masacru la o scoala elementara din USA

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Michelle fiindca ai deschis si tu acest subiect si te vad mult si pe la SC poate stii tu sa raspunzi la intrebarea mea: a existat Dumnezeu ptr aceste 20 de sufletele???

De ce il cauti pe Dumnezeu in scoala publica americana? I s-a interzis accesul acolo inca din 25 iunie 1962.

Marius, portul de arma este un drept constitutional in Statele Unite, dar faza nostima este ca majoritatea celor care folosesc armele pentru a ucide, folosesc arme procurate ilegal. Deci, daca ipotetic ar fi interzis portul de arma, tot cetatenii linistiti vor avea de suferit cel mai mult, pentru ca criminalii vor continua sa-si procure armele ca si inainte, de pe piata neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pai pina nu se schimba legea o sa o tineti tot asa. Si sint arme si arme. S-a tot spus si voi tot o trageti cu constitutia. De ce orice Joe are acces la arme semiautomate sofistcate "legal"? Ca e legal sa detii asa ceva, nu? De ce ai obtine arme ilegal cind e asa de usor sa le obtii legal? Doar daca vrei cine stii ce racheta nucleara. Nu m-as mira sa devina si astea legale intr-o zi in America.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Concluzia este ca se intampla prea putine in America, la cate posibilitati sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui BalMascat

Concluzia este ca se intampla prea putine in America, la cate posibilitati sunt!

Exact si probabil ca America nu s-a saturat inca de singe nevinovat!

Dana

Mergi la inceput

Nu le cere nimeni americanilor sa renunte la dreptul lor constitutional de a avea arma. Dezbatarea este sa renunte la ANUMITE tipuri de arma cum ar fi cea semi-automata care omoara multi oameni in timp foarte scurt. A mai fost interzisa, dar cu venirea lui Bush la putere s-a revenit la "vechile obiceuri".

Nu stiu de unde ai inteles ca armele au fost obtinute ilegal. Toti au obtinut armele legal, cel din Colorado de la magazin...perfect legal, Lanza de la maica-sa din colectie (tot legal cumparate), si tot asa. Nu ai nevoie sa comiti o ilegalitate, se pot cumpara in anumite state si de pe internet. Cele mai puternice arme cu care nici cu gandul nu visezi. Legal!!

Citat:

Marius, portul de arma este un drept constitutional in Statele Unite, dar faza nostima este ca majoritatea celor care folosesc armele pentru a ucide, folosesc arme procurate ilegal. Deci, daca ipotetic ar fi interzis portul de arma, tot cetatenii linistiti vor avea de suferit cel mai mult, pentru ca criminalii vor continua sa-si procure armele ca si inainte, de pe piata neagra.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157629124424141/detail//" target="_blank">Vara 2011

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput

Unii s-au saturat, altii considera ca e vina celor impuscati, ca au fost victimele nepurtarii de arme.

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui BalMascat

Exact si probabil ca America nu s-a saturat inca de singe nevinovat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cred ca m-am tampit, ca nu inteleg de ce batranelul ala are nevoie de 3 pistoale pentru ca a fost diagnosticat cu cancer!!! Se apara impotriva cancerului cu arme???
Iar evreul din Kentucky si familiile pozand cu arme de asalt cu copiii pe langa ei, iar nu-i inteleg.
Iar Ry din Washington... hmmm, poate ca o sa-mi sariti in cap, dar eu il vad cu pusca-n mana intr-un mall...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mie mi-a zis o prietena ca ea a vazut arme de vanzare in Walmart in State. Asa e??? Eu recunosc ca nu am fost inca in State, desi sunt aici de 10 ani si e la o aruncatura de bat granita...

Ce as face eu: i-as despagubi si dezarma pe americani de armele semiautomate sau mai sofisticate. Le-as da dreptul constitutional sa posede o arma pe familie. Si as face lege ca acea arma sa fie adusa lunar sau macar la 2-3 luni la un sediu de Politie sa dovedeasca ca inca o are. Asa, nimeni nu ar mai putea procura arme ilegal, ptr. ca fiecare ar fi raspunzator sa arate arma din posesie la intervale regulate. Fiecare arma ar trebui tras un foc in sediul de politie (in laborator) si inregistrat intr-o baza de date urmele lasate de fiecare arma. Astfel, cand e gasita o persoana impuscata, sa se gaseasca imediat arma si posesorul.

Mergi la inceput

Victoria_mami, multe s-ar putea face, daca nu ar fi atata deosebire intre cele doua partide.
Tocmai azi de dimineata a aparut la tv un congressman din South Carolina spunand ca el nu poate renunta la dreptul lui de a avea ...si a dat un nume de arma (nu ma pricep) sigur semi or automata. Si cum el intalneste in mall la Christmas shopping oameni care vin la el sa se roage cu cerul si pamantul sa nu li se ia dreptul asta!! Ar fi nenoriciti pe viata daca s-ar intampla asa! Cine stie ce mass shooting ar fi unul in stare sa faca, in semn de revolta!
Acum se incearca MACAR sa fie cu totii de acord sa nu mai ai voie sa cumperi cartusuri cu 50 de gloante, sa se puna in vanzare doar cu...5. Si asta e IMPOSIBIL! Iti dai seama ca daca nici la asa ceva nesemnificativ nu se pot pune de acord, sa le numeri cate arme au voie e de domeniul imposibilului.
Jumatate de oameni nu vor arme semiautomate, jumatate considera ca orice trebuie schimbat, dar nu legislatia cu privire la arme.
Nu mai e speranta, sunt dezamagita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

daca omu' isi cumpara legal o semiautomata are voie sa umble cu ea pe strada ca sa se apere de eventualii atacatori? stiu ca suna prost intrebarea mea :) da' intreb si io ca se tot flutura dreptu' la aparare.
daca hotii imi intra-n casa doar o semiautomata ma poate salva? ca doar n-or navali in hoarde. zic si io. in ce situatii aparte am nevoie de o semiautomata?

Mergi la inceput