Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Crina, eu nu. Aici nu se fac amandoua. Daca nu e ok, amnio.

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

ms mcoca. eram in dubiu...am sunat dr pt programare si m-a intrebat dak fac triplul test :) i-am spus ca am horatat sa nu fac :)

15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Gata serbarea !A fost frumos si ne-am amuzat noi parintii .
Crina eu nu am mai facut triplu desi unul dintre medici mi l-a recomandat.Eu zic ca daca dublutest ti-a iesit bine n-are rost sa te mai stresezi asteptand un rezultat si sa mai cheltui niste bani .In plus am inteles ca dublutestul este mai acurate decat triplu.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Flafi ce faci ?
Ai ajuns acasa ?Sper ca da ,ca afara e de groaza !
Sa ne spui ca esti bine !
Nu am vazut stirile ,oare s-au inchis drumurile ?

si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Am ajuns si eu de la cumparaturi + serbare ... sunt extenuata!!! Va doresc o seara buna si incerc sa pun poze maine

Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Zi activa si azi!
Noi am fost sa vizitam un nou nascut la cumnata,iar Andreea era in culmea fericirii.Deja ma gandesc ca va trebui sa am mare grija cand o sa apara bebe 2,ca ea e inca micuta ,nici nu stiu ce poate sa-i faca.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Sunt nefericita posesoare a temutului streptococ grup B. Am aflat azi, ma duc maine seara abia sa-mi dea reteta. Un gand bun, va rog intre timp pentru noi!
Streptococul grup B imi da risc de rupere a membranelor si avort. Faptul ca placenta e inserata anterior- risc. Fibromul- risc.
Incerc sa ma obisnuiesc, ca tot asa o tin de la inceputul sarcinii.
Iris, daca ai frisoane si pana acum nu aveai, vezi mergi sa faci o urocultura, sa nu fie infectie urinara. Ca asta apare asa, parsiva.
Flafi, te ajut eu cu poza burtii mele imense. Parola, va rog!
Madd, as face schimb cu bucurie cu tine, apropo de dimensiunile burticii. Dar nu e corect fata de tine, ca vin la pachet cu riscurile astea. Asa ca bucura-te de ce ai! Si eu la fel, ma bucur de riscuri, ca decat nimic.... E acolo cineva care misca!!
Kabecka, poate depinde si de cum e inserata placenta, asa ca chiar daca ai mai fost insarcinata si stii cum e, e dificil sa compari.
Vio, trebuia sa fug mai repede la doctor, sa-mi fie invatare de minte!
18 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Carmen imi pare rau pentru faptul ca ai acum in plus si streptococul asta !
Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci atatea ganduri negre ,din cate stiu streptococul acesta e periculos la nastere(daca nasti vaginal) cand bebe se poate infecta si poate face niste infectii ff periculoase.Mai stiu si ca unii ginecologi recomanda testarea pentru acest streptococ in saptamanile 37-38 tocmai pentru a fi siguri ca nu este prezent in timpul nasterii.
Despre placenta inserata jos(cred ca la asta te referi)ea poate sa urce intre timp si daca nu urca trebuie sa ai grija cu efortul si asta e clar o indicatie de cezariana si atunci nu-l mai afecteaza pe bebe streptococul.
Problema mai importanta cred ca este fibromul daca este mare desi eu stiu persoane care au dus sarcina bine mersi cu ditamai fibromul.
Te rog din suflet sa te linistesti si sa ai incredere ca totul va fi bine !
Te rog nu te supara pentru parerile mele de mai sus ,eu am spus din ce am citit in timpul celor 2 sarcini + cea de acum ,binenteles ca trebuie sa asculti de medicul tau ,dar cred ca unii medici se impacienteaza mult prea usor si urmarea e ca si pacientele lor sunt la fel de speriate.

si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata,
Azi sunt acasaMi-am luat o zi libera si vreau sa profit sa mai fac una alta si sa merg si dupa ce mai e nevoie.
Bineinteles ca l-am tinut si pe strumf acasa ca dimineata era un frig si el dormea asa frumos,mi-a fost mila de el.
Sa vedem maine ce facem, ca tb sa merg la job.

Carmen,imi pare rau de streptococ, la fel stiam si eu ca e ericulos in caz de nastere normala.
Cu fibrom stiu si eu pe cineva care a dus sarcina la sfarsit cu bine.
Ai grija de tine

Nici eu nu mai fac triplu test, am intrebat dr si a zis ca nu mai e necesar daca a iesit ok dublu.

Fetelor, la cerere lui Flafi, am pus si eu 2 poze cu burtica mea de 16 sapt.

Mergi la inceput

Carmen ,scuze ! Acum trimit PM !Am uitat ca ai cerut parola.

si acum19+

Mergi la inceput