Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
VIOIKA76 spune:
Ne-am intors de la serbare.Gata cu scolile !
A venit vacantaaa !
Nu cred ca frisoanele apar intotdeauna ca urmare a unei infectii urinare .Eu mi-am facut de mai multe ori analize la urina si nu am avut niciodata nimic.In plus ele apareau intr-o anumita perioada inainte de sarcina iar acum in sarcina au aparut dar mai rar.Mai degraba cred ca au legatura cu lipsa vreunor vitamine si minerale din corp .De exemplu eu sunt de cand ma stiu anemica si tot timpul trebuie sa iau fe .Inainte de sarcina pierdeam prin menstruatie f mult ca era abundenta iar in sarcina mananca bebe tot fierul.
Nu am mai luat vitamine in special fe din saptamana 12 si cred ca incep sa dispara depozitele.
La primele sarcini am luat elevit si nu am avut nici urma de frisoane ,acum am luat femibion care nu are fe in compozitie si am avut frisoane in sarcina.Eu asa am facut legatura intre frisoane si lipsa fierului ,posibil ma insel.Este doar parerea mea bazata pe experientele mele.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
Iris1211 spune:
Dar de Mony_OMV mai stiti ceva? Parca ea avea probleme cu tatal. Sper sa fie totul in regula.
18+ cu
VIOIKA76 spune:
Simcri zicea ca pana la urma nu mai vine in tara ,asa am inteles eu.
Sunt mai multe fete care nu au mai intrat pe la noi.Cred ca sunt ocupate cu serviciul si cu alergatura dupa cadouri.Sper ca sunt bine ! Sunt sigura ca toate asteapta vacanta ,sa se mai linisteasca.
si acum19+
Mycya spune:
eu is pe aci dar nu am ce scrie....
va citesc mereu.
maine dim am si eu intalnire cu bb si voi avea ce povesti
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vin numai cu vesti bune....poate reusim sa vedem si ce se ascunde intre picioruse chiar daca nu are mare importanta.
la noi nu mai e frig deloc, ba chiar se anunta temperaturi de pana la 10 grade si daca acum o saptamana si ceva era zapada de 20-30 de cm, acum nu mai e nici macar un fulg pe jos....sa topit tot ca a tot plouat si a tot fost soare
din punctul asta de vedere nu voi simti ca vin sarbatorile...
noroc ca vine fratiorul si cumnata din Anglia si vom avea ocupatie.
sper ca la anul sa fiu acasa in aceasta perioada ca tare urat e aici
si 19+
kris spune:
Mycya, Doamne Ajuta sa fie bine!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
kris spune:
Carmen333, daca vei lua tratament permis in sarcina si recomandarile medicului cu care urmaresti sarcina o sa fie bine! Mereu intervin de fel de situatii neprevazute! Fii optimista si gandeste ca va fii bine!
Si eu am fot speriata de anumite rezulatate, dar dr. mea m-a linistit!
Si noi am avut serbare astazi, dar de la 8 dimi, in timpul orelor de curs.
"A fost o dimineata speciala! Intai am citit pe rand legenda lui Mos Craciun, dupa care am pictat "ce ne-am putut imagina ca putem vedea pe fereastra casei lui Mos Craciun", iar la final am colindat. Nu ne-a ocolit, nici de aceasta data Mos Craciun si nici darurile pe care le primeste un colindator, precum: fructe, bomboane si covrigi." -citat Bianca, bombonica mea.."
Va voi pune poze, dar mai tarziu. Cine are cont pe FB, poate vedea cateva. Id- ul; Biancai: miidestelute@yahoo.ro
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 13s+
Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA
mcoca spune:
Mycya, nu sunt deloc de acord cu cei ai scris in legatura cu sarbatorile. Parca tu ai familie acolo (frati, cumnati), deci deja nu sunteti singuri. Iar cel mai important va aveti pe VOI 3.
Mie imi place sa fac sarbatorile ACASA. Adica, aici, la Lyon cu familia mea, sa primesc vizite cat mai multe si sa prepar bunatati. Nu imi lipseste Craciunul din Ro, dar deloc. Cand eram mica ma seca de numa sa ma trambalez la bunici. Eu doream sa stau acasa.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
VIOIKA76 spune:
Mycya te asteptam sa ne povestesti de bebe maine dupa eco !
Kris ma bucur ca v-ati simtit bine la serbare !
Am pus si eu poze noi,dar se pare ca bat recordul la poze pe picasa ,trebuie sa ma opresc.
Fetele ,nu mai vreti sa mai pune-ti nimic pe picasa ? Sa ne mai clatim si noi ochii cu pozici de mamici si burtici frumoase si copii dulci ?
si acum19+
VIOIKA76 spune:
In legatura cu petrecerea sarbatorilor ,vreau sa va spun ca noi cel mai bine ne simtim impreuna ,nu conteaza unde suntem ,de cele mai multe ori am fost acasa sau la tara ,important sa fim noi 4 impreuna.
A devenit cam monoton sa ma duc in fiecare an la tara plus ca drumurile nu sunt deloc grozave dar socrii tin neaparat la prezenta noastra acolo asa ca vom merge dar daca nu ma simt bine nu ma risc si am sa-i chem pe ei la noi.Mai vin si fratele meu cu sotia si sora sotului impreuna cu familia si astia suntem.
si acum19+
duduta190578 spune:
Fetelor la mine e iarna grea,abia am reusit sa ajung pana la parintii mei sa fac un brad si acolo pentru Andreea!
18