Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, sorry . Tot la 16 am inceput, dar era asa ff fin, si nu zilnic.

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Nu-i problema. Atunci m-am mai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

Kabecka sa stii ca eu am 18 sapt si sunt la primul bb si nu simt nimic, ori nu-mi dau seama ce ar trebui sa simt. Oricum, mi-am propus sa nu ma mai disper pe acest subiect, deoarece sunt mamici care au simtit bebelul in sapt 20 sau chiar 21.
Asta noapte am avut pentru a 3-a oara cred in sarcina frisoane la miez de noapte de-mi clantaneau efectiv dintii in gura. I-am zis sotului sa ma ia in brate si dupa 2 minute simteam ca iau foc de cald ce-mi era. Asa s-a intamplat de fiecare data, insa niciodata inainte de a o avea pe bebita in burtica. Sper sa nu fie nimic rau ci doar consecinte ale modficarilor din organism. Voi ce credeti-asa o fi?

Va doresc o zi calduroasa ca si la noi sunt -10 grade C.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dragele mele,

Am fost si eu la dr. mea cu rezultatele analizelor si cu BT, sa ma linistesc cu acel risc crescut la varsta.
Va rezumez discutia si consultul:
"M-am linistit!!!
Dr. mea e foarte multumita de analize. Acel risc de la Bitest, legat de varsta, nu avea cum sa iasa altfel si m-a rugat sa nu-mi mai fac probleme. Important e faptul ca celelalte riscuri , nu sunt crescute, care sunt mult mai grave.
In ceea ce priveste micul meu hematon de pe saculet, e nesemnificativ si sa ma linistesc si in aceasta privinta.
Dr. mea e fascinanta de dosarul meu cu tot ce trebuie, frumos aranjat si in ordinea in care trebuie verificat!
Mi-a facut un echo scurt sa vada si dumneaei ce face bb. Era tare vioi, "frumusel" si mai dezvoltat cu 1 saptamana. M-a intrebat cat a avut Bia la nastere si a inteles de ce si bb 2 este mai maricel. I-am spus ca si noi parintii sunt mari si evident ca facem copii mari, frumosi si destepti! "

Ati vazut ce modesta sunt???

Mada, ma bucur si si la tine e in regula!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 12s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna .
Iris sa stii ca si eu am uneori frisoane, mai ales seara, inainte de culcare. nu cred sa fie ceva grav asta.
Kabeckaeu fac 16 sapt peste cateva zile si nu il simt zilnic pe bebe. il simt fff fin si mai mult atunci cand sunt agitata sau stau intinsa pe spate.nu-ti face griji, bebe nu are forta sa ne gadile mereu in burtik :)
Vio ai grija sa te imbraci bine daca iesi din casa.e tare frig. la noi ninge si e o atmosfera feerica de sarbatoare,asta privind de la geam, ca dak iesi ingheti instantaneu.
Va anunt ca am scapat de infectia urinara :)

15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Felicitari kris pt rezultatul bun :)

15+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Am avut si eu frisoane exact cum zici tu Iris , la fel rezolvate cu tinutul in brate , nu cred ca avem de ce sa ne facem griji. Acum ma doare mana stanga tare, la incheieturi...ma durea cateodata si inainte de sarcina, dar ma dadeam cu ceva creme pt reumatism si-mi trecea, acum am inteles ca nu mai am voie De ceva timp imi si amortesc mainile si ametesc daca ma ridic brusc cred ca de la lipsa de calciu si/sau magneziu . Mai iau cate un elevit si astept sa treaca ... Ma duc si eu azi dupa cadouri , sper sa nu fie f aglomerat, oricum nu ma duc cu masina ca mi-e frica...cu un taxi intr-o seara am crezut ca ma omoara soferul ,asa ca m-am imprietenit cu troleibuzul

Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vicky si Kabecka spor la cumparaturi ! Mi-e mila de tine Kanecka ca la ce vreme e acum si la ce trafic in Bucuresti o sa-ti fie tare greu,cred ca ar fi bine sa pleci mai devreme(la cumparaturi) ca mai tarziu se anunta viscol si la Bucuresti.La noi e de groaza ce-i afara si stau doar la 60km de Buc.
Kabecka eu deabia acum il simt puternic pe bebe ,uneori mi se pare ca se misca prea mult ,pana acum nu-l simteam asa des si nici asa puternic deci stai linistita ce esti in grafic ,cum s-ar zice.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kris , ma bucur ca te-ai linistit!

La noi sunt vre-o 10 grade ziua :).

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

VIO, incearca sa nu te ingrijorezi pentru sotul tau. La zapada precedenta totusi s-au dezapezit destul de bine drumurile principale desi vantul a batut destul de tare viscolind-o. Si acum sunt in alerta si nu vor fi probleme.
(in bucuresti situatia a fost diferita de la un sector la altul... si aici s-a vazut diferenta mai ales pe stradute).

Pe mine m-a adus sotul cu masina (mai noi lucreaza la 10 minute de mine asa ca ma simt si eu rasfatata din cand in cand) dar am iesit acum pana la magazin si am simtit din plin vantul. De frig nu parea atat de frig dar unde batea vantul era cumplit.
De la o alta colega stiam ca diferentele astea de temperatura nu sunt bune in sarcina... probabil organismul face un efort si mai mare de a se adapta... poate si de aici frisoanele. (eu n-am avut)

Eu sunt la al doilea copil si abia saptamana asta am inceput sa-l simt mai bine... Pe primul l-am simtit destul de tarziu asa ca nu ma asteptam sa fie nici de data asta prea curand (o fi si de la stratul de grasime de pe burta :d )

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput