Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
doina_1984 spune:
Buna dimineata!
Va las o cafeluta cu mult lapte.
Carmen, imi pare rau ca ai atatea probleme si nu poti sa stai linistita. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos, papacios si frumos! Multa sanatate si putere!
Kabecka, spor la treaba!
Hai burtici timide!! vrem sa vedem poze noi :)
O zi minunata!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+
VIOIKA76 spune:
Doina multumim de cafeluta !
Noi ne pregatim sa plecam la serbare ,si nu reusim sa scoatem masina din mormanul de zapada ,cred ca plecam pe jos pana la urma. Ana a terminat cu scoala si de azi dupa serbare termina si Dragos ,o sa fim acasa toti, mai putin tati care trebuie sa mai munceasca un pic.
Incet ,incet se apropie si Craciunul .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
Carmen1985 spune:
Buna dim! Nici eu n-am mai dus-o pe frumoasa adormita la gradi, inca doarme, e obosita dupa serbarea de aseara! Carmen imi pare rau de streptococ si acum ca ai facut legatura intre frisoane si infectia urinara tin sa-ti dau dreptate , ca mie mi-a iesit e.coli la analize si dupa ce am facut tratamentul s-au dus si frisoanele. Asa ca atentie fetelor care va confruntati cu asa ceva.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+
Iris1211 spune:
Mai fetelor ce pricepute mai sunteti. Cu siguranta trebuie sa repet urocultura ca am avut si eu infectie urinara cu E-coli, am tinut tratament cu antibiotic, dar nu am mai repetat urocultura. Speram sa fi scapat, de fapt si drita mi-a zis ca daca nu am simptome e ok, dar nu mi-am dat seama ca frisoanele astea pot fi simptom de infectie. Maine dimi duc proba la laborator.
Va multumesc mult si va pup.
18+ cu
flafi spune:
Carmen imi pare rau ca ai atatea probleme, stai acasa si fa-te ZEN!
Vio sa aveti o perioada linistita si frumoasa!
Si acum o sa merg sa admir burticute!!!!!!
Am sa revin!
Multumesc! Am ajuns acasa cu bine, unde nu ninsese mai deloc.
20+ cu
mcoca spune:
Carmen, nu te ingrijora cu streptococul. Ceea ce a zis Vio e perfect adevarat. Si aici se face analiza in ultimul trimestru, si daca este pozitiva, la chiar inainte de nastere se face o perfuzie cu antibiotic sa protejeze bebele. Nu se da tratament inainte ca sunt sanse fff mari ca el sa revina. Deci Zen .
Vicky, Printzesone and BB (20+)
crina27 spune:
Buna dimi
Nu-ti face prea mari griji, o sa vezi ca exista o cale de rezolvare :) nu-l stresa pe bebe.
eu sunt sup ca medicul e in concediu si ...ne vedem dupa Craciun.
de simcri ce stiti? nu am mai vazut-o pe aici. vio ma bucur ca te-ai simtit bine la serbare.
parere personala :nu cred k frisoanele sunt de la vreo infectie. eu am repetat urocultura si sunt super ok :)toate analizele sunt bine.
15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Madd11ee spune:
Buna dimi, fetelor! Ce faceti?
Ma bucur ca ati ajuns cu toate bine acasa, pe vremea asta..
Carmen, imi pare rau ca ai aflat si de streptococ, dar si eu zic sa stai linistita..e mai importanta starea ta de spirit..
Legat de frisoane, nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a iesit nimic niciodata la urocultura, nu am avut niciodata infectie..tind sa cred ca doar adorm super acoperita si transpir, iar daca dau un pic de aer, ma ia tremuratul:)
Eu am o mare problema acum, nu stiu ce sa cumpar cadou pt sotul meu..tot timpul am avut o problema cu asta..daca aveti idei, sunt bine-venite..
Intre timp, sa va povestesc ca am visat ca aveam un baietel, dar care culmea, era blond si nu semana cu niciunul din noi:)) cred ca unde mi-a spus mama ieri ca a visat ca aveam baiat:) m-am trezit tare amuzata..
13+
doina_1984 spune:
Crina, simcri zicea ca vine in tara cu masina, probabil e pe drum sau nu are timp de forum.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+