Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
VIOIKA76 spune:
Duduta nu fi suparata ,vei reusi sa te programezi pana la sfarsitul anului .
Bravo tie Flafi ca ai curaj sa te apuci de retete mai grele!
Vad in listuta noastra ca tot baietii au conducerea .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
KRY81 spune:
buna seara burtici. felicitari fetelor pt rezultatele bune la analize. vad ca sunteti ff harnicute si va pregatiti intens pt Craciun. eu nu m-am gandit inca ce pregatesc, o sa vedem... eu sunt fff bucuroasa, il simt pe bebe tot mai tare, pe zi ce trece.dar cel mai tare imi place cand tati vb cu el, si el raspunde cu cate un sut..., e cea mai frumoasa senzatie. va poop
19+
Monik86 spune:
Carmen, nu stiu sigur daca e pasteurizata, eu cred ca da. Eu am mai facut tiramisu si cu branzica Philadelphia sau alte tipuri de crema de branza si a iesit foarte bun.
La ultimul control la doctor am intrebat daca am restrictii alimentare, ca am citit si eu pe net ca sunt o groaza de alimente "interzise" si mi-a spus ca pot sa mananc orice imi pica bine.
Oricum, o sa stau departe de carnea cruda sau care nu e prea bine gatita, ca aia mi se pare oricum periculoasa.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Carmen1985 Faci tiramisu cu crema mascarpone ? Stii cumva e pasteurizata? As face si eu , dar nu stiam daca e voie?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+ |
13+
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Carmen, nu stiu sigur daca e pasteurizata, eu cred ca da. Eu am mai facut tiramisu si cu branzica Philadelphia sau alte tipuri de crema de branza si a iesit foarte bun. La ultimul control la doctor am intrebat daca am restrictii alimentare, ca am citit si eu pe net ca sunt o groaza de alimente "interzise" si mi-a spus ca pot sa mananc orice imi pica bine. Oricum, o sa stau departe de carnea cruda sau care nu e prea bine gatita, ca aia mi se pare oricum periculoasa. 13+ |
No comment!
Mascarpone e pasteurizata. Si eu am mancat de vre-o 3 ori de cand sunt gravida (facut in casa).
Vicky, Printzesone and BB (20+)
doina_1984 spune:
Buna seara!
Nu am reusit sa intru pana acum pe forum pentru ca am fost la cumparaturi pt Craciun Eu aveam impresia ca o sa fie destul de liber, dar de unde... plin, foarte multa lume. Noroc ca am plecat cu lista facuta de acasa, pe raioane, asa ca am reusit sa iau tot fara sa ma supar Maine trebuie sa cautam cadouri si gata Oricum nu pregatesc multe de mancare - niste salate, muschi de porc la cuptor, fursecuri si turta dulce. Mancare traditionala o sa gustam in vizite la rude, in casa nu fac pentru ca nu prea mancam.
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+
VIOIKA76 spune:
Buna ziua !
Nu scoate nimeni nasul de sub plapuma ?
Va cred ,ca la ce vreme avem ,nici nu-ti vine sa mai faci nimic .
Am iesit si eu cu masina si am mers cu o grija ....Ma gandesc cum o fi in Bucuresti ? Sotul meu e plecat in capitala cu aprovizionarea si mi-e teama ca ramane acolo ca se prea poate sa se blocheze drumul in curand.
Am mai avut ceva cadouri de cumparat si cred ca i-am aranjat pe toti.
Azi am o zi super aglomerata vreau sa ma duc si la control si are si Ana serbare nu stiu cum ma voi descurca ca in acelas timp trebuie sa-l iau si pe Dragos de la gradi .
Va pup si va urez o zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
mcoca spune:
Vio, si eu cu greu am iesit din pat. Dorm f rau noaptea, iar dimineata sunt ko. MAi am 3 zile de lucru su vacantaaa.
Si Maya saraca e obosita rau.
Doina, Vio, bine ca ati terminat cadourile! Eu mai am asa : unu pt iun baiat de 6 ani, unu pt vara-mea de 24 :), si 2 pt 2 cupluri de prietene (pe astia ii rezolv repede). Sper sa rezolv azi baiatu si pe vara-mea.
Trebuie sa merg si la magazinul armenian sa iau nuci (acolo sunt cele mai ieftine, ca altfel pretul e enorm), si asta tot intr-o pauza de pranz trebuie sa fac.
Kabecka spune:
Brrr, ce frig e azi.Am tremurat in drum spre serviciu si asa nu m-as fi dat jos din pat.
Doamne, abia astept vacantaaaa.
Eu nu am cumparat mai nimic. Mi-e groaza zilele astea, trebuie neaparat sa-mi fac timp sa ajung prin magazine.
Aseara am avut o durerea de mijloc destul de nasoala.Azi m-a mai lasat, dar tot ma mai doare. Nu prea pot sa stau prea mult in picioare ca asa ma ia.
Cred ca o s-o las mai usor cu treburile prin casa.
Plus ca sunt un pic ingrijorata ca nu prea il simt pe bebe decat f vag asa si nu mereu.Am 16 sapt acum...voi fetelor, il simtit des?
gata, vin piticii, e clar..si pana la urmatoarea eco mai e cale lunga.
Offf, azi am o zi cam urata, sper sa-mi revin.
Aveti grija de voi cu gheata si frigul!
mcoca spune:
Kabeka, nu iti face griji cu simtitul lui BB : ai 16s, esti la primul copil, in plus e ff normal sa il simti mai rar la inceput.
Kabecka spune:
Mcoca, sunt la la doilea, mai am un baietel de 3 ani...
D-asta ma si gandeam. Tu cand ai simtit la a doua sarcina?