masacru la o scoala elementara din USA
Raspunsuri - Pagina 49
carmencat spune:
Pana cand urmatorul nu o sa isi mai declare intentiile pe internet.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
rall spune:
"Cel putin patru persoane au fost ucise, iar trei au fost ranite într-un atac armat comis vineri dimineata într-o zona rurala din statul american Pennsylvania, informeaza Fox News.
Potrivit autoritatilor, atacul a avut loc vineri dimineata într-o zona rurala din centrul statului Pennsylvania. Patru persoane - trei barbati si o femeie - au fost ucise în acest incident, inclusiv presupusul autor al atacului. Trei politisti au fost raniti."
...
BalMascat spune:
Interviul ala.....groaznic, raspunsul la arme, e sa ne inarmam cu totii, altfel alegem sa fim victime. Revoltator.
Si nu...nu toti americanii sunt pt arme, si mai ales pt cele semi/automate. Se militeaza impotriva, dar e greu. Eu totusi mai sper, mi se pare incredibil sa nu se schimbe ceva dupa tot ce s-a intamplat.
Iar in Texas se da voie cu arme oriunde acum.
desprecopii spune:
Americanii si-au scos armele si sunt pregatiti: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251994/Trigger-happy-families-After-school-massacre-horrified-world-meet-U-S-homeowners-armed-teeth--ready-kill.html
ladyJ spune:
Pozele acelea cu copiii purtand arme...
E legal ?
Inteleg ca americanii dreptul de a detine arme, dar oare la ce le foloseste sa se pozeze zambareti cu ele in mana?
portocalia spune:
doamne fereste! pozele sunt absolut ingrozitoare si atat de potrivite pentru mentalitatea americana! te ia cu fiori reci cand le privesti, fotograful a fost genial.
desprecopii spune:
si eu m-am zgribulit cand am vazut acele poze ...
Nu stiu ce sa spun... pe de o parte iti doresti sa iti aperi familia, pe de alta parte, noi europenii nu suntem obisnuiti cu asemenea imagini de forta. Eu nu pot da nici cu un pistol cu apa cineva ... dapai ....
nelia spune:
De cind am vazut pozele si altele ca acestea nici nu am mai avut chef sa mai citesc presa sau sa scriu la subiect. Si ce ai putea sa mai spui cind vezi familii 'perfecte' cu adulti pozindu-se mindri si zimbitori cu armele din posesie (nu una pentru aparare cum spun ei, ci multe si de asalt)... si asta linga ciine, pisica, bebelus, copii... Poze aparute cind inca nu au fost ingropati toti copiii din ultimul masacru. Nu sint oameni infricosati in pozele puse pe net, ci oameni mindri de ceea ce detin. Si se vede clar ca nu vor renunta niciodata la ele. Iar cind va fi urmatorul masacru, vor iesi din nou in strada, cu flori, cu baloane cu numele victimelor, cu ursuleti de plus, cu cuvinte de sustinere a familiilor, ceva de genul 'cit de mult va intelegem si cit de aproape sintem de voi in aceste momente dificile'... si tusti acasa, si mai cumpara o arma si mai fa o poza sa vada lumea ce scula ti-ai luat. Si inca o data:... cred ca e cel mai potrivit emoticon pentru ceea ce simt de vreo saptamina incoace.
nelia spune:
Si Wayne Lapierre care spune ca solutia sta in a pune cite un politist inarmat la intrarea in fiecare scoala din Statel Unite. Adica sa raspunda la arme cu arme! Pai, si ce facem cu gradinitle, cu cresele, cu centrele comunitare, cu centrele sportive, cu universitatile, cu magazinele... punem la fiecare intrare cite un politist inarmat?
portocalia spune:
da, contrastul ala intre caldura caminului, bunicutii cu catelusi in brate, familii picture-perfect cu copii reusiti si toate armele alea etalate cu mandrie, iti strange stomacul. e ceva extrem de bolnav acolo, ca si cum ar cobora mos craciun din sanie, cu un zambet molcom si ar incepe sa traga cu mitraliera in copiii care asteapta cadouri. freacky si obscen.