masacru la o scoala elementara din USA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
BellaDonna: la stiri azi se punea ceva de copil ca ar fi avut aspenger si ca mama avea deja probleme cu el

Ei nu mai spune! Sper ca si-au cerut voie nesimtitii de la mihaela770 si madam Stroe sa publice aceasta stire! Ntz, ntz, ntz. Asta bineneteles dupa ce mai intii si-au doctoratul in autism si au demostrat ca stiu exact despre ce vorbesc.

Vaaai ce mesaj urât! Bunul simt ar fi trebuit sa te opreasca mai devreme, dar observ ca esti deosebit de rautacioasa în mod gratuit!

Ce mare branza ca ti s-a explicat ca nu poate fi autism, orgoliul ti-e de o suta de ori mai mare încat vii cu asemenea replici, in loc sa sezi si sa asculti ce au de zis si doctorantele in autism. :-(

Foarte urât, nu ma asteptm la asta din partea ta ( poate suna patetic, dar imi pareai ceva mai sensibila).

Si v ati suparat ca l am criticat pe Capcaunul ... Pai cum sa permiti glume la subiectul asta, cand uite chiar si o mama e capabila sa duca un zvon grav mai departe fara sa se gandeasca la consecinte ( de ast nu am putut s gust gluma, sorry). Da, pe o mama ca tine o doare exact undeva ca niste copii deja discriminati pot fi acum si mai exclusi de societate din cauza unui zvon tâmpit. De ce sa trecem prin filtrul gândirii inainte de a deschide botul gura, mai bine zicem orice, ca doar daca scrie la ziar, nu mai avem nicio responsabilitate.

Am mai zis, majoritatea autistilor nu stiu nici sa treaca strada, multi mor accindental, majoritatea asperger-ilor abea isi pot planifica o iesire la magazinul de paine, pt a planifica asa o crima montruoasa, cu siguranta e in joc alta patologie netratata si intretinuta de o mama nebuna. Dar nu, hai sa o continuam cu autismul pt ca pt u ii e fun. Bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Vinatoarea nu e de placere, are un scop, vinatoarea de placere este sick si atit.

si care ar fi scopul vanatorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

michelle, nu am inteles aia cu religia. Din cauza acestor criminali care nu cred in Biblie sau a agnosticilor si ateilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Apoi ajuta-ma tu cun un feedback asa obiectiv si la rece.

care sunt prejudecatile mele, ca eu zau ca nu-mi dau seama?

Asta cu statul paternalist, care este singurul indreptatit sa ne apere de infractori, si romanii incapabili sa fie responsabili.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

mai, de romni n-am zis ca-s incapabili sa fie responsabili. Am zis ca sunt exact ca si orice alte natii de pe pamant - unii responsabili altii iresponsabili.

iar siguranta cetateanului este un drept garantat prin consitutie, daca nu m-a insealt memoria si pentru asta statele din lume implementeaza mecanisme si institutii - vezi politia - care sa asigure aceasta ordine.

deci nu-s prejudecati, ci stari de fapt. ta-nam!

vad ca acuma tu esti anarhist rau si sustii ca e fiecare pentru el insusi, dinte pentru dinte, vine hotul eu scot arma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Asa ,continuatzi vinatoare de vrajitoare,vedetzi ca v-a scapat un mesaj,sau v-atzi fixat doar pe unul?

Citat:
citat din mesajul lui...

Pentru ca s-a tot dezbatut presupusa afectiune "autism", "aspenger" imi permit sa-mi spun si eu parerea.
Sincer nu conteaza ce afectiune a avut, e clar ca normal nu era.

Si daca avea o afectiune psihica, mai mult ca sigur opiniile si comportamentul mamei nu au ajutat.

Chuny si mesajul tau este extrem de urit,foarte urit!!!Nu esti cu nimic mai buna fatza de cea ce o balacaritzi de citeva pagini incoace.

Chiar asa dar pe belladonna de ce atzi omis a o vina?

Ocebine,nici nu vreau sa ma gindesc prin ce trecetzi,sa fii atit de aproape de drama,sa-tzi fie teama sa-tzi trimitzi copiii la scoala!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
BellaDonna: la stiri azi se punea ceva de copil ca ar fi avut aspenger si ca mama avea deja probleme cu el

Ei nu mai spune! Sper ca si-au cerut voie nesimtitii de la mihaela770 si madam Stroe sa publice aceasta stire! Ntz, ntz, ntz. Asta bineneteles dupa ce mai intii si-au doctoratul in autism si au demostrat ca stiu exact despre ce vorbesc.

nu pot decat sa zic....bleahh

presa in toata lumea asta denatureaza lucrurile foarte mult si face din tantar armasar...
si crede-ma,ca de multe ori,am constatat ca stiu mai multe despre autism decat medicii la care am fost....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Apoi michelle, cu 2 lucruri nu sunt de acord din abordarea ta. Filmele si jocurile video nu pot fi invinovatite, cu doar parintii care nu isi asuma rolul parintesc de a disemina intre cate cele in stele sunt puse la indemana copiiilor.

deci da delasarea familiei in final si acceptanta unor factori decizionali externi, gen Parental guidance ca autoritate absoluta... eu parinte nu mai trebuie sa vad un film/ joc si sa judec daca copilul meu poate sa-l vada, e potrivit pt el ci daca scrie pe caseta ca e de bine, o luam de bine.

