masacru la o scoala elementara din USA
Raspunsuri - Pagina 24
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Chuny Dana, nu prea inteleg de ce te agati de ideea ca ar avea autism, la ce iti foloseste? Nu am vazut si alt mesaj referitor la asta ... O fi. Sunt multi "oameni" pe lumea asta ... |
Te rog frumos sa citesti cu atentzie mesajele mele inainte de a face asemenea afirmatzii!
Multzumesc d eintzelege!
Dana
a_alinta spune:
citat din mesajul lui giulia81 eu ma intreb oare fratele, rudele etc nu au vazut ca e ceva in neregula? "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer) |
exact asta ma intreb si eu! mai ales ca facea parte dintr-un mediu peste medie, ca sa zic asa. in nici un caz nu este vorba despre ce spune bird, respectiv lipsa asigurarii medicale.
din ce citesc in ziare, matusa lui spune ca a ei cumnata era genul care nu si-ar fi lasat copilul netratat daca ar fi fost ceva in neregula cu el. dar acest copil nu mai vorbise cu tatal lui si cu singurul frate de 2 ani! deci mamei nu i s-a parut nimic anormal iar restul familiei se pare ca habar nu mai aveau de ei.
eu nu pot sa imi explic de ce nu s-a sinucis dupa ce si-a ucis mama, ce l-a tras sa mearga la scoala si sa omoara copii care abia incepusera scoala? lumea vorbeste ca mama lui l-a retras din invatamant , predandu-i acasa , pentru ca nu a fost multumita cu planurile consilierului de la scoala.
din pacate acesti copii nu se mai pot intoarce dar imi doresc ca cei care cerceteaza cauzele care au dus la aceasta tragedie ( ca motivul nu este doar pentru ca a avut arme la indemana ) sa gaseasca si motivele sau cel putin sa gaseasca solutii pentru a preveni alte tragedii de genul acesta.
referitor la cum e america, e cam greu de spus pentru ca e mult prea mare si diversa!
gmmm spune:
ocebine, dar de ce este cretin cel care a spus ca daca directoarea ar fi avut o arma, ar fi putut sa actioneze?
Cred ca Tilia a spus ceva (ceea ce stiam deja), si anume ca majoritatea masacrelor au loc acolo unde victimele potentiale nu au dreptul sa poarta arme.
Cit despre riscul cu accesul la arme al celor din casa, care pot fi dezechilibrati, argumentul acesta se poate aduce si in cazul vinatorilor.
Poate ca controalele ar trebui copiate dupa cele ale vinatorilor?
Deceneus, nu ai nici o sansa.
Imensa majoritate a oamenilor nu-si pot imagina sa infrunte vintul largului fara ca statul sa vina sa le puna fularul si manusile.
danielag spune:
citat din mesajul lui Deceneus Si daca tot veni vorba de Constitutie, de ce un parlametar are dreptul la port arma si un cetatean onest nu are? Nu se incalca [blue]ARTICOLUL 16 (1) Cetatenii sunt egali în fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.??? |
Iarasi lansezi fumigene, Deceneus. Parlamentarul si cetateanul onest au dreptul sa posede arma in baza unui permis de port-arma. Care se elibereaza in aceleasi conditii si pentru unul, si pentru altul.
On topic: sunt de aceeasi parere cu aqai. Daca luam fiecare cate o arma in mana si ne facem singuri dreptate se cheama haos.
ocebine spune:
citat din mesajul lui gmmm ocebine, dar de ce este cretin cel care a spus ca daca directoarea ar fi avut o arma, ar fi putut sa actioneze? Cred ca Tilia a spus ceva (ceea ce stiam deja), si anume ca majoritatea masacrelor au loc acolo unde victimele potentiale nu au dreptul sa poarta arme. |
Va fi singura interventie a mea la subiect...mi-am impartasit experienta si atit.
Nu cred ca locul armelor este intr-o scoala - nu cred ca o directoare trebuie antrenata in tras la tinta - nu cred ca vinzarea de arme semiautomate cu care te duci la razboi in Afganistan isi au rostul in dulapul civililor - nu cred ca iti TREBUIE mai mult de o arma in casa.
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag
Iarasi lansezi fumigene, Deceneus. Parlamentarul si cetateanul onest au dreptul sa posede arma in baza unui permis de port-arma. Care se elibereaza in aceleasi conditii si pentru unul, si pentru altul. On topic: sunt de aceeasi parere cu aqai. Daca luam fiecare cate o arma in mana si ne facem singuri dreptate se cheama haos. |
Realitatea te contrazice.
De ce in Elvetia sau in SUA nu este haos, si nu-si fac oamenii singuri dreptate?
Ai impresia ca romanii suntem retardati?
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui XIO michelle, nu am inteles aia cu religia. Din cauza acestor criminali care nu cred in Biblie sau a agnosticilor si ateilor? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
nu inteleg intrebarea ta?
michelle
portocalia spune:
citat din mesajul lui ocebine Nu cred ca locul armelor este intr-o scoala - nu cred ca o directoare trebuie antrenata in tras la tinta - nu cred ca vinzarea de arme semiautomate cu care te duci la razboi in Afganistan isi au rostul in dulapul civililor - nu cred ca iti TREBUIE mai mult de o arma in casa |
era sa ma inec cand am citit partea bolduita. in rest, no comment! americanii nu vor invata nici de data asta nimic.
Aqai spune:
Michelle, asa-i un parinte nu e omniprezent, dar de acolo pana la a lasa tv-ul si jocurile la liber e cale lunga.
si trebuie ca parinte sa te asiguri ca stii ce face orasla si cand nu esti langa ea, mai ales cat sunt mici si verificabili
danielag spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Realitatea te contrazice. De ce in Elvetia sau in SUA nu este haos, si nu-si fac oamenii singuri dreptate? Ai impresia ca romanii suntem retardati? Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Intai dezinformezi ca parlamentarii au drept sa posede arme si oamenii obisnuiti nu, apoi amesteci o argumentatie cu alta si nici nu citesti ce ti se scrie. Unde am scris eu ceva de romani, cum ca ar fi retardati?