Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
kris spune:
Vicky, Crina27, va multumesc,
Doamne ajuta la toata lumea!!!! Daca suntem optimiste, totul va fii bine!!!!!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
Kabecka spune:
Fetelor,multumesc.M-ati mai linistit.
Iris,am avut si eu frisoane la inceputul sarcinii.Nu eram racita sau ceva, habar n-am de ce. De atunci nu s-a mai intamplat.
Vio, si mie mi-e mila de mine, dar ce sa fac...Nu prea am cand nici eu nici sotul.Si trebuie sa gasim o zi cand avem unde sa lasam baiatul ca nu vreau sa-l iau dupa mine.
Mai tare ma ingrozeste vremea asta urata pentru ca eu circul cu metroul si merg si pe jos de acasa/metrou si job/metrou. Nu sunt distante f lungi, dar la vreme nasoala e greu.
Ma consolez cu faptul ca mai fac si eu miscare.
Cadouri mai am de luat pt sot si pt parintii mei, in rest am terminat.
Si mai am de mers la supermarket...
Crina, ce bine ca ai scapat de infectie!
Kris, felicitari!
VIOIKA76 spune:
Kris felicitari pentru rezultatul bun !
Crina ,ura !Ce bine ca ai scapat de nesuferita aia de infectie !
Iris sa sti ca eu frisoane aveam si inainte de sarcina cam cu o saptamana inainte sa-mi vina menstruatia si nici acum in sarcina nu am scapat de ele ,am avut si inainte sa fiu racita si am avut si ca urmare a racelii .Cred ca e legat de hormoni sigur.
Kabecka atunci iti urez sa termini cat mai repede cu achizitia cadourilor !
Paulinio stau cu morcovul ca o sa se inchida drumurile sau daca derapeaza vreun TIR gata s-a blocat drumul si la viscolul de afara sunt sigura ca dureza cel putin 1 zi dezapezirea .Eu ce fac daca sotul ramane pe acolo ? Unde mai pui ca are si marfa in masina si nu poate s-o abandoneze(masina) ,ufff !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
kris spune:
Vio , SI Kabecka,
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
flafi spune:
Oho! Multe subiecte, o sa le iau pe rand si o sa editez mesajul :
Kris- felicitari!
Felicitari Madi, Hellie!
Fetelor spor la cumparaturi!
Vio- eu sunt la 35 km de Bucu si acum stau cu grija ca am programari puse pana diseara la 8 si stau in cumpana daca sa le anulez sau nu, ca vine ciclonu din Bulgaria si sa nu raman prin Bucuresti... Nu iti fa griji, il luam la noi daca e grava treaba.
Carnea de pui de acord cu Hellie. Eu iau de la parintii mei care ii furnizeaza carnita la primavara ziceau ca iau mai multi pui sa furnizezesi la prietei si cunostinte ca e cerere mare.
Dolto- cartea este o abordare psihanalitica a subiectului, este o lectura interesanta, dar nu m-as limita la ea.
Din punctul me de vedere nu exista carti care sa te invete cum sa cresti copilul corect, cum sa il protejezi de traume sau sa il cresti perfect fericit. Asa cum nu exista fericirea in 5 pasi nici cresterea de succes a unui copil din carti nu exista.
20+ cu
VIOIKA76 spune:
Gata m-am linistit ! Sotul a ajuns cu bine ! Ufff !
Flafi sper sa ajungi si tu cu bine acasa ,sa te informezi cu privire la drumuri !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
Madd11ee spune:
Buna fetelor! Acum am reusit sa intru sa va citesc si eu..
Vio, bine ca a ajuns sotul!
Flafi, bafta, sa nu prinzi viscolul si drumurile aiurea, sa ajungi linistita acasa..
Kris, felicitari, ma bucur tare mult ca esti bine! Mie mi-era un pic teama la DT, pt ca mie imi aparea crescut cel biochimic, dar am inteles ca cel mai relevant e cel combinat, iar daca asta e bun, e ok..Am scapat de o teama..
Mie mi-e groaza, la finalul saptamanii vrem sa plecam la tara, la socrii, si la parintii mei..Asta inseamna peste 300 de km de mers cu masina..
