Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
VIOIKA76 spune:
Hellie si Mad ,felicitari pentru rezultatele bune ! Asa si trebuia sa fie !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Hellie si Mad ,felicitari pentru rezultatele bune ! Asa si trebuia sa fie ! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum19+ |
...pentru ca altfel faceam contestatie...clar
Madd, cu multa placere. Am mai citit cateva dar nu le mai stiu titlul complet, ma uit si iti mai zic maine. Multe dintre cartile cu info de baza repeta informatia...
13+
Kabecka spune:
Hellie si Madd ce bine ca ati scapat de grija bitestului.
Si eu recomand cartea lui Dr Spock, mi-a fost utila dupa prima sarcina.
Si mai este Harvey Karp cu Cel mai fericit bebelus din lume. Pe aceasra nu am citit-o pt ca mi-a picat in mana de curand, dar am inteles ca are tehnici de linistire a bebelusilor f eficiente.
mcoca spune:
Hellie, Madd , bravo!
Vio sa nu-ti spun ca ne-am lalait 3 zile cu carnatii aia :).
Bref :), mai vreau sa fac cozonaci, biscuti (de astia nu scap :)), poate o praji. stau in dubii la sarmale :); De Ajun suntem invitati. De Craciun chem nasii daca nasa nu naste pana atunci.
Imi pare rau ca toate bunatatile frantuzesti nu le pot manca :((((.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
Madd11ee spune:
Multumesc, fetelor!
Pff..ce noroc pe mine ca plec la parinti si socrii si nu trebuie sa fac nimic acasa..la cum ma ia somnul pe mine..mi-e greu si la shopping de cadouri:)) abia astept sa treaca starea asta..
Voi sunteti niste harnicute!
13+
flafi spune:
ce de fete harnice!!! Spor la treaba!
Vad ca au mai aparut carucioare! felicitari! Vicky, fata ta e flancata de baietii nostrii
In ceea ce ne priveste nu facem nimic din ce e traditional: carnati, caltabosi, tobe etc... mirosul era insuportabil pentru mine si inainte, acum este absolut infernal!
De Craciun (ptca va fi si ziua mea) intentionez sa fac 2 torturi, unul diplomat ca ii place sotului si unul cu ciocolata.Daca aveti vreo retata de tort de ciocolata din aia grea, complicata de adevarat maestru cofetar, va rog sa mi dati :)
20+ cu
Monik86 spune:
Buna dragelor!
In primul rand, felicitari din nou celor care au aflat culoarea caruciorului si celor care au rezultate bune la analize si teste! Si eu sunt curioasa ce se ascunde in burtica mea ... sau, dar mai asteptam pana in ianuarie. Toata lumea parca e convinsa ca vom avea baietel, si eu parca ma vad mai mult mamica de baiat, dar eu tot visez ca am fetita Orice ar fi, il/o asteptam cu drag!
Cat despre produsele alimentare, eu nu sunt asa de norocoasa ca unele dintre voi, parintii si soacra sunt in oras, bunici si rude la tazra nu mai am. Deci nu prea am alta alternativa decat hiupermaketurile, desi nu e chiar ok. De friptura de pui m-am scarbit si eu, nu-mi mai place, dar o zeama trebuie din cand in cand.
Recent mi-a recomandat cineva un sortiment de pui din Auchan (pui Osenesc se numeste sau pui Osean, nu mai tin minte exact) din care zicea ea ca iese supa foarte buna, ca ar fi aproape la fel de buna ca dintr-un pui de tara. Se va testa de Craciun De asemenea imi place sa fac supe si ciorbe din carne de curcan, nu stiu cat is aia din comert de dopati, dar macar gustul este foarte bun si stiu ca este mai sanatos decat carnea de pui.
Ca tot veni vorba de meniul de Craciun, am convenit cu al meu barbat ca nu facem prea multe, avand in vedere ca in 24, 25 si 26 cel mai probabil vom fi musafiri la masa rude. In fiecare an am primit si mancare la pachet, iar anul asta cu siguranta vom primi poate si mai multa (in conceptia unora, trebuie sa mananc cat pentru 2 ).
Deci, o sa facem o supa de pui cu galuste, o lasagna si praji un tiramisu si poate un salam de biscuiti, ca pe astea mi mie pofta Sarmale & CO sigur primim la pachet
13+
duduta190578 spune:
Fetelor nu vin cu vesti ca nu m-a putut primi,o asteptau vreo 1- gravidute dar avea urgente la internate,probabil nasteri si a trimis toata lumea acasa.Nici nu stiu cand ma vede,a zis sa mai incercam cu telefon.Sunt suparata ca asa tare asteptam ziua de azi...
18
paulinio spune:
Am avut si noi Secret Santa la serviciu... chair a fost dragut; unul din colegii de la alt departamanet a facut pe Mosu.
Am daruit si am primit carte. A fost anul cartilor.
Am primit Doldo- Cand apare copilul. Hai ca e haios, nu? Tocmai voiam sa o recitesc si mi-o comandasem sa o cumpar.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+
Carmen1985 spune:
Faci tiramisu cu crema mascarpone ? Stii cumva e pasteurizata? As face si eu , dar nu stiam daca e voie?
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Buna dragelor! I Deci, o sa facem o supa de pui cu galuste, o lasagna si praji un tiramisu si poate un salam de biscuiti, ca pe astea mi mie pofta Sarmale & CO sigur primim la pachet 12+ |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 13+