Incompetenta medicilor de la Medlife

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui toanca

Bunul Dumnezeu cred ca m-a facut sa cer ai o a doua parere.

Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Draga mea, instinctul mamei nu minte niciodata. Crede-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nadia, eu stiu ca raspunsul tau vine dintr-un loc bun, dar nu e prea empatic

toanca, de ce nu vrei sa ii dai in judecata? Sau astepti raspunsul oficial la plangere intai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Uff...cand aud de medlife,mi se zburleste si parul pe care nu il am .Sunt medici care nu recunosc analizele facute la Medlife.
Noi am fost cu Alex pana la 1 an la d-na Marcu,care poate fi numita oricum,numai pediatra nu .
Acolo nu cred ca mai e vorba de un spital,acolo e numai businis ,sa iasa bani din orice si oricum,nu conteaza pacientul si sanatatea lui,caci in caz de rateu,tot acolo(se presupune ca) se intoarce .
Si eu i-as da in judecata in secunda 2 ,nu as astepta nici un raspuns de la ei,caci tot ei incearca sa pice in picioare.
sanatate multa si tine aproape de Budimex

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

dupa o doamna dr de la Medlife, baiatul meu care avea deja bube rupte pe spate, in plina epidemie de varicela la gradi,avea o "problema alimentara" si i-a prescris regim ! Ca nu avea bube pe cap, de-aia a concluzionat ca nu-i varicela ! Singurul dr competent de-acolo este dl Giosanu, empatic, raspunde oricand la telefon, suna sa spuna rezultate analize...numai ca e foarte greu de gasit de-o vreme incoace, si fara programare in prealabil seplateste orice consultatie, indiferent de abonamentul avut.
Madam Marcu a fost la noi "vazut-plecat", suficienta o singura consultatie ca sa tragem concluzia "acolo nu ".

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Se pare ca nu sunt singura patita.
Vad ca si alte mamici au avut oarece experiente neplacute
M-au sunat azi sa-mi spuna ca au deschis o ancheta interna.
Eu astept in continuare raspunsul lor.
Auzi cica ei nu au posibilitatea de formeze urgent o echipa medicala pentru operatie; pai i-am intrebat: ok de ce va numiti SPITALUL DE PEDIATRIE? si despre ce operatie cand voi mi-ati pus diagnostic colica biliara

Alex@Sara ai dreptate: totul e chestie de business.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Dar au deschis spitalul de urgenta privat sau care-i povestea de au camera de garda? Ca eu am vrut acum cateva luni sa duc pe cineva, tot cu dureri abdominale severe, am sunat si mi-au dat o doctorita la tel care mi-a spus ca mai bine nu, sa mergem la Floreasca, ca ei nu au ecograf non stop si m-a expediat. Nu inainte de a-mi sugera prin telefon ca cel mia probabil e....colica biliara.
Si eu am auzit de multe nereguli acolo, dar mai ales la pediatrie si la laborator. Cred ca ai putea sa consulti un avocat. Daca ai toate documentele, ecografie, factura etc....nu ai cum sa pierzi si probabil ca ei nu vor lasa sa ajunga in instanta. Sanatate baietelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pot lucra si medici rezidenti in privat, sunt rezidenti de an terminal parca.Si un coleg de-al meu a inceput lucrul la medlife cu cateva luni inainte sa isi dea ex. de specialitate.

Apendicita nu se vede la eco decat extrem de rar, la copii e greu de pus diagnosticul, reactia peritoneala putea sa apara dupa aceea, da' eu nu pot sa imi explic cum s-a gandit sa puna dg de colica biliara la un copil.
Hai sa zicem ca nu s-a gandit ca e de operat, dar la copil cu dureri abdominale te gandesti la apendicita sau la limfadenita mezenterica.
De-aia nu se arunca imediat la operatie, ca de cele mai multe ori e limfadenita diagnosticul.

Nu mai stiu exact procentul, dar in jur de jumatate din operatiile pt apendicita au diagnosticul gresit, adica nu e apendicita. Deci nu
e chiar atat de simplu cum pare.

Referitor la rezidenti, in Germania faci garzi singur din prima luna in fctie de spital. Adica esti singur pe sectia ta si e un medic la domiciliu pe care sa il suni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Xio, esti medic si probabil stii mai bine, dar cei de la Medlife nu au facut nici macar analize de sange.
La spital, dupa cunsult la camera de garda, imediat ne-au trimis sa facem analize de sange (leucocite parca) si de acolo, avand infectie mare (29 in conditiile in care din ce am vazut eu, maximum era 10) si-au dat seama, desi doamna doctor de la urgente a zis de la inceput ca e apendicita acuta.
Iar cei de la spital, la examenul ecografic au vazut apendicita.
Pe fisa de externare scrie: "apendicita acuta cangrenoasa cu reactie peritonala".
Eu in continuarea zic ca cei de la Medlife nu au fost profesionisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Toanca, sa iti spun cum se procedeaza unde lucrez:
-anamneza plus examen clinic
Daca exista suspiciunea ca e ceva inspre acut, se face eco si se fac analizele de laborator.
Daca e acut, se interneaza.

Plangere normal ca poti face, e si indicat.

In Romania sistemul e de asa natura ca eu pe gineco aveam curs de ecografie in anul 4 parca. Asta in conditiile in care de la inceput faceam singura ecografiile in garzi, ca nu o sa chem tot timpul pe cineva sa stea dupa mine. Nu e vorba de mine personal, asa se procedeaza. Prin urmare, unii stiu eco bine si pot sa diagnosticheze multe, altii stiu doar lucrurile de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Avind in familie un unchi care a murit la 4 ani de apendicita nedepistata, zic ca doctorii ar trebui sa acorde mare atentie si ca desi unele operatii se fac mai mult de frica, sa nu depistezi o apendicita care da deja in peritonita e fff grav!

Intr-o seara baiatul meu s-a plins de dureri de burtica. La doi ani nu a putut decit sa imi arate locul, partea dreapta jos inspre picior. Avea si temperatura, asa ca am mers val-virtej cu el la spital. Nimeni nu a ris de mine acolo, m-au luat in serios, prima doctorita, tinara fiind, a chemat si pe sef ca sa fie sigura. Impreuna au palpat si s-au uitat la copil pina mi-au dat alt verdict.

Sora mea a ajuns copil fiind tot cu peritonita la spital. Ca si multi alti colegi de-ai mei. La mine a fost doar acuta, poate puteau sa mai astepte, dar in vremea aia nu era ecograf, nu erau alte metode sa fii sigur: chirurgul s-a luat dupa dureri, dupa cum si unde le simteam, dupa nr mare de leucocite. Alternativa la a nu actiona imediat, poate fi o infectie puternica, sau si mai rau.

Apendicita nu e asa de rara incit sa nu o iei in calcul cu seriozitate.

Mergi la inceput