Frisoane am si eu, nu stiam daca imi apareau pt ca ma incalzeam eu si apoi intra frigul sau de altceva, dar nu am dat importanta pana acum, cand am citit la voi..de o saptamana m-au apucat..
AM inceput sa citesc din Dolto..E interesanta, dar oricum, nici eu nu cred ca te poate invata o carte cum sa cresti copilul..o sa ramana la nivel de informatie..
Va pup, fetelor! Sa aveti grija de voi!
13+
paulinio spune:
Evident... teoria e cu teoria dar practica e cu totul altceva.
De aceea eu zambesc cand le mai aud pe unele "inversunate" care nu au copii dar se mira de una si de alta sau zic ca eu "niciodata" nu o sa permit asta copilului... Mai vedem.
Si oricum ei sunt atat de diferiti intre ei incat nu exista reteta fericirii.
Ne citim, ne documentam... dar pusi in fata faptului implinit cine stie cum reactioneaza fiecare. Eu am mai invatat cum sa reactionez la unele situatii... sau sa ignor unele faze care trec de la sine dar se amplifica daca le dai importanta. Te ajuta sa nu crezi tu ca esti singurul nebun... sa vezi ca si altii se confrunta cu alte probleme... "Meseria" asta este cea mai grea (/frumoasa) si pentru a dinamica este rapida... ce ai aplicat acum o saptamana nu e mai potriveste, trebuie multa imaginatie si rabdare pentru a aborda zi de zi noi provocari cu zambetul pe buze.
Flafi unde stai tu? (eu in Bragadiru) Eu as amana tot ce pot amana... vreau acasa :)
Va fi haos in seara asta pe strazi... dar ne innarmam cu rabdare; important e sa ajungem cu bine acasa.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+
Iris1211 spune:
In primul rand felicit fetele cu rezultate bune.
In al doilea rand...ce m-as face eu fara voi? Chiar m-ati linistit si cu frisoanele si cu multe alte dubii de-ale mele legate de sarcina.
Mi s-a spus de multe ori sa nu mai citesc toate cele de pe net, dar eu nu ma pot abtine sa nu fiu prezenta si sa aflu cat mai multe si am retinut ca e foarte important sa nu te compari mereu cu cate cineva, deoarece suntem f diferiti si e normal sa simtim sau sa reactionam diferit.
Unde ati postat cartile respective? Imi spuneti si mie va rog?
Si eu mai am multe cadouri, dar sper ca azi-maine sa termin cu shoppingul, ca sa pot bucatari apoi linistita.
Pupici si spor la treaba.
PS. Va intrebasem mai demult daca va vopsiti. Am intrebat-o si eu pe drita mea si mi-a zis ca pot alege vopsea fara amoniac si totul va fi ok. Problema la vopseaua cu amoniac nu este contactul cu pielea, ci faptul ca il inhalam cat stam cu ea in par si asta nu e prea ok. Am zis sa va spun si parerea dr-itei mele.
18+ cu
flafi spune:
In Balotesti, in februarie cand a fost ninsoare aia si DN1 blocat era e campul de langa noi. Am avut vecini ce au ajuns pe jos acasa din Otopeni, nasol...
Iris, cred ca asta e ideea acestui grup sa vorbim despre experientele noatre personale, sa nu ne simtitm singure si cu mpresia ca ce ni se intampla nou e ciutat sau diferit. Multumesc tuturor celor cre sunt la a doua , a 3 sarcina ca ne linistesc pe noi cele mai streste la prima sarcina , pupici
Nu stiu daca am frisoane dar imi e ba prea cald, ba prea frig, trec de la o stare la alta. Deja la noi in casa e o gluma, cum am ceva iesit din comun, ce nu mi se mai intampla pana acum raspunsul automat "E NORMAL" . La fiecare "suferinta"de a mea : ca ma doare pe sub burtica, ca vomit, greata, somn, nu manac, sangereaza gingiile, curge sange din nas, ametesc, sunt irascibila etc etc raspunsul invariabil din partea tuturor este "E NORMAL in aceasta situatie"
Dragelor nu va faceti griji totul E NORMAL!!
Vio- ma bucur ca sotul a ajuns acasa :)
20+ cu