Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
kris spune:
Flafi si Mada,
Mada ma bucura si vsetile tale!
Am asteptam iarna, dar acum ne creeaza probleme. Si ai mei trebuie sa ajunga vineri de dimi, dimi la tara sa taie porcul si sa pregateasca toate cele. Bunicele sunt batrane si neputincioase si il asteapta pe sot ca "paine clada"!
Noi cele mici, mai avem repetitii pt serbarea de la balet, . Oricum evitam mersul la tara datorita frigului si conditiilor de acolo. Sunt rea de frig!
Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa ajungeti si rezolvati tot ce v-ati propus, dar nu inainte de a va consulta in ceea ce priveste starea drumurilor.
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
paulinio spune:
Flafi... suntem cam in aceeasi oala.
Anul trecut la ninsori Alexandriei a fost blocat o zi iar DN-ul la Otopeni parca mai mult de o zi...
Atunci stateam in Dristor, eram oraseanca :)
Totusi cantitatea de zapada nu cred ca va fi atat de mare incat sa puna probleme (10-20 cm... hm...)
Noi avem vineri serbare. Aproape am terminat costumul de calusar al baiatului... Dupa serbare ma mobilizez si eu sa pun poze (promit!)
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+
flafi spune:
da.. nu a fost deloc distractiv atunci :(
Sper sa nu se mai intample!
paulinio- spor la pregatiri! poze!
I-am zi sotului ca mi-e pofta de o geanta noua si am vazut un palton portocaliu superb si de ala imi e pofta.. a zis ca poftelea astea nu se pun
20+ cu
VIOIKA76 spune:
Am reusit sa ajung la medicul meu din oras si mi-a facut control la col care zice el ca arata bine si e inchis.Am anulat programarea de vineri de la eco din Buc. ca nu am nici o sansa sa ajung.Ramane sa ma programez pentru 28 ,daca nu ,in ianuarie.Macar cu colul m-am linistit.
Mai am un drum de facut cu Ana la serbarea ei ,iar tati se duce sa-l ridice pe Dragos de la gradi.Maine are si el serbare ,e spiridus iar Ana face carnaval si e zana florilor .Fiecare are costumul lui si e bucurie mare , ca vine si Mosul pe la serbari.Facem si poze sa avem amintiri.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
flafi spune:
M-am intalnit zilele trecute cu o cunostinta in luna a 8a si burtica ei e cat a mea in 5 luni.
Mai puneti si voi poze cu burtici, ca sa ma simt si eu normala
20+ cu
Madd11ee spune:
Flafi, eu nu te pot ajuta..La mine cum se vede in poza sunt si acum..si ma apropii de 14 sapt..Inca sunt plata..
Eu imi doresc tare mult sa imi apara, chiar l-am intrebat pe dr..si a inceput sa rada..mi-a zis ca vreau burtica ca sa ma simt gravida, pt ca sunt pacienta fara simptome:)) l-am amuzat maxim..
13+
paulinio spune:
Eu am burta (plus cea de dinainte...) dar n-am poze cu ea... Nici nu sunt in categoria celor ce se mandresc cu burtica... Fac acum vineri la serbarea copilului sa ma vedeti.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+
mcoca spune:
Nici mie nu imi plac pozele de gravida. M-am umflat un pic la fata, nu imi place ce vad. De Craicun o sa fac si eu poze, pun atunci. Deocamdata nu am facut niciuna.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
crina27 spune:
Fetelor, voua dak v-a iesit bine bitestul mai faceti si triplul test?
Promit sa-mi fac timp sa pun so eu poze cu burtica :)
15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."