Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mycya, nu sunt deloc de acord cu cei ai scris in legatura cu sarbatorile. Parca tu ai familie acolo (frati, cumnati), deci deja nu sunteti singuri. Iar cel mai important va aveti pe VOI 3.
Mie imi place sa fac sarbatorile ACASA. Adica, aici, la Lyon cu familia mea, sa primesc vizite cat mai multe si sa prepar bunatati. Nu imi lipseste Craciunul din Ro, dar deloc. Cand eram mica ma seca de numa sa ma trambalez la bunici. Eu doream sa stau acasa.

Vicky, Printzesone and BB (20+)

la mine Craciunul va fi abia pe 7 ianuarie si atunci chiar nu simt nimic daca nu sunt langa ai mei, langa persoane care sarbatoresc tot atunci, odata cu noi.
cumnatul care e aici nu e pe stil vechi.
pentru mine sarbatoarea inseamna si sa merg la slujba, sa ma colinde cei dragi iar de asta nu voi avea parte.
pentru a avea acea atmosfera de sarbatoare nu e suficient sa fim numai noi 3.
dar asta nu inseamna ca nu ii multumesc lui Dumnezeu ca am familia langa mine, cea intemeiata de mine si sotul meu.

cat de musafiri, de vizite si tot ce mai spui tu acolo....asta caut si eu dar nu e posibil....fara prieteni, cunostinte si rude pe langa tine nu se poate...
asta e...la anul imi voi lua revansa daca voi fi acasa .

si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KRY81 spune:

Mycya mare dreptate ai cu spiritul sarbatorilor. nicaieri nu e mai frumos ca acasa, bineinteles ca conteaza si pe cine ai alaturi, dar tot acasa e mai bn. acum depinde de fiecare ce intelege prin^*acasa*. eu astept Craciunul sa fac bradutu si sa vina mosul, poate asa o sa ma simt mai aproape de casa si familie.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mycya, dar nu aveti biserica ruseasca in zona? Tu esti din Moldova? Ca in Romania nu se sarbatoreste pe stil vechi.

Mergi la inceput

BAi, am fost sa cumpar nuci, la armenieni. Afurisitii le-au facut 20 de euro kg. Bai, enorm. Doream sa iau vre -o 2 kg, asa m-am multumit cu 500g :(((((

Mergi la inceput

Am dat Edit la ultimul mesaj...nu mi-am dat seama ca sa mai scris intre timp.
Mcoca nu este nici o biserica pe stil vechi.
sunt din Moldova. Bacau.
sunt f multe persoane din Romania care sarbatoresc atunci Craciunul dar numai daca te duci la o biserica pe rit vechi iti poti da seama cate persoane sunt.
la noi in Romania sunt multicele biserici si manastiri pe rit vechi doar ca nu se stie probabil de ele ca nu sunt persoane interesate sa afle de ele.

si 19+

Mergi la inceput

Eu am langa mine o biserica ruseasca, si intotdeauna ma destabilizeaza cu Craciunul :). Imi place cu pastele ca suntem la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vai Vicky ,asa scumpe sunt? Si la noi sunt scumpe dar nici chiar asa.
Mie sotul mi-a luat in toamna un sac de nuci cu tot cu coaja iar seara stam si spargem la nuci dar nu mai stiu cat a dat pe ele ,insa sunt necesare ca un cozonac care se respecta trebuie sa aiba nuci in compozitie.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Citat:

BAi, am fost sa cumpar nuci, la armenieni. Afurisitii le-au facut 20 de euro kg. Bai, enorm. Doream sa iau vre -o 2 kg, asa m-am multumit cu 500g :(((((

Doamne!!!! 20 de euro kilu???
ce exagerati!!
aici e 7 euro kilogramul.
mie mi-a pus pachet mami si mi-a trimis si miez de nuca pe langa multe altele. mi-am luat de o grija.

si 19+

Mergi la inceput

Vio, adevarul e ca sunt numai samburi ... Cele cu coaja sunt 3-4 euro ..... Eu e obicei am din ro, dar le-am mancat cand am tinut regim :)

Mergi la inceput

Citat:

Vio, adevarul e ca sunt numai samburi ... Cele cu coaja sunt 3-4 euro ..... Eu e obicei am din ro, dar le-am mancat cand am tinut regim :)

aaa...pai asa spune
aici 7 euro sunt cele in coaja.

si 19+

Mergi la inceput