ce sa mai zic sa mai stai langa el cand e la un film sau se joaca si apoi sa discuti cu el sa faca diferenta intre fil, viata reala, etc

_

pai hai sa-ti explic, de ce cred ca au o mare...f. mare influentza.

filmele si jocurile sunt f. violente si pur si simplu accesindule frecvent...devin parte din "normal', incat copiii sunt desensibilizati la tot ce inseamna durere, suferinta, singe, violentza.

pe vremea mea daca vedeam pe cineva impuscat in film, sau poate auzeam doar gloantzele si ne imaginam...si tot ne puneam mainile la ochi si la urechi.
acum rar mai gasesti un film in care sa nu curga singele siroae, gituri taiate... masini rasturnate, corpuri distorsionate etc...etc...si nu ma refer la filme de groaza, doar la filme de actiune.
crezi ca imaginile astea reptetitive care copiii le vad de cind sunt mici, nu-i influenteaza, nu le schimba comportamentul?

jocurile video sunt asa de bine realizate incat par reale...si dupa mii de ore de "stat pe ele"...chair crezi ca nu se schimba nimic in creierul lor?

spui ca parintii au rol de a selecta, de a supraveghea...da asa e...dar mie mi-a luat 2 sapt. pana sa gasesc un joc pe computer pt baiatul meu...si sa fie ceva mai acceptabil dar si interactiv.

cati parinti crezi ca au timp sau posibilitatea sa renuntze la servici si sa isi supravegheze copiii, cand au biluri de platit, datorii pana peste cap, poate 2 job-uri...cand mai au timp de copii si sa vada ce fac in timpul liber?
in urma ratei ridicate a divorturilor sunt atitea mame singure care isi cresc copiii...dar nu au timp de ei sa-i controleze, sa-i supravegheze...sa-i analizeze...la cate au pe cap sa fie si mama si tata si sofer si provider...si ...si...

deci sunt f. convinsa ca daca acete filme si jocuri violente ar disparea ca printr-un miracol de pe piatza, din viatza si mijlocul familiilor noastre macar urmatoarea generatie ar fi mai pasnica.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:

Apoi ajuta-ma tu cun un feedback asa obiectiv si la rece.

care sunt prejudecatile mele, ca eu zau ca nu-mi dau seama?

_

Asta cu statul paternalist, care este singurul indreptatit sa ne apere de infractori, si romanii incapabili sa fie responsabili.

mai, de romni n-am zis ca-s incapabili sa fie responsabili. Am zis ca sunt exact ca si orice alte natii de pe pamant - unii responsabili altii iresponsabili.

iar siguranta cetateanului este un drept garantat prin consitutie, daca nu m-a insealt memoria si pentru asta statele din lume implementeaza mecanisme si institutii - vezi politia - care sa asigure aceasta ordine.

deci nu-s prejudecati, ci stari de fapt. ta-nam!

vad ca acuma tu esti anarhist rau si sustii ca e fiecare pentru el insusi, dinte pentru dinte, vine hotul eu scot arma...

_

Dreptul garantat de constitutie ramane o vorba goala daca nu este insotit de masuri prin care sa-l si garanteze.
Eu v-am dat exemple din practica si exista statistici care arata ca exista victime ale infractorilor si autoritatile nu sunt capabile sau sunt indolente.
Daca persoanele de la putere ar fi expuse la riscuri la fel ca orice cetatean, pentru ca as scrie in Constitutie, atunci alta ar fi responsabilitatea lor.

Si daca tot veni vorba de Constitutie, de ce un parlametar are dreptul la port arma si un cetatean onest nu are?
Nu se incalca ARTICOLUL 16
(1) Cetatenii sunt egali în fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari. ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu sustzin ca in filme si jocuri e foarte multa violentza.

Protejezi ca parinte atita timp cit sta in puterea ta,jocurile sunt insa accesibile tinerilor la 16 ani si tot ce ai protejat tu ca parinte timp de atitzia ani...devine aproape realitate(pentru ca da...sunt foarte reale,zici ca etsi in mijlocul evenimentelor)la prezentarea buletinului.

La fel si filmele,liber de la 16 ani.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dana, nu prea inteleg de ce te agati de ideea ca ar avea autism, la ce iti foloseste? Nu am vazut si alt mesaj referitor la asta ... O fi. Sunt multi "oameni" pe lumea asta ...

Iar patologia tanarului de care vorbim e importanta, pt ca explica o parte din comportamentul lui. Am zis o parte. In rest eu nu am balacarit pe nimeni, am fost chiar amabila in primul mesaj catre Letitia. Dar vad ca va face placere detaliul cu autismul, ma intreb de ce?

In Franta, unde locuiesc, Autismul a fost Mare Cauza Nationala anul asta. Franta are 40 de ani de retard in tratarea autismului, situatia e extrem de dramatica, iar un lobby psihnalitic foarte puterrnic se opune schimbarii. Tot ei controleaza mass media. Mai are rost sa spun ca evenimentul din Newtown a venit fix la timp si toti rahatii au împânzit televiziunile cu mesajul:" v am spus noi ca autismul e o boala mentala cauzta de de mame? V am spus ca autistii nu exista, ei sunt de fapt psihotici?" Iata unde duce ignoranta, fiecare arunca pietricica lui, nimeni nu se simte responsabil de ceea ce spune.

Mergi la inceput