Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hellie ai PM

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Deny, da-mi si mie parola de la mail ca sa descar si eu cartile. Mersi ca le-ai cautat si postat

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

multumim Deny

Ma pun de maine pe citit!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Doina, ti-am dat parola prin pm

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Neata, dragele, as vrea si eu parola. Am cumparat eu 1 carte, am mai primit 2, ma intereseaza unele subiecte. Iar de cand ati spus ca iti aduce liniste citirea unei asemenea carti, m-ati convins definitiv.
M-am cam speriat dupa afacerea cu fibromul, am cosmaruri ca pierd bebe!
Ieri mi-a fost tare rau, am luat 2 Nospa, eram la serviciu si nu imi mai venea sa merg acasa, pentru ca sunt mai aproape de maternitate de la serv decat de acasa. Dureri de burta, bineinteles. Iar inainte de ele, mi-a tras bebe un sut la perete, mai jos de buric, de niciun gaz abdominal nu putea face asta, l-am simtiti prin piele(nu era contractie, durerea a inceput ceva mai tarziu). Ma tem ca suferea, saracutul, iar eu nu stiu de ce, ce a declansat. Merg la medic cat mai curand, ca ma urc pe pereti!! N-am mai patit chiar asa, decat dupa dat cu aspiratorul la inceputul sarcinii.
Vicky, ce ai patit tu, e ca in unele cosmaruri de-ale mele, e cate o zi asa, de nu iese nimic ok.
Apropo de mancare, ai mei sunt la cativa km, asa ca daca poftesc ceva, ma apuc sa fac, de obicei. Asa am invatat sa fac sarmale, cozonaci, mai multe. Si eu, si sotul suntem gurmanzi. Si chiar imi ies ok, confirmat nu doar de sot. Mai e un mic capriciu: ies fantastic de bune daca am chef de gatit, si le cam arunc daca mi-e rau sau nu am timp, sunt cu gandul la altele. Asa ca dragul meu sot se uita sa comande zilele astea, se descurca el foarte bine. Ca i-am promis de cateva zile pui cu sos si piure de cartofi, si nu ajung sa fac.
Le-am dat alor mei sa cumpere pui si sa ne creasca anul asta, au ales o rasa de carne din cele albe, le-au hranit ei cu malai, grau, etc, crescute bio, si a iesit ceva imens, ca la pulpele de import, numai carne, e gustoasa, ok, dar nu atat cat rasele cu care ne-au obisnuit. Ma enerveaza laptele din comert, ca gasesti aceeasi marca, iarna, amestecata cu lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Ne bucuram ca mai vedem si fete care nu au intrat de mult !KRY si Cosmy !Felicitari pentru bebici sanatosi si miscaciosi !

Vorbiti despre carnuri ,noi suntem privilegiati din punctul acesta de vedere ca stand intr-un oras mic suntem inconjurati de sate multe si la piata in fiecare sambata si duminica gasesti gaini si rate si curcani si oua ,toate pe alese. Eu o am si pe soacra la tara care ne aprovizioneaza cu carne de gaina si oua si legume si ce mai pot ei produce.Am un var care creste vaci de unde ne aprovizionam cu lapte si avem un nene care creste gaini si curcani care ne aduce de fiecare data cand comandam ,gata taiate si curatate .Carne de porc si de vitel incercam sa cumparam tot de la crescatori de prin imprejurimi .
Carnea de pui de la magazin nu prea ne place nici noua ,o cam evit ,prefer legumele daca nu am incotro.
Noi mai consumam si peste in special salau ne cumparam de la o balta din apropiere desi stam la Dunare nu-mi place pestele din Dunare .
Mi-am cumparat un conge mare si cand prind un curcan il bag la conge si fac din el ,acum e plin cu peste si carne de curcan.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Carmen imi pare rau ca tte-a durut burtica !Fugi la doctor ca nu-i de gluma !
Azi noapte si eu am avut o noapte rea .Bebe se zbatea intr-una ,deci efectiv il simteam cum se rasucea intr-una si m-a durut si burta plus ca am simtit niste intepaturi in col ,m-am speriat si am coborat sa-mi iau un no-spa si un supozitor cu scobutil si tot nu s-a linistit bebe.Acum tot asa agitat este nu stiu ce-i poate provoca agitatia.Mi-am adus aminte de noaptea cand mi s-a rupt apa la Dragos ,tot asa se zbatea si el ,si binenteles ca m-a luat o frica ca am crezut ca mi se rupe apa.Toata noaptea am stat cu inima la gat.
Astazi nu mai misc nimic prin casa ,ma duc maine macar sa fac un control sa vedem cum stau cu colul.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Mie mi-a placut mult mult cartea "Cand apare copilul" de Dolto.
La primul copil am gasit-o si eu intamplator in format electronic si mi-am printat cate 20-30 de pagini.
Am citit mai multe carti atunci dar asta mi-a mers cel mai bine la suflet. M-a uimit cat de actuala poate fi chiar si dupa 30 de ani; in ce epoca traiau francezii atunci si in ce epoca eram noi.
Copii sunt niste "dragusori"... ei au mintea odihnita si nu stiu ce sa mai faca sa-si ocupe timpul... eu asa am luat ideea.
Poate nu o sa va placa... dar e o carte care merita citita. Nu e pe varste... sare de la o varsta la alta; eu am citit-o de 2 ori si de fiecare data am retinut alte chestii.
Oricum, merita citita.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,mai sunt cateva zile pana la Craciun!!!!
Doina,si fetita mea stie ca mami are in burtica bebe,de multe ori vine si pupa,acum sa vedem cum o reactioana cand va aparea acasa bebelusul.
Parintii mei stau la tara si avem aproape de toate in curte si gradina,numai ca,cu carnea de pasare nu prea se impaca nici sotul si nici fata,cica e tare.Ea inca nu are toti dintisorii,si de ele mai multe ori ii pasez ca la cei mici mici.I-au iesit mai greu,si inca mai sunt de iesit.Lapte pana acum vreo luna a papat NAN,iar acum luam direct de la tara.
Azi o sa vin si eu cu vesti!!!

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata burtici

Si eu am avut o noapte agitata. Nu stiu daca de la bebe pt ca nu l-am simtit, eu nu am putut dormi ca aveam vise ciudate, si dimineata m-am trezit zombie, si mi-e somn rau

Si ai mei sunt la tara si ne aprovizionam de la ei cu carne de gaina si de vitel, oua, lapte, smantana, branza. Legume si fructe, doar vara din gradina de la mama, pt iarna cumpara de la piata.
Dar de cand suntem in Viena, cumaparam din market totul. O sa vad daca poate mama sa ne trimita pachete cu aceste bunatati.

Cu placere pt carti.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

16+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput