Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
Duduta, te asteptam cu vesti bune
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Kabecka spune:
Paulinio, au fost mai multe idei care nu mi-au placut, dar normal ca ce mie nu mi se potriveste i se poate potrivi altuia cu succes si invers
Poate ca e si vorba de mentalitate.Mie mi se pare ca francezii au o abordare mai "rece" fata de copii.
Citat: |
citat din mesajul lui paulinio Mie mi-a placut mult mult cartea "Cand apare copilul" de Dolto. La primul copil am gasit-o si eu intamplator in format electronic si mi-am printat cate 20-30 de pagini. Am citit mai multe carti atunci dar asta mi-a mers cel mai bine la suflet. M-a uimit cat de actuala poate fi chiar si dupa 30 de ani; in ce epoca traiau francezii atunci si in ce epoca eram noi. Copii sunt niste "dragusori"... ei au mintea odihnita si nu stiu ce sa mai faca sa-si ocupe timpul... eu asa am luat ideea. Poate nu o sa va placa... dar e o carte care merita citita. Nu e pe varste... sare de la o varsta la alta; eu am citit-o de 2 ori si de fiecare data am retinut alte chestii. Oricum, merita citita. Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+ |
Hellie spune:
Buna burtici!
Sunt fff fericita. Am repetat TSH-ul ala de cosmar azi si a scazut considerabil (de la 6.27 la 1.80) si am fost si la endocrinoloaga si mi-a zis ca e fff bine, limita maxima la gravide fiind cica de 2.8. Dar trebuie sa continui tratamentul toata sarcina si cel mai probabil si dupa sarcina. Asta nu ma deranjeaza.
Poate azi aflu si ceva despre bitestul ala. Il visez de doua seri (desi nu stiu cum arata scris un bitest)...ma streseaza.
13+
mcoca spune:
Hellie, ma bucur pt TSH!!! Si eu atat m-am stresat cu DT ala ca intr-o noapte am visat-o pe bunica-mea (care a fost moasa) care ma consulta si imi zicea ca BB e OK :).
Carmen mergi la medic . Ai grija de tine si redu la zero treburile casnice.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
ankylya spune:
neata fetele
Cosmy feliciyari pentru fetita
KRY81 felicitari pentru baietel
NOi suntem bine va scriu acum dimineata ca trebuie sa ma apuc de facut mancare o sa fac fasole cu cateva jumeri si carnati facuti de noi si sa coc turte (scutecele lu Isus)nu stiu cate stiti de turte ca am impresea ca se fac doar in zona moldovei daca nu ma insel daca ma insel spunetimi "sa nu mor proasta"..
Pentru craciun o sa fac turtele pentru 24, cozonac si dupaia sarmale o sa fac putina racitura si deocamdata cam atat m-am gandit va pwp si am fugit la treaba
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 14+
mcoca spune:
Aseara am definitivat si noi carnatii si caltabosii :).
Carnatii i-am pus la scurs pe balcon pana deseara apoi ii bag in conge langa caltabosi.
Vicky, Printzesone and BB (20+)
VIOIKA76 spune:
Bravo Vicky ! Ce mai vrei sa pregatesti ?
Ce harnici ati fost !Noi nici nu am cumparat carnea inca .
Cand voi o sa va saturati de carnati si caltabosi cred ca atunci ma apuc si eu de ei.
P.S. Sa-i mancati sanatosi !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+
Madd11ee spune:
Buna, fetelor!
Am reusit sa intru si eu sa va citesc! Am vazut o gramada de discutii legate de carnea de pui, de porc..din punctul acesta de vedere sunt norocoasa, am bunicii la tara care cresc o gramada de pui..porcul e natural 100%..doar lapte nu mai am cum sa iau, a murit bunicul meu care se ocupa de vaci asa ca lactatele le cumpar in mare parte..Socrii sunt si ei pe baricade, tot timpul au legume, fructe, pui..Asa ca incerc sa evit pe cat se poate sa cumpar din magazin..
O sa intru si eu pe gmail sa descarc cartile..Abia astept..Daca mai aveti recomandari de carti, mai ales pentru cele la prima sarcina..Ar fi perfect:)
Am fost si eu la dr aseara cu dublu testul..Mi-a zis ca e foarte bine, ca el nu se uita la riscul biochimic, ca se uita la eco si la riscul combinat..Care sunt bune..
Eco o sa mai fac intre 10-20 ianuarie..Abia astept sa il vad pe bebe..
Noaptea trecuta nu a fost buna nici pentru mine..M-am treit de vreo doua ori..M-a durut si burta de a trebuit sa iau No Spa..nu am dormit bine, iar acum ma simt tare obosita..Abia astept sa se termine ziua de munca.
Felicitari si noilor burticute care au aflat sexul..Si celor mai vechi care nu au mai intrat de mult!
Va pup si sa auzim de bine!
12+
Hellie spune:
Burtici, gata si cu bitestul! Eu cred ca e ok...scrie "risc scazut" peste tot. Ma deruteaza cifrele alea pe acolo cu cut-offuri si altele, dar devreme ce zice risc scazut, este ok nu?
Madd, ca si carti eu as mai recomanda: orice de Speranta Farca (pe psihologie) iar pe chestii practice etc, Dr. Spock Cresterea si ingrijirea copilului....si "la ce sa te astepti cand esti insarcinata" (contine chestii basic detaliate pe saptamani de sarcina).
13+
Madd11ee spune:
Hellie, multu pentru titluri! O sa le caut!
Bitestul ti-a iesit super! Mie imi iesise crescut la biochimic de down, aveam emotii pana sa ajung la dr, dar mi-a zis si mie ca e ff bine..deci la tine e perfect:)
13+