masacru la o scoala elementara din USA
Raspunsuri - Pagina 51
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 daca omu' isi cumpara legal o semiautomata are voie sa umble cu ea pe strada ca sa se apere de eventualii atacatori? stiu ca suna prost intrebarea mea :) da' intreb si io ca se tot flutura dreptu' la aparare. daca hotii imi intra-n casa doar o semiautomata ma poate salva? ca doar n-or navali in hoarde. zic si io. in ce situatii aparte am nevoie de o semiautomata? |
Pai nu ai nevoie, DAR nu auzi, draga, ca e dreptul lor freaking constitutional? (nu-s suparata pe tine, sa nu intelegi gresit!)
Adela99 spune:
ha ha Victoria. m-a distrat raspunsu' tau :)
care-s de fapt argumentele pro semiautomata? inafara de drept constitutional, drept de aparare? ca nici la vanatoare nu te duci cu semiautomata. hai sa zicem colectionare? hobby???
nu pricep! si cum s-a ajuns aici? se pare ca nu se mai poate da inapoi banda :(
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Adela99 ha ha Victoria. m-a distrat raspunsu' tau :) care-s de fapt argumentele pro semiautomata? inafara de drept constitutional, drept de aparare? ca nici la vanatoare nu te duci cu semiautomata. hai sa zicem colectionare? hobby??? nu pricep! si cum s-a ajuns aici? se pare ca nu se mai poate da inapoi banda :( |
Adela, da-mi voie sa incerc sa explic: Stii tu cum romanii se duc macar o data pe an sa-si faca analize, raze, teste, etc, pentru ca e dreptul lor? Tot asa, americanii isi cumpara arme, ca e dreptul lor! Deci, asa cum romanii nu au nevoie de teste, da' le fac (de ce nu? Ca doar e dreptul meu!!!), tot asa nici americanii nu au nevoie de semi-automate, da' le cumpara! (De ce nu? E dreptul lor!!!)
nelia spune:
citat din mesajul lui Adela99 ha ha Victoria. m-a distrat raspunsu' tau :) care-s de fapt argumentele pro semiautomata? inafara de drept constitutional, drept de aparare? ca nici la vanatoare nu te duci cu semiautomata. hai sa zicem colectionare? hobby??? nu pricep! si cum s-a ajuns aici? se pare ca nu se mai poate da inapoi banda :( |
Ba io tocmai vin de la masa, unde un coleg quebecos get-beget, care n-are nici o treaba cu caiboii... explica cu emfaza cit de bine se vineaza cu o pusca semiautomata spre deosebire de una clasica... si cum e o incalcare de drepturi sa nu i se permita omului sa aiba ce arma ii pofteste inima. Zau ca-mi venea sa-l trag de urechi... Si e nascut aici, n-are nici o treaba cu americanii.
Daca mai aud inca o data de dreptul omului de a purta arma... sau ca arma nu omoara, ci omul care o poarta, cred ca tot bat pe cineva pina la urma. Sau macar il stropesc cu apa rece, poate se trezeste...
rall spune:
Mai nou, americanii de pe forumul sus-numit, spun ca toata treaba n-a fost decat o inscenare ca sa se modifice legea armelor in USA
desprecopii spune:
rall, e un mare nonsens asta ... e clar ca americanii se mint cu scuze de felul asta pentru ca nu vor modificata legea armelor.
mianna spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Adela, da-mi voie sa incerc sa explic: Stii tu cum romanii se duc macar o data pe an sa-si faca analize, raze, teste, etc, pentru ca e dreptul lor? Tot asa, americanii isi cumpara arme, ca e dreptul lor! Deci, asa cum romanii nu au nevoie de teste, da' le fac (de ce nu? Ca doar e dreptul meu!!!), tot asa nici americanii nu au nevoie de semi-automate, da' le cumpara! (De ce nu? E dreptul lor!!!) |
testele astea pot depista o afectiune mai repede decat dac-ar astepta sa apara simptomele, chiar daca tu nu esti de acord cu asta. or fi la fel de bune si semiautomatele?
BalMascat spune:
depinde de legile fiecarui stat, dar in general ai voie (cu permis de arma), mai putin in anumite zone.....scoli, cinema, benzinarii si lista e lunga.
aici bat cei de la NRA (National Riffle Assoc.) ca astea-s zone descoperite, in care nu te poti apara. si deci...daca lumea ar fi lasata si acolo cu arme, problema e rezolvata!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Pai nu ai nevoie, DAR nu auzi, draga, ca e dreptul lor freaking constitutional? (nu-s suparata pe tine, sa nu intelegi gresit!) Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
testele astea pot depista o afectiune mai repede decat dac-ar astepta sa apara simptomele, chiar daca tu nu esti de acord cu asta. or fi la fel de bune si semiautomatele? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
De-acu' incolo o sa pastrez glumele ptr. 'sushi din madagascar'... ca tot nu le pricepe nimeni
greieras spune:
[quote]citat din mesajul lui BalMascat
Nu le cere nimeni americanilor sa renunte la dreptul lor constitutional de a avea arma. Dezbatarea este sa renunte la ANUMITE tipuri de arma cum ar fi cea semi-automata care omoara multi oameni in timp foarte scurt. A mai fost interzisa, dar cu venirea lui Bush la putere s-a revenit la "vechile obiceuri".
Nu stiu de unde ai inteles ca armele au fost obtinute ilegal. Toti au obtinut armele legal, cel din Colorado de la magazin...perfect legal, Lanza de la maica-sa din colectie (tot legal cumparate), si tot asa. Nu ai nevoie sa comiti o ilegalitate, se pot cumpara in anumite state si de pe internet. Cele mai puternice arme cu care nici cu gandul nu visezi. Legal!!
[/quot]
Draga, Lanza a comis o ilegalitate cand a folosit armele mamei lui. Sotia nu are voie sa ating arma sotului ei, decat daca si ea are permis, altfel ar comite o infractiune sanctionata de lege, la fel orice alta pers. din familie.
Cat despre semiautomate sau nu, eu nu am reusit sa citesc toate 50 de pagini. La inceput era vorba de dreptul de port arma punct.