Incompetenta medicilor de la Medlife

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

eco nu e vreo metoda de diagnostic pt apenidicita acuta, se face ca sa excluzi altceva mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

eco nu e vreo metoda de diagnostic pt apenidicita acuta, se face ca sa excluzi altceva mai mult.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Stiu asta, dar neavind ecograf nu au putut sa fie siguri ca nu era altceva care in vremea noastra de acum ar fii depistat cu eco.

Pe mine ma mira cu ce usurinta se dau medicamente pt colica biliara. Nu se fac ceva analize ca sa se puna un asa verdict? E o boala asa de deasa la copii incit doctorita sa se gindeasca la asa ceva mai intii in loc de apendicita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Orice medic cu ceva experienta intai palpeaza copilul pentru a vedea ce reactii are la abdomen.Exista un set de simptome care nu dau gres.

Avand in vedere faptul ca in 40 de ani de meserie mami a mea nu a ratat nici un diagnostic este clar vorba de competemnta.Sunt incompetenti si ar merge sa-i dai in judecata.Asta daca nu era caftit deja incompetentul ala.Scurt.O ora ,la copii poate face diferent intre viata si moarte.

XIO nu mai comentez,tu vesnic iei apararea celor care gresesc,de,corb la corb nu scoate ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

http://www.sfatul medicului .ro/index.php?action=HealthCenterPrezentare&module=Mobile&qsa=viewArticle&article=apendicita

Toanca, din cate am citit mai sus, cu 29 mii leucocitele si cangrena, puiul tau a avut o forma grava, bravo tie ca te-ai dus la inca un spital pt inca o opinie!

Mergi la inceput

Eumada, mama ta ar trebui sa primeasca premiul Nobel fiind unicul medic din lumea asta care nu a gresit nici un diagnostic.

Inainte sa scrii ceva fa bine si citeste.

Aschiutza, pt colica biliara se face ecografie, daca e vreo pietrica vizibila si daca sunt semnele clinice si anamneza, e dg. de colica biliara.
Nu exista nici un set de simptome care 'nu dau gres' dupa cum spune Eumada.
De-aia jumate din apendicectomii au ca rezultat histopatologic un apendic normal.
Dar la asemenea simptomatologie trebuie neaparat sa se faca un consult clinic atent si complet, o anamneza completa, se ia temperatura neaparat, tensiunea, se fac analize de laborator si se face si eco.
Bine, la copii nu e atat de simplu ca la adulti, dar totusi, a fost un consult superficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Avand in vedere faptul ca in 40 de ani de meserie mami a mea nu a ratat nici un diagnostic este clar vorba de competemnta.

Mada, mami a ta nu era asistenta medicala? diagnosticul e apanajul doctorului, totusi, nu al cadrelor medii.

iar colica biliara nu e un diagnostic, ci un simptom. diagnosticul e de litiaza biliara sau de colecistita acuta.

Mergi la inceput

Mianna, colica biliara este diagnostic de internare

Mergi la inceput

o fi, dar nu e diagnosticul final, asa cum poti interna un pacient cu "dureri precordiale", dar diagnosticul e de infarct miocardic sau de cardiopatie ischemica. iar dupa ce vezi pietricica la eco, asa cum ai spus tu, diagnosticul e de litiaza biliara, nu de colica biliara.

in niciun caz nu externezi (sau nu trimiti acasa dupa consultatie) un pacient cu un asemenea "diagnostic".

Mergi la inceput

Pai nu, ca litiaza biliara nu e motiv de internare, de-aia trebuie sa treci Colica biliara, ca sa ai o explicatie.
LItiaza biliara avem multi, dar colica nu.

BIne, eu ma intreb cum de acest dg la un copil. Nu le am cu pediatria, dar mi se pare cam ...ciudat.

Mergi la inceput

e litiaza biliara simptomatica, manifestata prin colica biliara. nu scrii numai efectul, ci si cauza.

Mergi la inceput