Incompetenta medicilor de la Medlife
Raspunsuri - Pagina 2
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Sa clarificam putin situatia. Este vorba de incompetenta unui medic de la Medlife, nu de incompetenta medicilor de la Medlife. |
Revin pentru ca mai am ceva (cred eu relevant) de completat.
Este vorba de potentiala incompetenta a mai multor medici de la Medlife pentru ca in mod clar exista o problema in procesul de selectie care a permis angajarea unui incompetent.
De ce-am crede ca e singurul odata ce toti cei angajati in aceasta clinica trec prin acelasi proces de selectie?
Eu cred ca e extrem de gresit sa punem problema in felul in care o pui tu. Omul ala este responsabil ca nu stie meserie. Angajatorul lui este responsabil pentru ca l-a pus acolo si tot angajatorul lui este responsabil in raport cu pacientul.
In plus angajatorul lui poate fi suspectat cu usurinta ca nu stie sa recruteze profesionisti.
carmencat spune:
citat din mesajul lui capcaunul Sa clarificam putin situatia. Este vorba de incompetenta unui medic de la Medlife, nu de incompetenta medicilor de la Medlife. Altfel, de acord cu marius. Daca ai timp si nervi cere inapoi contravaloarea plus daune, posibil caz de malpraxis. Buba este din pacate mare si extinsa la nivel national. Generatiile absolventilor de medicina au fost din ce in ce mai slabe pe ansamblu. |
Sunt foarte multe cazuri similare in legatura cu medlife. Unele le stiu de la a doua mana, sa zic asa, verisoara mea are abonament de servici la medlife si copilul inscris tot acolo la medic pediatru. Atatea greseli au facut... dar nu imi permit sa dezvolt, neavand acceptul si neintamplandu-mi-se mie.
Tot in legatura cu medlife am citit chiar aici pe forum un alt topic.
Deja sunt prea multe ca sa fie numai un caz izolat.
Si da, medlife ca institutie ar trebui sa poarte raspunderea cot la cot cu angajatii sai.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
toanca spune:
Dragilor,
Slava Domnului acum suntem bine.
Am vrut doar sa trag un semnal de alarma. Am toate documentele de la ei.
Le-am facut deja o reclamatie scrisa si astept sa vad ce si daca imi raspund.
Va doresc multa sanatate!
eumada spune:
Poate fi data in judecata.Totul se va sparge in capul celui care a diagnosticat gresit,dar in plangere trebuie precizat ca spitalul este parte civilmente responsabila.
Naty spune:
Greseli se fac peste tot. Dar asta nu inseamna ca cei vinovati nu trebuie sa raspunda.
toanca da-i in judecata.
Cazurile de malpraxis se inumultesc si la un moment dat va trebui sa li se dea pacientilor castig de cauza.
Eu sunt abonat Medlife de cativa ani si la fel si copiii mei; intodeauna am intalnit doctori competenti si ni s-au prescris tratamente corecte (cred, din moment ce au avut efect). Cu Nadia am fost internata la ei o saptamana si a fost totul OK.
Laboratorul insa ... cel putin 3 rezultate gresite am luat pana acum. De fapt, pana sa ma hotarasc sa nu mai fac analize la ei.
Pe baza unui astfel de rezultat gresit am fost sub suspiciune de lupus si am trait niste clipe de cosmar.
Pe de alta parte, cand Ioana avea 9 luni doctorul de garda de la Grigore Alexandrescu i-a pus diagnostic gresit de enterocolita, ne-a internat cu un copil cu rotavirus ... ea avea faringita, lucru pe care l-am aflat a doua zi, cand, dupa ce nu o vazuse niciun doctor dupa 24 de ore de la internare, am plecat pe propria raspundere din spital.
Rufus spune:
In primul rand, ma bucur ca s-a terminat totul ok. Este cel mai important lucru.
In al doilea rand, Medlife raspunde pentru asta. Cum ati spus, greseli se intampla, dar raspunderea trebuie sa existe. Cum nu se fac exceptii la plata, de exemplu, asa n-ar trebui exceptii nici la actul medical platit.
In al treilea rand, toanca cred ca e obligata sa-i dea in judecata, nu sa se rezume la reclamatia scrisa. In felul asta, obligam clinicile sa fie mult mai atente cu viata noastra si mai putin atente cu nivelul costurilor si eficientei. Pentru ca nu-mi explic garda cu rezident la Medlife decat prin prisma salarizarii.
Cazul e simplu, nici macar nu-i vorba de nervi, un avocat istet scoate bani buni din asta, nici macar toanca nu se prezinta la proces (sau cel putin la toate infatisarile). S-ar putea ca Medlife sa negocieze stingerea conflictului, ceea ce este de asemenea ok.
Rufus, Tora si iadele
marius spune:
citat din mesajul lui Rufus S-ar putea ca Medlife sa negocieze stingerea conflictului, ceea ce este de asemenea ok. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Da, se practica prin mediere
eumada spune:
Ba nu...probabil vorincerca sa intimideze sau sa-l dea afara pe ala si nu vor pati nimic daca nu-ti joci bine cartile.
BalMascat spune:
Te felicit ca ti-ai urmat instinctele de mama si nu te-ai lasat cand aveai deja un diagnostic. bravo tie, datorita tie copilul tau e inca in viata!! as fi recunoascatoare pana la Dumnezeu intreaga mea viata. te-as pupa daca as putea.
restul e doar....birocratie.