masacru la o scoala elementara din USA
Raspunsuri - Pagina 36
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe Mihaela, manifestarile unui asperger debuteaza in copilarie. Iar in prima copilarie nu ai cum sa nu vrei sa mergi la terapie, e parintele care te duce. nu descoperi, ca parinte ca copilul tau de 12 sau 16 ani are probleme.observi asta la 5-6 ani, cind debuteaza colectivitatea (daca totusi, n-ai avut ochi, timp si simt de observatie ca parinte, mai devreme).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Eu nu m-am gandit ca ar fi avut Asperger ci ca avea o afectiune psihica. Nu stiu cat e de reala toata povestea asta in jurul Asperger sau autism, tanarul mersese la scoala normala, eu nu cred ca suferea de asa ceva. Avea alte afectiuni psihice, inclin eu sa cred, care s-au acutizat in timp. Dar e foarte posibil ca nici mama sa nu fi dat prea mare importanta, indiferent ce afectiune avea copilul ei, caci e clar ca ceva avea.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui nelia
Da, dupa ce a crescut si s-a retras, poate ca a refuzat... dar cind esti copil cum adica nu a vrut? Ca doar nu hotaraste copilul daca merge la terapie sau nu... ci parintii. Spune ca i s-a desemnat un psiholog pentru ca, desi inteligent, avea un comportament iesit din comun, care i-a pus pe ginduri. Este singurul lucru care se stie despre relatia lui cu terapia. Chestia cu autismul e speculatie, insa daca ar fi sa-l diagnosticam pare mai degraba sa fi suferit de schizoid personality disorder si ar fi avut mare, dar mare, mare nevoie de ajutor de specialitate, nu de izolare si de jocuri violente si de arme. |
Citesc pe rand mesajele si am raspuns mai inainte Anei. Sunte de acord cu tine!
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui a_alinta
nu stiu unde citesti tu, dar in ziarele in care citesc eu scrie ca mama nu mai lucra dupa divort pentru ca avea 200.000 pe an. iar societatea americana nu inseamna un oras dintr-un stat. sunt 50 de state cu nu stiu cate orase in care nu se cultiva gustul armelor. alina |
Citesc presa suedeza care banuiesc ca preia stirile astea din surse internationale.
Chestia cu ccc cultivatul gustului pentru arme, am preluat-o de la acest topic, citind ce au scris fetele.
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Alimony michelle, nu pensie, nu salariu. |
Cred ca va suna rautacios, dar nu ma pot abtine, imi asum riscul. Am putea spune ca si-a cumparat dreptul la o viata linistita domnul 'tata'.
Deceneus spune:
citat din mesajul lui nelia
Cu arma? |
De foarte multe ori si cu arma. Vezi cazul Libiei si Siriei.
Le poti cuceri prin mijloace pasnice doar daca puterea respecta regulile democratice.
carmencat spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
De foarte multe ori si cu arma. Vezi cazul Libiei si Siriei. Le poti cucerii prin mijlocae pasnice doar daca puterea respecta regulile democratice. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Fabulos exemplul cu Libia si Siria.
Lasa-ne pe noi asa cum suntem, zau, prefer de 1000 de ori, ce de o mie, de nenumarate ori! cum e ACUM la noi, asa inapoiati si fara drepturi de libera impuscare, decat cum e in Libia si Siria.
Eu vreau sa ies linistita pe strada. Sa imi duc copilul in siguranta la gradinita...
O, da, Libia si Siria... ce paradis... crime peste crime, copii morti si mutilati, civili torturati, femei violate si ucise, haos, foamete, lipsa medicamentelor, infrastructura terminata... tari aruncate in intuneric pentru multe generatii...
Un razboi, civil sau nu, il ornesti usor. Cu opritul e mai greu.
Eu una m-am edificat, pur si simplu nu am ce dezbate cu tine pe aceasta tema.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Siminaf spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor
nu avea 21 de ani...la ei asa e... |
Nu stiu daca am inteles bine ce ai scris, dar daca te referi la virsta majoratului, si aici este de 18 ani, ca de altfel in aproape toata lumea.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami
Michelle, nu era nici pensie, nici salariul ei de profesor. E alimony. Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
ok, chiar si ca alimony e o suma considerabil de mare, in jur de 16,000 pe luna...ce job avea?
dar asta e mai putzin important in toata povestea.
cat si preocuparea mamei pt sf. lumii.
sunt atitea persoane care cred ca vine sfirsitul vineri si "se pregatesc" pt asta...dar copiii lor nu ies sa impuste lumea pe strada....dimpotriva, sunt chiar mai cu frica de Dumenzeu
michelle
rall spune:
Am o mica observatie off topic. Aproape nimeni de aici nu il intelege pe Deceneus iar eu cred ca e si o problema de.. sex. Mi se pare incomparabila atitudinea unui barbat in fata agresiunii fatza de cea a unei femei. Via testosteron, natura sau cum vreti.
Imi amintesc si acum un incident de anul trecut. Se auzeau zgomote din subsol, era vreo 2 noaptea. Tatal meu, impreuna cu sotul surorii mele, au plecat sa confrunte "intrusul". Cu o lanterna de 80cm in mana, cu un ciocan () au plecat "la lupta". Eu, cu maica-mea si sormea, trageam de ei sa nu place. Daca ar fi fost dupa mine m-as fi ascuns in cel mai intunecat coltz din casa si as fi sunat la politie.
Si sa nu credeti ca is vreo specie de batausi, sunt cei mai normali si educati si politicosi oameni posibili
nelia spune:
nelia
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
De foarte multe ori si cu arma. Vezi cazul Libiei si Siriei. Le poti cucerii prin mijlocae pasnice doar daca puterea respecta regulile democratice. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Asa, si vii tu din afara, care nu esti in stare sa faci ordine la tine in tara, unde ai atitea probleme nerezolvate, dar bagi bani in razboaie, mai inarmezi si o parte din populatie, ca doar afacerea e afacere, banul tre' sa curga, de e pace, de-i razboi... si cu arma in mina instaurezi pacea... Asa ceva ai vrea si pentru Romania?