveti o saptamana usoara si insanatosire grabnica celor usor racite! Sa va reveniti repede!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Madd11ee,
Vio,

Am reusit sa dau de dr. mea, era intr-o nastere, draga de ea! Ma asteapta oricand , incepand cu orele 7.30-11. Maine de dimi. am deja ceva programat, dar voi merge miercuri, sigur.

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput